ICE-T Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν υπάρχει λογική δική σου δική μου του μαγαζιού ή οποιου αλλου. Υπάρχει νομοθεσία και έγγραφα πώλησης. Η απόδειξη σου δεν λέει Skroutz. Αναφέρει κατάστημα. Αυτό είναι υπεύθυνο για την νόμιμη εγγύηση με ότι προβλέπει η νομοθεσία για αυτό Η εγγύηση που έχει μέσα το κουτί λέει τον κατασκευαστή. Αυτός είναι υπεύθυνος για την κάλυψη της εμπορικής εγγύησης με τους όρους τους δικούς του. Δεν είναι καν υποχρεωμένος να δώσει εγγύηση. Η νόμιμη και η εμπορική εγγύηση τρέχουν παράλληλα και η μία δεν αποκλείει την άλλη. Τρέχεις και τις δύο παραλληλα εαν θες και επιλέγεις τι σε βολεύει στο τέλος. Ο καθένας μετά κάνει ότι νομίζει. Ότι δίνει το Skroutz δεν έχει σχέση με τα παραπάνω. Δεσμεύεται σε ότι θέλει το ίδιο. Διαβαζεις τους όρους και τις προϋποθέσεις και εάν θέλεις το χρησιμοποιείς μου αρεσει που πουλαει εχτρα εγγυση για ορισμενα πραγματα 😁ενω δεν μπορει να τηρησει τα προβλεπομενα.Μου θυμιζει την εταιρεια Μ.Ε.Α.Σ ΑΕ του Σακη Μπουλα στην σειρα η οικογενια βλαπτει . Επεξ/σία 12 Μαρτίου από ICE-T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, ICE-T είπε μου αρεσει που πουλαει εχτρα εγγυση για ορισμενα πραγματα 😁ενω δεν μπορει να τηρησει τα προβλεπομενα.Μου θυμιζει την εταιρεια Μ.Ε.Α.Σ ΑΕ του Σακη Μπουλα στην σειρα η οικογενια βλαπτει . Δεν πουλάει έξτρα εγγύηση. Διαβαστε τι "πουλάει" πριν "αγοράσετε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δεν πουλάει έξτρα εγγύηση. Διαβαστε τι "πουλάει" πριν "αγοράσετε" επέκταση εγγύησης ήθελα να γράψω,το κάνει και ο Κωτσόβολος και public, ο καθένας ψωνίζει από όπου θέλει . Επεξ/σία 12 Μαρτίου από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosP Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου Τλκ ήταν ελαττωματικό το προϊόν και θα επιστραφούν τα χρήματα. Θα προβώ σε αγορά νέας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα