Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα σας! Βρεθηκε εχθες ipad air στην λεωφορο Κηφισιας!Ειναι μοντελο wifi και κλειδωμενο με face id και κωδικο.Δεν μπορω να συνδεθω σε wifi για να κανει tracking o κατοχος.Επικοινωνησα με apple και δεν μου δινουν το μειλ του κατοχου για να επικοινωνησω μαζι του!
Αν το εχει χασει καποιος να μου στειλει το serial number για επιβεβαιωση κατοχης και να κανονισουμε να το παραλαβει.

429792788_444326031492547_3503177917861094925_n.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Θα περίμενα μέχρι τώρα οι εταιρείες να έχουν φτιάξει δικλίδες ώστε να βρίσκεται ο κάτοχος σε τέτοιες περιπτώσεις, ή μήπως υπάρχουν αλλά θέλουν ειδική ενεργοποίηση?

Και στην αστυνομία μπορείς να πας, αν το έχει δηλώσει κλοπή/απώλεια ο άλλος ίσως γίνει ταυτοποίηση

Δημοσ.

αν επικοινωνησεις με την ελληνικη αντιπροσωπια και δωσεις τον αριθμο ισως να εχουν τα στοιχεια του. οχι να σου τα δωσουν αλλα να του στειλουν ενα μνμ. 

Δημοσ.
1 hour ago, hondacbr said:
Καλησπερα σας! Βρεθηκε εχθες ipad air στην λεωφορο Κηφισιας!Ειναι μοντελο wifi και κλειδωμενο με face id και κωδικο.Δεν μπορω να συνδεθω σε wifi για να κανει tracking o κατοχος.Επικοινωνησα με apple και δεν μου δινουν το μειλ του κατοχου για να επικοινωνησω μαζι του!
Αν το εχει χασει καποιος να μου στειλει το serial number για επιβεβαιωση κατοχης και να κανονισουμε να το παραλαβει.

Συγχαρητηρια για την κινηση σου, εισαι παραδειγμα προς μιμηση.

Με ποιο τμημα επικοινωνησες; Στο Αγγλικο/Ιρλανδικο θα σε κατευθυνουν μεν στην αστυνομια, αλλα εχουν επισης ολα τα στοιχεια. Μπορουν να του στειλουν να το παραλαβει απο καποιο αστυνομικο τμημα αν τους ενημερωσεις.

Αν και κανονικα ο ιδιος ο ιδιοκτητης μπορει να δει που ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...