Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Αν και δεν ειναι ακριβως software επειδη απο εδω περναει ο πιο πολυς κοσμος ας μου επιτρεψει ο moderator... Σε ενα ενθετο σε Κυριακατικη εφημεριδα ειδα οτι στα Multirama εχουν ενα dvd με ανασκοπιση των αγωνων της Εθνικης μας .Τιμη 15 ευρω.Μαλιστα πηρα και τηλ και μου ειπαν οτι θα το εχουν αυτες τις μερες. Για οποιον ενδιαφερετε ας το ψαξει.Φυσικα δεν κανω καμμια διαφιμιση απλα ενημερωνω για κατι που νομιζω οτι ενδιαφερει αρκετους απο εδω. Υπαρχει και στον Παπασωτηριου .
Eagle_IIz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 to dvd eine tis eterias odeon kai ontos tha kikloforisi me thema tin poria mas stoys agones.akoma den eine timoparadoto anamenete mexri telos tis eydomados
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Σημερα στην εφημεριδα Goal υπαρχει ενα dvd σχετικο με τους πανυγιρισμους κυριως , κατα την διαρκεια του Ευρωπαικου.Επιβαρυση μονο 2 ευρω. Διαρκεια 29 λεπτα και μεγεθος 1,8GB.
mentor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Και το RAM που θα κυκλοφορήσει αύριο θα έχει CD με αφιέρωμα για την επιτυχία της Ελλάδας στο Euro2004.
whiteman7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 dc++ oti goustarete apo panigirismous agones sinthimata tragoudia....mono ma mono ligo psaximo...
vagos789 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Αν μπορούσες να μου πεις και πως να κατεβασω κατι απο dc++ χωρις να φαω μια βδομαδα για το σετάρισμα και 3 μερες για να ψάχνω τα αρχεία..καλύτερα να παρω το dvd
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Και το RAM που θα κυκλοφορήσει αύριο θα έχει CD με αφιέρωμα για την επιτυχία της Ελλάδας στο Euro2004. Ποιο ειναι το site του Ram ρε παιδια????? :?: :?:
mentor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δεν το έχουν βάλει ακόμα... Αυτό που βγαίνει αύριο είναι το RAM Αυγούστου-Σεπτεμβρίου...
ViPeRMaN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 dc++ oti goustarete apo panigirismous agones sinthimata tragoudia....mono ma mono ligo psaximo... file mipos mporis na mou peis se poio hub na psaxo?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Αν και δεν ειναι ακριβως software επειδη απο εδω περναει ο πιο πολυς κοσμος ας μου επιτρεψει ο moderator... Σε ενα ενθετο σε Κυριακατικη εφημεριδα ειδα οτι στα Multirama εχουν ενα dvd με ανασκοπιση των αγωνων της Εθνικης μας .Τιμη 15 ευρω.Μαλιστα πηρα και τηλ και μου ειπαν οτι θα το εχουν αυτες τις μερες. Για οποιον ενδιαφερετε ας το ψαξει.Φυσικα δεν κανω καμμια διαφιμιση απλα ενημερωνω για κατι που νομιζω οτι ενδιαφερει αρκετους απο εδω. Υπαρχει και στον Παπασωτηριου . Πηγα και το πηρα μολις απο Παπασωτηριου.Ειναι 7' date='5GB και μιας και ειναι [b']αγορασμενο απο μενα[/b] (συμβαινουν κι αυτα καμμια φορα) κανω ενα αντιγραφο του με το clonedvd2
tktommytk Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 afto to dvd to ihe anaferi kai o paredwse alla gia to play.com, opou stihizi 24eur..... etsi de simferi....
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 afto to dvd to ihe anaferi kai o paredwse alla gia to play.com' date=' opou stihizi 24eur..... etsi de simferi....[/quote'] 17,5 ευρω το πηρα. Το αν συμφερει εξαρτατε πως το βλεπει κανεις.
hurin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Θα μας πεις τις εντυπώσεις σου ? Αξίζει τα λεφτά του ? Τί περιέχει ?
doc1000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Πάντως το cd του RAΜ είναι μια κοροιδία! Απλά έχει τις internetikes σελίδες του in.gr! Πατάω κι ένα κουμπί που έλεγε τα goals περιμένοντας να δω κανα videaki και είχε μόνο μια στατική φωτο του κάθε goal... Αίσχος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.