greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου @xtrmsnpr Εγώ ακόμα αρχή episode2. θέλει χρόνο και καθαρό κεφάλι. δεν είναι παιχνίδι που λες οτι έχεις μισή ώρα κενό ας πούμε και ας παίξω λίγο. απλά δε γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Το έβαλα λίγο για να παίξω το tutorial που τελικα, δεν το βρήκα... παρά μόνο το prologue στο οποίο δυσκολεύτηκα στο πρώτο βήμα.. Τελικά το έκλεισα. Θα δοκιμάσω αύριο που θα είμαι ξεκούραστος και θα έχω δει και κανένα guide 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gregpec2 είπε Το έβαλα λίγο για να παίξω το tutorial που τελικα, δεν το βρήκα... παρά μόνο το prologue στο οποίο δυσκολεύτηκα στο πρώτο βήμα.. Τελικά το έκλεισα. Θα δοκιμάσω αύριο που θα είμαι ξεκούραστος και θα έχω δει και κανένα guide 😁 Αφού βρε δεν έχει τουτοριαλ, αυτό λέμε από χθές. Το παιχνίδι σε βάζει μέσα και σε μαστιγώνει με το καλημέρα. Είναι overwhelming όλο αυτό με τους νέους μηχανισμούς και μόνο και μόνο για την έλλειψη tutorial και με την δυσκολία που έχει, θα του έβαζα αρνητικό review στο steam. Κάντο όσο δύσκολο θες το παιχνίδι σου, βάλε όμως έναν οδηγό μέσα, και μετά χτυπά αλύπητα. Anw συνεχίζουμε με την 1η αποστολή απόψε. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου @gregpec2 @xtrmsnpr ξαναβάζω το βίντεο με το τι λέει η γκαμπριέλα με time url it's a when and not an if your city falls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε @gregpec2 @xtrmsnpr ξαναβάζω το βίντεο με το τι λέει η γκαμπριέλα με time url it's a when and not an if your city falls. Γκαμπριέλα μου, το έφαγες τώρα πια το αρνητικό ρεβιού, ότι @@ και να μας πεις ότι είναι δύσκολο, το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, δε θέλουμε να μας το πεις. Αντίο σου Γκαμπριέλα! @greekfragma ένα τσικ πριν το τέλος, με διώξανε χθες να πάω να πεθάνω μες τα κρύα. Αλλά τέτοιοι είναι, δεν εκτιμάνε τίποτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου @xtrmsnpr Από περιέργεια μπήκα να διαβάσω μερικά negative reviews και ειδικά τα πιο δημοφιλή. Δε θα πω οτι δεν λένε την αλήθεια για το 2 σε σχέση με το 1 αλλά ακριβώς επειδή το 2 είναι κάτι διαφορετικό δεν είναι σωστό να έχεις το 1 ως μέτρο σύγκρισης. Οι devs το έκαναν ξεκάθαρο. Τώρα αν η αλλαγή αυτή δεν αρέσει είναι σεβαστό αλλά θα έλεγα και άδικο παράλληλα. Για το μόνο που ίσως και γω να ταχθώ μαζί με τους επικριτές είναι οτι το zoom out bird eye view σε έκανε να απομακρυνθείς από το δέσιμο με τον πληθυσμό και την ιστορία του καθένα όπως είχες στο 1ο. Ίσως όμως να πρέπει να αντιληφθεί ο gamer οτι η ιστορία επιβίωσης από εκείνο το φονικό συμβάν παγο-καταιγίδας, πέρασε και η ιστορία πλέον είναι για την εξέλιξη της ανθρώπινης κοινωνίας και λιγότερο για κατακλυσμιαία καιρικά φαινόμενα. Άλλωστε πάντα ο ίδιος ο άνθρωπος ήταν ο πιο αστάθμητος και επικίνδυνος παράγοντας επιβίωσης και όχι η φύση. Κλείνω με μια σκέψη. Πιθανότατα με το sandbox mod tool να βγουν σενάρια όπου ένα τέτοιο συμβάν όπως στο 1, θα αναπαραχθεί και θα παλεύεις αντίστοιχα και πιο κοντά στο ανθρώπινο συναίσθημα μιζέριας-μαυρίλας και doom is coming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, greekfragma είπε @gregpec2 @xtrmsnpr ξαναβάζω το βίντεο με το τι λέει η γκαμπριέλα με time url it's a when and not an if your city falls. Μας το λέει και με χαμόγελο η κοπελιά, οτι θα αποτύχουμε, εντάξει. Πολύ κουράγιο μας έδωσε 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, gregpec2 said: Μας το λέει και με χαμόγελο η κοπελιά, οτι θα αποτύχουμε, εντάξει. Πολύ κουράγιο μας έδωσε 😛 Δε σας λέει αυτό...Σας λέει οτι και η αποτυχία είναι μέρος του παιχνιδιού και της εμπειρίας. Πάντως δίνω δίκιο σε κάποιον που έγραψε οτι του άφησε γλυκόπικρη γεύση γιατί ίσως το τερμάτισε στο citizen και παραήταν προβλεπόμενο ενώ θέλει τουλάχιστον Steward. Επειδή έφτασα άνετα Epidode2 στη 1η προσπάθεια και τώρα που έχω περίπου 4ώρες ενασχόλησης, λέω να το πιάσω από την αρχή και να παίξω Officer. Αν δω οτι πάλι βγαίνει θα το πάω Steward. επίσης νέο update hotfix 1.0.3 Frostpunk 2 Technical Hotfix v.1.0.3 26/09/2024 Dear Citizens! We’re coming to you with yet another update of various fixes and optimization improvements - thank you for your continuous feedback and support, we’re hard at work to make your Frostpunk 2 experiences better and better. Patch Notes: Gameplay & Balance Tweaked Peace Accords requirements to remove a possible softblock encountered in specific circumstances Fixed Oil not being properly transferred between the city and colonies when specific conditions were met Fixed Squalor not being properly increased/decreased upon changing the activation state of Generator or Surplus Injectors Other Audio tweaks to reduce CPU overload Localization fixes Twitch integration fixes Various minor optimisations to art&UI Fixed ‘Thank you for your feedback’ achievement requirements Fixed ‘Ambitious’ achievement requirements Fixed DLSS not being available for some users Fixed language settings not being applied if the user cancelled the changes previously We also wanted to assure you we’re working on improving the performance on MacOS as well as DirectX 12 issues - will be sure to keep you updated in that regard as well. Yours, 11 bit studios Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, greekfragma είπε Δε σας λέει αυτό...Σας λέει οτι και η αποτυχία είναι μέρος του παιχνιδιού και της εμπειρίας. Άσε να ξέρω γω καλύτερα τι λέει αυτή η Γκαμπριέλα- "φουσέκης"😝 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, xtrmsnpr said: Άσε να ξέρω γω καλύτερα τι λέει αυτή η Γκαμπριέλα- "φουσέκης"😝 χυλόπιτα σου ριξε μωρέ παιδί; ...ωωωμπωωωωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε χυλόπιτα σου ριξε μωρέ παιδί; ...ωωωμπωωωωω χαβαλέ κάνω με το πόσο νουμπας είμαι στο παιχνίδι. Αλλά οκ, τουλάχιστον τώρα το διασκεδάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, xtrmsnpr said: χαβαλέ κάνω με το πόσο νουμπας είμαι στο παιχνίδι. Αλλά οκ, τουλάχιστον τώρα το διασκεδάζω έτσι ψήσου σιγά σιγά....μόλις έρθουν και τα mods άμα έχεις μάθει τα district placement και upgrades θα θες κι άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το τελείωσα στο officer μέσα σε ένα διήμερο. Μου φάνηκε λίγο πιο εύκολο απο το 1ο, πολύ καλύτερη παραγωγή, κανονικό sequel και όχι frostpunk 2.0 αλλα με μεγαλύτερο αρνητικό το χειρότερο replayability σε σχέση με το 1ο. Γενικά τελείωσα τη campaign με μόνο ένα ολικό restart όταν κόλλησα τη πρώτη μου φορά στο chapter 3 μετά απο απανωτά beginner λάθη και στη τελική νομίζω τα έχω δει όλα μέχρι στιγμής. Εκτός απο μεγαλύτερη δυσκολία δεν έχει να δώσει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Ισως στο μέλλον μετά απο μερικά dlc να γίνει καλύτερο. Αυτό που κράτησαν είναι το χάος μετά το whiteout όσο προετοιμασμένος και να είσαι. Τη πρώτη φορά τα είχα κάνει όλα λάθος και μετα βίας άντεξα για 1 εβδομάδα μετά το τέλος της καταιγίδας. Τη δεύτερη φορά ήμουν τέλεια προετοιμασμένος με όλα τα στατς στο +100 και full trust και πάλι μου πήρε 1 gaming μηνα για να επανορθώσω τη μπουρδελοκατάσταση. Προς το τέλος άρχισε να ζορίζεται ο υπολογιστής αρκετά ειδικά στα 10δες zoom in/out στις διαφορες πόλεις που διαχειρίζεσαι. Μη ξεχάσετε να κάνετε zoom in στα διάφορα κτήρια. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά στα γραφικά και στον ήχο πάλι οι devs. Δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο παιχνίδι με τόσο φοβερή ατμόσφαιρα.. Edit: 'Έκατσα και είδα μερικά βιντεο στο youtube και ξαφνιάστηκα αρκετά όταν εμφανιστήκαν αρκετά καινούργια factions στη κάτω μπάρα κάτι το οποίο ανεβάζει αρκετά το replayability. Εγώ στις 2 ουσιαστικά προσπάθειες πέτυχα ακριβώς τα 4 ιδια factions/communities και νόμισα ότι σε κάθε playthrough θα είναι ίδια. Αυριο θα το ξαναπαίξω σε μεγαλύτερη δυσκολία και με εντελώς διαφορετικές επιλογές απλά και μόνο για να έχω διαφορετικά factions. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από psof 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 10 hours ago, psof said: Edit: 'Έκατσα και είδα μερικά βιντεο στο youtube και ξαφνιάστηκα αρκετά όταν εμφανιστήκαν αρκετά καινούργια factions στη κάτω μπάρα κάτι το οποίο ανεβάζει αρκετά το replayability. Εγώ στις 2 ουσιαστικά προσπάθειες πέτυχα ακριβώς τα 4 ιδια factions/communities και νόμισα ότι σε κάθε playthrough θα είναι ίδια. Αυριο θα το ξαναπαίξω σε μεγαλύτερη δυσκολία και με εντελώς διαφορετικές επιλογές απλά και μόνο για να έχω διαφορετικά factions. Έχει σημασία η επιλογή που κάνεις στο Prologue για το τι factions θα σου εμφανιστούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Aruil είπε Έχει σημασία η επιλογή που κάνεις στο Prologue για το τι factions θα σου εμφανιστούν. Πάλι καλά που το είπες γιατί εγώ όταν έκανα restart ξεκίνησα απο το Chapter 1 και όχι απο το Prologue... Αυτό είναι λάθος του παιχνιδιού κατα τη γνώμη μου γιατί δεν το ξεκαθαρίζουν ότι είναι τόσο σημαντικό καθώς η ιστορία ξεκινάει ουσιαστικά απο το New London και όχι στο settlement του tutorial. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από psof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα