Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ψησιμο σε ψησταρια με καρβουνα πες θα δωσει και λιγο απο την τσικνα και ειναι διαφορετικα

Πιστευετε ομως οτι εχει διαφορα το ψησιμο σε ψησταρια υγραεριου σε σχεση με το ψησιμο σε μαντεμενιο τηγανι πανω σε ηλεκτρικη κουζινα? Θα εχει διαφορα στην γευση και στην αισθηση? Η ευκολια του να εχεις να καθαρισεις μονο το τηγανι, του δινει ποντους. 

Εκτος απο τις μεγαλυτερες ποσοτητες που μπορεις να βαλεις στην ψησταρια, τι αλλα πλεονεκτηματα πιστευετε οτι μπορει να εχει?

Σκεφτομαι να παρω ψησταρια υγραεριου αλλα δεν ξερω αν αξιζει για 2 ατομα που ειμαστε. Και προσπαθω να δω αν αξιζει να επενδυσω σε μια ψησταρια ή αν θα κλαιω τα λεφτα. Ασε που αν με παρατησει η φιλη μου, θα μου μεινει η ψησταρια αμανατι και θα την εχω μονο για κανα κολλητο οταν ερθει σπιτι

Δημοσ.

Ειναι

Κάρβουνα, υγραέριο, αν και εγω θεωρώ καλύτερο το υγραέριο λόγω ευκολίας και δεν διαφέρει και πολυ απο το κάρβουνο.

Το τηγάνι είναι τελειως άσχετο με τα δύο παραπάνω 

Αν θα παρεις, να πάρεις ψησταριά υγραερίου με μάτι θα σου λυσει τα χέρια με τα τηγανητά που αν τηγανίζεις μέσα το σπιτι μυρίζει 10 μερες μετα, συν τα λαδια που πετάγονται παντού, πλακάκια, απορροφητήρες κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...