Προς το περιεχόμενο

DVD με την Εθνικη μας !!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν ειναι ακριβως software επειδη απο εδω περναει ο πιο πολυς κοσμος ας μου επιτρεψει ο moderator...

Σε ενα ενθετο σε Κυριακατικη εφημεριδα ειδα οτι στα Multirama εχουν ενα dvd με ανασκοπιση των αγωνων της Εθνικης μας .Τιμη 15 ευρω.Μαλιστα πηρα και τηλ και μου ειπαν οτι θα το εχουν αυτες τις μερες. Για οποιον ενδιαφερετε ας το ψαξει.Φυσικα δεν κανω καμμια διαφιμιση απλα ενημερωνω για κατι που νομιζω οτι ενδιαφερει αρκετους απο εδω. :D :D :D

Υπαρχει και στον Παπασωτηριου . :D :D :D :D

Δημοσ.

Σημερα στην εφημεριδα Goal υπαρχει ενα dvd σχετικο με τους πανυγιρισμους κυριως , κατα την διαρκεια του Ευρωπαικου.Επιβαρυση μονο 2 ευρω. Διαρκεια 29 λεπτα και μεγεθος 1,8GB. :D :D :D

Δημοσ.

Και το RAM που θα κυκλοφορήσει αύριο θα έχει CD με αφιέρωμα για την επιτυχία της Ελλάδας στο Euro2004.

Δημοσ.

Αν μπορούσες να μου πεις και πως να κατεβασω κατι απο dc++ χωρις να φαω μια βδομαδα για το σετάρισμα και 3 μερες για να ψάχνω τα αρχεία..καλύτερα να παρω το dvd

Δημοσ.
Και το RAM που θα κυκλοφορήσει αύριο θα έχει CD με αφιέρωμα για την επιτυχία της Ελλάδας στο Euro2004.

Ποιο ειναι το site του Ram ρε παιδια????? :?: :?:

Δημοσ.
Αν και δεν ειναι ακριβως software επειδη απο εδω περναει ο πιο πολυς κοσμος ας μου επιτρεψει ο moderator...

Σε ενα ενθετο σε Κυριακατικη εφημεριδα ειδα οτι στα Multirama εχουν ενα dvd με ανασκοπιση των αγωνων της Εθνικης μας .Τιμη 15 ευρω.Μαλιστα πηρα και τηλ και μου ειπαν οτι θα το εχουν αυτες τις μερες. Για οποιον ενδιαφερετε ας το ψαξει.Φυσικα δεν κανω καμμια διαφιμιση απλα ενημερωνω για κατι που νομιζω οτι ενδιαφερει αρκετους απο εδω. :D :D :D

Υπαρχει και στον Παπασωτηριου . :D :D :D :D

Πηγα και το πηρα μολις απο Παπασωτηριου.Ειναι 7' date='5GB και μιας και ειναι [b']αγορασμενο απο μενα[/b] (συμβαινουν κι αυτα καμμια φορα) κανω ενα αντιγραφο του με το clonedvd2 :D :D :D

Δημοσ.
afto to dvd to ihe anaferi kai o paredwse alla gia to play.com' date=' opou stihizi 24eur.....

etsi de simferi....[/quote']

17,5 ευρω το πηρα. :D :D

Το αν συμφερει εξαρτατε πως το βλεπει κανεις. :D :D

Δημοσ.

Πάντως το cd του RAΜ είναι μια κοροιδία! Απλά έχει τις internetikes σελίδες του in.gr!

Πατάω κι ένα κουμπί που έλεγε τα goals περιμένοντας να δω κανα videaki και είχε μόνο μια στατική φωτο του κάθε goal...

Αίσχος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...