Aruil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 38 minutes ago, psof said: Πάλι καλά που το είπες γιατί εγώ όταν έκανα restart ξεκίνησα απο το Chapter 1 και όχι απο το Prologue... Αυτό είναι λάθος του παιχνιδιού κατα τη γνώμη μου γιατί δεν το ξεκαθαρίζουν ότι είναι τόσο σημαντικό καθώς η ιστορία ξεκινάει ουσιαστικά απο το New London και όχι στο settlement του tutorial. Ναι ισχύει. Σου λέει ότι η επιλογή σου έχει σημασία, αλλά συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ξεκάθαροι στο τι κάνει. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Στις 2/10/2024 στις 7:49 ΜΜ, psof είπε Το τελείωσα στο officer μέσα σε ένα διήμερο. Μου φάνηκε λίγο πιο εύκολο απο το 1ο, πολύ καλύτερη παραγωγή, κανονικό sequel και όχι frostpunk 2.0 αλλα με μεγαλύτερο αρνητικό το χειρότερο replayability σε σχέση με το 1ο. Γενικά τελείωσα τη campaign με μόνο ένα ολικό restart όταν κόλλησα τη πρώτη μου φορά στο chapter 3 μετά απο απανωτά beginner λάθη και στη τελική νομίζω τα έχω δει όλα μέχρι στιγμής. Εκτός απο μεγαλύτερη δυσκολία δεν έχει να δώσει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Ισως στο μέλλον μετά απο μερικά dlc να γίνει καλύτερο. Αυτό που κράτησαν είναι το χάος μετά το whiteout όσο προετοιμασμένος και να είσαι. Τη πρώτη φορά τα είχα κάνει όλα λάθος και μετα βίας άντεξα για 1 εβδομάδα μετά το τέλος της καταιγίδας. Τη δεύτερη φορά ήμουν τέλεια προετοιμασμένος με όλα τα στατς στο +100 και full trust και πάλι μου πήρε 1 gaming μηνα για να επανορθώσω τη μπουρδελοκατάσταση. Προς το τέλος άρχισε να ζορίζεται ο υπολογιστής αρκετά ειδικά στα 10δες zoom in/out στις διαφορες πόλεις που διαχειρίζεσαι. Μη ξεχάσετε να κάνετε zoom in στα διάφορα κτήρια. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά στα γραφικά και στον ήχο πάλι οι devs. Δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο παιχνίδι με τόσο φοβερή ατμόσφαιρα.. Edit: 'Έκατσα και είδα μερικά βιντεο στο youtube και ξαφνιάστηκα αρκετά όταν εμφανιστήκαν αρκετά καινούργια factions στη κάτω μπάρα κάτι το οποίο ανεβάζει αρκετά το replayability. Εγώ στις 2 ουσιαστικά προσπάθειες πέτυχα ακριβώς τα 4 ιδια factions/communities και νόμισα ότι σε κάθε playthrough θα είναι ίδια. Αυριο θα το ξαναπαίξω σε μεγαλύτερη δυσκολία και με εντελώς διαφορετικές επιλογές απλά και μόνο για να έχω διαφορετικά factions. Αυτός εδώ είναι πολύ καλός @greekfragma δες τι λέει! Τι τουτοριαλ ζητάω γω και πράσινα άλογα, όταν υπάρχουν τέτοιοι ανθρώποι μου λες? 2
greekfragma Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 8 hours ago, xtrmsnpr said: Αυτός εδώ είναι πολύ καλός @greekfragma δες τι λέει! Τι τουτοριαλ ζητάω γω και πράσινα άλογα, όταν υπάρχουν τέτοιοι ανθρώποι μου λες? δυνατός ο παίκτης! 1
gregpec2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 4/10/2024 στις 5:22 ΠΜ, xtrmsnpr είπε Τι τουτοριαλ ζητάω γω και πράσινα άλογα, όταν υπάρχουν τέτοιοι ανθρώποι μου λες? Ξαφνικά αισθάνομαι λίγο χαζός. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Στις 7/10/2024 στις 11:12 ΠΜ, gregpec2 είπε Ξαφνικά αισθάνομαι λίγο χαζός. Τα ίδια, όταν διάβασα τι έκανε 😬 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα