Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο μια μερια μια εταιρια δεν μπορει να κρατησει σε παραγωγη ολους τους παλιους κωδικους και καποια στιγμη αποκοβει καποιους που ειναι ασυμφοροι πλεον οσον αφορα τον κυκλο εσοδων της επενδυσης απο το συγκεκριμενο προιον.

Δημοσ.

Αναμνήσεις των gaming PC μου....GTX 285, GTX 470, GTX 570, GTX 1060.....nVidia ευχαριστούμε για τις υπέροχες gaming επιδόσεις....

RTX....συνεχίζουμε!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, bep1995 είπε

Αν θες να κάνεις αποκλειστικά χρήση γραφείου, τότε δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κάρτα γραφικών. Με έναν επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά κανείς μια χαρά την δουλειά σου. Και αν θες να παίξεις και κανά ελαφρύ παιχνίδι τότε ιδανική λύση είναι να πάρεις κάποιον amd apu από την νέα σειρά 8000.

23 ώρες πριν, floba είπε

Αν θελεις απλα για αυτα που λες δλδ ενα απλο ιντερνετ και λιγο gaming στα 1080p πηγαινε σε APU τι ανχωνεσαι? 

20 ώρες πριν, matsakonistisbm είπε

Υπάρχει και η εκδοχή να μην βάλεις gpu αφού το θες για home theater χρησιμοποιώντας τα  ενσωματωμένα γραφικά του cpu .
Με έναν επεξεργαστή πχ intel i5 13500 και μια μητρική με hdmi σε συνδυασμό με μια 4Κ τηλεόραση στα 60Ηz.

Κοιτάξτε, μπορεί να μην θέλω να "ζορίζω" την iGPU του υπολογιστή μου, έτσι θα χρειάζομαι πάντα μία κάρτα dGPU. Επίσης, η dGPU είναι πανεύκολο να την αλλάξεις, με το πέρας τον ετών αν βγουν καινούριες, καλύτερες. ή μπορεί να έχω υπολογιστή AMD που δεν είχε πάντα γραφικά. Δεν θα ήθελα τόσο APU μα και τα δύο τους, το iGPU και το APU, δεσμεύουν κάποια ταχύτητα και χωρητικότητα μνήμης από την RAM.  Ενώ αντίθετα η dGPU έχει τα δικά της bandwidth και vRAM capacity και drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...