nikosperif Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΑΡΧΕΊΑ ΣΤΟ Google drive ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ 9 gb. Γιατί έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Titos301 Δημοσ. 6 Μαρτίου Λύση Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, nikosperif είπε ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΑΡΧΕΊΑ ΣΤΟ Google drive ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ 9 gb. Γιατί έτσι; συγχρονιζεις μηπως το viber ; αν ναι, τοτε αυτο πιανει το χωρο, μπορω να σου πω πως θα τον διαγραψεις αλλιως καποια αλλη εφαρμογη απο playstore που συχρονιζει με το drive 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Μπορεί να είναι απο back up,απο το gmail σου. https://drive.google.com/drive/quota Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Στο χώρο συμπεριλαμβάνονται τα emails και οι φωτογραφίες από το google photos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Βασικά ο χώρος του Drive χρησιμοποιείται από όλες τις εφαρμογές της Google και ο πρώτος ύποπτος για μεγάλη κατάληψη είναι το Gmail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosperif Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ viber ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΑ ΚΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΑ ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ; Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, nikosperif είπε ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ viber ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΑ ΚΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΑ ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ; Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ αρχικα πηγαινε στην εφαρμογη του Viber, πατησε κατω δεξια τις 3 κουκιδες "περισσοτερα", μετα Ρυθμισεις μετα Λογαριασμος μετα Αντιγραφο ασφαλειας Viber και απο-επελεξε τα "να περιλαμβανονται φωτογραφιες" και "να περιλαμβανονται βιντεο" μετα ανοιξε το google drive απο ενα laptop ή desktop https://drive.google.com/drive/u/0/home ή απο το browser του κινητου σου, γραψε στο google, google drive και μετα επελεξε απο τις ρυθμισεις του browser εμφανιση "Για υπολογιστη" ωστε να εμφανιστουν οι παρακατω επιλογες αλλιως δεν θα μπορεις να συνεχισεις απο κινητο και πηγαινε πανω δεξια στο γραναζι επελεξε ρυθμισεις και μετα επελεξε απο το πλαι Διαχειριση εφαρμογων μετα βες το Viber απο τη λιστα που εχει με τις εφαρμογες και πατα αποσυνδεση απο το drive επελεξε και αυτο που λεει διαγραφη κρυφων δεδομενων εφαρμογης αμα ειναι πολυ μεγαλο και πατα Αποσυνδεση μετα πηγαινε στο viber στο κινητο και κανε "Δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας τωρα" απο το ιδιο σημειο που απο-επελεξες τις 2 πρωτες επιλογες στην αρχη (ετσι θα σου κανει μονο τα μηνυματα backup στο drive που πιανουν πολυ λιγο χωρο, βλεπεις και εμενα 3mb) Επεξ/σία 22 Μαρτίου από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosperif Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου Σ ευχαριστώ.εκανα δουλειά 😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα