mAnOlIArAs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Γεια σε όλους, Μένω στη Βαρσοβία και η κοπέλα μου εγώ έχουμε εντυπωσιαστεί κάποια μοντέλα της Dream Machines εδώ και λίγο καιρό. Ψάχνοντας για καινούριο laptop κι εγώ, έριξα μια ματιά στα Dream Machine και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Γενικότερα εδώ στην Βαρσοβία τα Dream Machine έχουν απίστευτη πέραση και από ότι έψαξα και βρήκα η Γερμανική αγορά τα λατρεύει. Έχουν πολύ καλές τιμές σε σύγκριση με άλλες γνωστές μάρκες, και παρά τις τιμές, χρησιμοποιούν εξαρτήματα τελευταίας γενιάς. Αυτό μου φαίνεται απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής! Πήρα ήδη και το ποντίκι τους, το DM6, και λειτουργεί απίστευτα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα μεγάλα Brand Συγκεκριμένα ενα μοντελο: Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το συγκεκριμένο μοντέλο εδώ και να μου πείτε γνώμες: https://www.dreammachines.pl/en/notebook/RG4060-17EU23 Ξέρω πως πολλοί δεν προτιμούν laptops για gaming, αλλά το χρειάζομαι και για τη δουλειά μου που απαιτεί φορητότητα. Παράλληλα, θέλω να μπορώ να παίζω και παιχνίδια. Θα ήθελα την γνώμη σας και γενικότερα να το συζητήσουμε γιατί φαίνεται σαν εξερετική επιλογή!! Μανώλης.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, mphxths είπε Φορητοτητα και 3 κιλα δεν ταιριαζουν μας δουλευεις μου φαινεται η δεν εχεις ιδεα φιλε...και γω 17αρι εχω και εκει κυμαίνεται πρωτον ολα τα 17αρια με gpu εκει κυμαίνονται (12-13 gen) https://www.skroutz.gr/s/51118693/Acer-Nitro-5-AN517-55-17-3-144Hz-i7-12650H-16GB-1TB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS-Obsidian-Black-US-Keyboard.html#description https://www.skroutz.gr/s/40747726/MSI-Katana-17-B12VFK-075XPL-17-3-FHD-144Hz-i7-13620H-16GB-1TB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS-US-Keyboard.html#description και δευτερον εχουν 100-300 ευρω παραπανω. και μην μας πεις εγω δεν θα επαιρνα 17αρι κλπ κλπ... η τιμη ειναι τελεια φιλε! το μονο που εχω να πω ειναι δες τι ποσοστο % εχει η οθονη ως αποδοση μην ειναι τιποτα ξεθωριασμενα πιθανον θα ειναι κανα rebrand καποιας αλλης μαρκας οποτε αν το βρεις αυτο θα βρεις και παραπανω λεπτομερειες 1
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 1 minute ago, KaRLoSSaLoNiKa said: μας δουλευεις μου φαινεται η δεν εχεις ιδεα φιλε...και γω 17αρι εχω και εκει κυμαίνεται Θα σε συμβουλευα να διαβαζεις καλυτερα τα ποστς πριν σχολιασεις. Ο φιλος εγραψε : " το χρειάζομαι και για τη δουλειά μου που απαιτεί φορητότητα". Το φορητο στα specs αναγραφει 2.8kg δηλ σχεδον τρια κιλα. Και για αυτο σχολιασα ... "Φορητοτητα και 3 κιλα δεν ταιριαζουν". Καταλαβες τι παιχτηκε ή να στο κανω πιο φραγκοδιφραγκα ? 3
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 να σου ξηγησω και γω γιατι δεν καταλαβες τι διαβασες εσυ μαλλον ο φιλος λεει εψαξα και κατεληξα σε αυτο που σημαινει ειδε και τσεκαρε απο 13αρια μεχρι 17αρια το πιασες η να σου ξηγησω γω τα φωνηεντα καλυτερα??
valantis123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Ισχύει αυτό που λέει ο μπηχτης, αλλά αν μπορείς να το σηκώνεις για να έχεις μεγαλύτερη οθόνη για καλύτερο gaming τότε εννοείται προχωράς (εγω το μετάνιωσα το 15.6). Εγω την εταιρεία πρώτη φορά την βλέπω και είχα ψάξει αρκετά και κατέληξα σε XMG που είναι αρκετά γνωστή σε custom made builds. Το θέμα είναι αν έχουν τα συγκεκριμένα καλό support και αν έχουν καλό software για το λάπτοπ. Σαν τιμή το συγκεκριμένο δεν είναι και κάτι φοβερό υπάρχουν αντίστοιχα επώνυμα.
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 2 minutes ago, KaRLoSSaLoNiKa said: να σου ξηγησω και γω γιατι δεν καταλαβες τι διαβασες εσυ μαλλον ο φιλος λεει εψαξα και κατεληξα σε αυτο που σημαινει ειδε και τσεκαρε απο 13αρια μεχρι 17αρια το πιασες η να σου ξηγησω γω τα φωνηεντα καλυτερα?? Πουθενα δεν λεει οτι κατεληξε σε αυτο. Λεει οτι το ειδε και του αρεσε σαν τιμη και σαν specs. Εγω σχολιασα οτι το βαρος του δεν ειναι ιδανικο για μηχανημα που θα μετακινειται πολυ μιας και οπως ειπε οτι τον ενδιαφερει η φορητοτητα του μηχανηματος. Εσυ απλα πεταχτηκες να το παιξεις ιστορια να μου την πεις επειδη νομιζες οτι δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσο βαρια φορητα... Συνεχισε να εκτειθεσαι. Ο εγωισμος σου δεν θα σε αφησει να κανεις κατι διαφορετικο. 4 minutes ago, valantis123 said: Ισχύει αυτό που λέει ο μπηχτης, αλλά αν μπορείς να το σηκώνεις για να έχεις μεγαλύτερη οθόνη για καλύτερο gaming τότε εννοείται προχωράς (εγω το μετάνιωσα το 15.6). Δεν ξερουμε που θελει να παιζει παιχνιδια. Αν εννοει οσο βρισκεται σπιτι του , παιρνει ενα 15αρι και βαζει εξωτερικη οθονη. Αν θελει να παιζει παιχνιδια και σε διαφορα σημεια εκτος σπιτιου , τοτε ζυγιζει την κατασταση γιατι 3 κιλα μαζι με τα παρελκομενα δεν ειναι αστειο βαρος.
valantis123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Ναι φαντάζομαι για να λέει για gaming σε laptop θα είναι κύρια οθόνη αλλιώς αν πάει σε εξωτερική οθόνη εννοείται βολεύει κάτι μικρό με κακή οθόνη για να γλυτώσει σε κόστος. Εγω που έχω κύρια οθόνη του λάπτοπ μου φαίνεται λιγο μικρή η 15.6
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mphxths είπε Πουθενα δεν λεει οτι κατεληξε σε αυτο. Λεει οτι το ειδε και του αρεσε σαν τιμη και σαν specs. Εγω σχολιασα οτι το βαρος του δεν ειναι ιδανικο για μηχανημα που θα μετακινειται πολυ μιας και οπως ειπε οτι τον ενδιαφερει η φορητοτητα του μηχανηματος. Εσυ απλα πεταχτηκες να το παιξεις ιστορια να μου την πεις επειδη νομιζες οτι δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσο βαρια φορητα... Συνεχισε να εκτειθεσαι. Ο εγωισμος σου δεν θα σε αφησει να κανεις κατι διαφορετικο. Δεν ξερουμε που θελει να παιζει παιχνιδια. Αν εννοει οσο βρισκεται σπιτι του , παιρνει ενα 15αρι και βαζει εξωτερικη οθονη. Αν θελει να παιζει παιχνιδια και σε διαφορα σημεια εκτος σπιτιου , τοτε ζυγιζει την κατασταση γιατι 3 κιλα μαζι με τα παρελκομενα δεν ειναι αστειο βαρος. ααα τωρα κοπηκε η μαγκια εεε? αυτο μπορουσες να μου το ελεγες απο πριν και να συζητουσαμε δεν ηθελα να στην πω. ωραια τωρα να μιλησουμε εγω ειπα οτι εκει κυμαινονται ολα περιπου γιατι αν προσεχες την αγορα των λαπτοπ θα εβλεπες πως οτι εχει gpu καλουτσικη ζυγιζει σε αυτα τα κιλα οριστε ενα 15αρι στα 2.5 κιλα και αυτο το 17αρι ειναι στα 2.8 https://www.skroutz.gr/s/48009364/Acer-Nitro-5-AN515-58-78BT-15-6-IPS-FHD-i7-12650H-16GB-512GB-SSD-GeForce-RTX-4060-W11-Home-Obsidian-Black-US-Keyboard.html οποτε καταλαβαινεις αμεσως πως δεν παιζει τρομερη διαφορα στην φορητοτητα και επισης ετσι οπως τα εχουν κανει και η διαφορα μεγεθους θα ειναι πολυ μικρη σε σχεση με τα παλια 17αρια φυσικα και μπορει να ψαξει να βρει και πιο ελαφρυ 15αρι αλλα αυτο θα σημαινει χαμηλοτερη αποδοση. οποτε το πιο σημαντικο ειναι η οθονη και το software και λιγοτερο το βαρος πιστευω. 7 λεπτά πριν, valantis123 είπε Ναι φαντάζομαι για να λέει για gaming σε laptop θα είναι κύρια οθόνη αλλιώς αν πάει σε εξωτερική οθόνη εννοείται βολεύει κάτι μικρό με κακή οθόνη για να γλυτώσει σε κόστος. Εγω που έχω κύρια οθόνη του λάπτοπ μου φαίνεται λιγο μικρή η 15.6 εγω παντως που εχω 17αρι για παιχνιδια το κοιτουσα για την οθονη και μονο...αυτο κοιτας ολη μερα οτι και να κανεις.... και δεν εχει τρελη διαφορα απο το 15αρι...στο ιδιο backpack χωρανε των 15 ευρω...μεχρι που πηρα κανονικη gaming τσαντα λαπτοπ και χωραει και η βαση με τον ανεμηστηρα tablet φορτιστης πολυμπριζο κτλπ κτλπ 😜 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2024 από KaRLoSSaLoNiKa 1
valantis123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Είναι και κάπως περιορισμένες οι επιλογές στα 17.3 σε σχέση με τα μικρότερα. Τα mainstream ειναι τα 16. Θα εψηνα πολύ και ενα 18αρι για επόμενη αγορά αν δεν πάρω TV ή μόνιτορ για το σπίτι και συνεχίσω με του λάπτοπ. 1
mAnOlIArAs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 7 ώρες πριν, mphxths είπε Φορητοτητα και 3 κιλα δεν ταιριαζουν Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα κιλά, το σπίτι μου είναι πολυ κοντλα στη δουλειά μου και η αλήθεια είναι οτι θυσιάζω τα κιλά για να έχω μεγάλη οθόνη για το Gaming και μια γερή GPU. Ποιο πολύ έγραψα το post γιατί η εταρεία πιστεύω ότι ειναι εξαιρετική για αυτά που προσφέρει. Φουλ valuew for money και ήθελα την γνώμη σας. 3 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε μας δουλευεις μου φαινεται η δεν εχεις ιδεα φιλε...και γω 17αρι εχω και εκει κυμαίνεται πρωτον ολα τα 17αρια με gpu εκει κυμαίνονται (12-13 gen) https://www.skroutz.gr/s/51118693/Acer-Nitro-5-AN517-55-17-3-144Hz-i7-12650H-16GB-1TB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS-Obsidian-Black-US-Keyboard.html#description https://www.skroutz.gr/s/40747726/MSI-Katana-17-B12VFK-075XPL-17-3-FHD-144Hz-i7-13620H-16GB-1TB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS-US-Keyboard.html#description και δευτερον εχουν 100-300 ευρω παραπανω. και μην μας πεις εγω δεν θα επαιρνα 17αρι κλπ κλπ... η τιμη ειναι τελεια φιλε! το μονο που εχω να πω ειναι δες τι ποσοστο % εχει η οθονη ως αποδοση μην ειναι τιποτα ξεθωριασμενα πιθανον θα ειναι κανα rebrand καποιας αλλης μαρκας οποτε αν το βρεις αυτο θα βρεις και παραπανω λεπτομερειες Σε ευχαριστώ ποληυ φιλε. Από ότι καταλαβα και εγω και διαβάζοντας εδώ μερικά άρθα απο Βαρσοβία, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο μεγάλα Brand. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ μέχρι στιγμής, πάντα συγκρίνοντας τα specs με την τιμη!! 3 ώρες πριν, valantis123 είπε Ναι φαντάζομαι για να λέει για gaming σε laptop θα είναι κύρια οθόνη αλλιώς αν πάει σε εξωτερική οθόνη εννοείται βολεύει κάτι μικρό με κακή οθόνη για να γλυτώσει σε κόστος. Εγω που έχω κύρια οθόνη του λάπτοπ μου φαίνεται λιγο μικρή η 15.6 Ακριβώς. Δεν θέλω να μπαίνω στην διαδικασία έυρεσης και αγοράς οθόνης. Γενικότερα μου αρέσουν τα λαπτοπ σαν επιλογή. Ξέρω είναι δικό μου κόλλημα και με τα ίδια χρήματα θα μπορουσα να έχω ένα πολύ καλό desktop αλλά λόγω συνεχής μετακίνησης επιλέγω Laptop. 1
SeNNinhA Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλά τα specs και τα κόστη και τα βάρη αλλά το βασικό ερώτημα δικό μου θα ήταν τι γίνεται σε υποστήριξη και κυρίως σε BIOS. Εάν εισαι home alone τότε δεν θα ήμουν διατεθημενος να ασχοληθώ. Εάν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη και troubleshooting στα συστήματα τους τότε θα ήταν μια επιλογή. Η ποιότητα του σασί σε τέτοιες κατασκευές είναι σημαντικοτατη επίσης. Το βάρος δεν χαρίζεται και δημιουργεί προβλήματα σε μακροχρόνια χρήση σε μη ποιοτικά σασί. Η ψύξη επίσης. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από SeNNinhA
mAnOlIArAs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Στις 9/3/2024 στις 7:18 ΠΜ, SeNNinhA είπε Καλά τα specs και τα κόστη και τα βάρη αλλά το βασικό ερώτημα δικό μου θα ήταν τι γίνεται σε υποστήριξη και κυρίως σε BIOS. Εάν εισαι home alone τότε δεν θα ήμουν διατεθημενος να ασχοληθώ. Εάν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη και troubleshooting στα συστήματα τους τότε θα ήταν μια επιλογή. Η ποιότητα του σασί σε τέτοιες κατασκευές είναι σημαντικοτατη επίσης. Το βάρος δεν χαρίζεται και δημιουργεί προβλήματα σε μακροχρόνια χρήση σε μη ποιοτικά σασί. Η ψύξη επίσης. Θα συμφωνήσω μαζί σου, η υποστήριξη είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Για αυτό το λόγω μπήκα στη διαδικασία να κάνω ένα τηλέφωνο στην συγκεκριμμένη εταρεία και μου είπαν ότι συνεργάζοντε με πολλά σημεία για Service και σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια λύση αναλαμβάνουν οι ίδιοι εύρεση λύσης. Απάντησαν πολύ γρήγορα και ήταν πολύ κατατοπιστικοί. Για την ποιότητα του σασί δεν έχω να πω πολλά είναι η αλήθεια καθώς έχει να κάνει και με τι χρήματα θα δώσεις. Επίσης, παρατήρησα ότι έχουν ένα μοντέλο το οποίο περιέχει εξωτερική μονάδα υδρόψύξης αν καταλαβα καλά και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξαναδεί.
afm Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Μου αρέσει που κάποιοι από το forum δεν θέλουν να ακούν κουβέντα για τα Ελληνικά clevo (turboX) αλλά για τα πολωνικά clevo όλα είναι μία χαρά και συζητάμε προδιαγραφές, φορητότητα κλπ. Τα dream machine λοιπόν είναι Πολωνικά laptop κατασκευασμένα από την clevo όπως και τα Ελληνικά turboX της Πλαίσιο χωρίς καμία διαφορά. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες και εδώ την εμπειρία ενός αγοραστή dream machine laptop. 1
mAnOlIArAs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 4 λεπτά πριν, afm είπε Μου αρέσει που κάποιοι από το forum δεν θέλουν να ακούν κουβέντα για τα Ελληνικά clevo (turboX) αλλά για τα πολωνικά clevo όλα είναι μία χαρά και συζητάμε προδιαγραφές, φορητότητα κλπ. Τα dream machine λοιπόν είναι Πολωνικά laptop κατασκευασμένα από την clevo όπως και τα Ελληνικά turboX της Πλαίσιο χωρίς καμία διαφορά. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες και εδώ την εμπειρία ενός αγοραστή dream machine laptop. Ο τύπος είναι τελείως αναξιόπιστος, κάνει όλη τη μανούρα με βίντεο για το ότι δεν του εδωσαν τα χρήματα πίσω και κάτι τέτοια και στη συνέχεια γράφει ένα σχόλιο, "ααα πήρα τα χρήματα μου πίσω". 21 subscribers, αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για το αν είναι έιναι καλη εταιρεία ή όχι. Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα