Fir3fly Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, dasos2024 είπε τι προμηθεια κρατανε? και μηπως ειναι σαν το vendora που απαιτουν να στειλεις το προιον και μονο αν ο πελατης το εγκρινει θα πληρωθεις? 😄 Ιδέα δεν έχω, δεν το έχω δοκιμάσει, απλά μου ήρθε ένα email για αυτή τη νέα υπηρεσία από το skroutz και το έβλεπα τις προάλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου On 09/03/2024 at 13:08, mary said: Δεν υπάρχει το vinted στην Ελλάδα; είναι εφαρμογή ειδικά για πώληση μεταχειρισμένων ρούχων Τελικά ήρθε το Vinted Greece αλλά δεν εχω καταλάβει πώς στέλνει κάνεις στον αγοραστή τα ρούχα που έχει επιλέξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 7 ώρες πριν, zoranb είπε Τελικά ήρθε το Vinted Greece αλλά δεν εχω καταλάβει πώς στέλνει κάνεις στον αγοραστή τα ρούχα που έχει επιλέξει; Για Ηνωμένο βασίλειο, μέσα από την εφαρμογή, στις ρυθμίσεις έχει να διαλέξεις ποια κουριερ είναι διαθέσιμα κοντά σου και τα ενεργοποιείς. Όταν κάποιος αγοράζει από σένα τον πωλητή, πληρώνει και το κόστος των μεταφορικών. Εσένα σου έρχεται Qr με tracking number και πας στο κοντινό σου κουριερ, το σκαναρουν και το αφήνεις. Ή στην Αγγλία έχει lockers, αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Εδώ στην Ελλάδα το έχεις χρησιμοποιήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πουλήσεις τέτοια ρούχα … τσάντες κλπ είναι άλλη ιστορία. Ρούχα απλά δεν! Και να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον, το να πέτυχες το άτομο που να ενδιαφερθεί αλλά να είναι και το σωστό μέγεθος … απλά έχεις τις ίδιες πιθανότητες με το τζόκερ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Υπάρχει και το cashforclothes αλλά εκεί τα παίρνουν με το κιλό. Μπορείς να πας και στα διάφορα second hand να ρωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πουλήσεις τέτοια ρούχα … τσάντες κλπ είναι άλλη ιστορία. Ρούχα απλά δεν! Και να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον, το να πέτυχες το άτομο που να ενδιαφερθεί αλλά να είναι και το σωστό μέγεθος … απλά έχεις τις ίδιες πιθανότητες με το τζόκερ!!! Δεν ισχύει αυτό που λες. Έχω αγοράσει αλλά και έχω πουλήσει μέσω eΒay. Απλά θέλει κόπο και χρόνο. Υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για vintage ρούχα γιατί, πως να το κάνουμε, ήταν πολύ καλύτερης ποιότητας από τα σκουπίδια που κυκλοφορούν τώρα στα μαγαζιά. Θέλει χρόνο και κόπο για φωτογραφίες, καλές περιγραφές κ.λπ. και να υπολογίσεις σωστά τα μεταφορικά. Και στο fb marketplace μπορείς να τα βάλεις αλλά εκεί θα σε πρήξουν διάφοροι που πάντα θα θέλουν καλύτερη τιμή και στο τέλος θα εξαφανίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 38 minutes ago, SpectralQ said: Θέλει χρόνο και κόπο για φωτογραφίες, καλές περιγραφές κ.λπ. και να υπολογίσεις σωστά τα μεταφορικά. Ο πωλητής υπολογίζει τα μεταφορικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, zoranb είπε Ο πωλητής υπολογίζει τα μεταφορικά; Ναι, αλλά θα στα πληρώσει ο αγοραστής. Πρέπει να ζυγίσεις το ρούχο μαζί με τη συσκευασία, και να υπολογίσεις τα μεταφορικά σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για τις διάφορες περιπτώσεις (εσωτερικό, εξωτερικό ζώνη 1, εξωτερικό ζώνη 2). Επεξ/σία 3 Αυγούστου από SpectralQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 3/8/2024 στις 1:22 ΜΜ, zoranb είπε Εδώ στην Ελλάδα το έχεις χρησιμοποιήσει; Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα