NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 3 ώρες πριν, Natashaky είπε Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί σε άλλο σχόλιο, έχω μια απορία. Αν με πληρώσει κάποιος από ελληνική τράπεζα στον λογαριασμό μου στη revolut θα του κρατήσει προμήθεια η τράπεζα του? Δηλαδή θα το δει η Εθνικη για παράδειγμα σαν έμβασμα? Από δικό μου λογαριασμό όταν φορτώνω δεν έχει, το ξέρω. Τι γίνεται όταν πάνε να μου βάλουν χρήματα όμως από άλλο ελληνικό λογαριασμό? Και απο τον δικο σου εχει και απο ολους εχει προμήθεια όταν πρόκειται για εμβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natashaky Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Και απο τον δικο σου εχει και απο ολους εχει προμήθεια όταν πρόκειται για εμβασμα Ίσως δεν το έθεσα σωστά. Εννοώ ότι όταν κάνω προσθήκη χρημάτων από τη συνδεδεμένη κάρτα μου δεν έχω κάποια χρέωση. Τραβάω π.χ 50€ από την κάρτα μου (Πειραιώς) στη revolut και δεν έχω καμία χρέωση. Αν όμως μου κάνει κάποιος κατάθεση με e-banking στον λογαριασμό της revolut αντί στην Πειραιώς θα έχει χρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, Natashaky είπε Ίσως δεν το έθεσα σωστά. Εννοώ ότι όταν κάνω προσθήκη χρημάτων από τη συνδεδεμένη κάρτα μου δεν έχω κάποια χρέωση. Τραβάω π.χ 50€ από την κάρτα μου (Πειραιώς) στη revolut και δεν έχω καμία χρέωση. Αν όμως μου κάνει κάποιος κατάθεση με e-banking στον λογαριασμό της revolut αντί στην Πειραιώς θα έχει χρέωση; Ισχύει η ιδια απάντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου On 07/03/2024 at 20:34, Despotas said: Ουσιαστικά, αυτό που κάνεις είναι να στέλνεις χρήματα στον Revolut λογαριασμό σου μέσω κάποιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της παραδοσιακής σου τράπεζας. Από το βασικό menu της εφαρμογής επιλέγεις Add Money και έπειτα συνδέεις την κάρτα σου. Επιλέγεις το ποσό που θέλεις να στείλεις και πατάς Send Money. Τα χρήματα μεταφέρονται σε δευτερόλεπτα χωρίς καμία χρέωση. Επίσης, μπορείς να το κάνεις μέσω Apple Pay και Google Pay. Τι κερδιζεις τοτε, σε σχεση να κανεις τη συναλλαγη, απευθειας με την χρεωστικη της ελληνικης τραπεζας; Ειναι σαν το paypal, την επιλεγεις για προσθετη ασφαλεια, να μεταφερεις εκει χρηματα και να χρεωνεις στη revolut, αντι να δινεις την κανονικη χρεωστικη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, mindreader είπε Τι κερδιζεις τοτε, σε σχεση να κανεις τη συναλλαγη, απευθειας με την χρεωστικη της ελληνικης τραπεζας; Ειναι σαν το paypal, την επιλεγεις για προσθετη ασφαλεια, να μεταφερεις εκει χρηματα και να χρεωνεις στη revolut, αντι να δινεις την κανονικη χρεωστικη σου; Είσαι επίμονος πάντως, σου το δίνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα