giwfys Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 3 minutes ago, Que sera sera said: Ναι, διοτι γερες φιλιες γινονται μονο κατα την παιδικη ηλικια, αντε μεχρι το πανεπιστημιο Ναι ισως και αυτος να ειναι ο λογος 2
Edito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δουλειά στ Μύκονο σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια/ ξενοδοχεία . Μου στοίχισε 9 χρόνια ( καλοκαίρια Μύκονο και χειμώνα όπου μου πουν ) για να φτάσω τα 2000€ .Απλα δεν υπάρχει η επιλογή ζωής δηλαδή δούλευα από τς 9 η ώρα μέχρι τς 2 το πρωί όταν δεν είχε δουλειά και 54 μέρες που είναι η φουλ σεζόν από τς 9 μέχρι τς 4-5 πάλι το πρωί . Τα λεφτά μπορεί κάποιος να πει πως είναι πολλά απλά αν βάλει κάτω τς ώρες είναι τπτ. Μας ήρθε οδηγός από Αγγλία , έκατσε ένα μήνα και όταν μας είπε πως έβγαλε 2300 (1800$ + τιπς) απλά πήγε και δήλωσε παραίτηση. Μου έδειξε payroll αμαζόν μαζί με υπερωρίες + με κάτι καπάκια του καφέ που κάνουνε ανακύκλωση είχε 7000κ pound το μήνα . Δύο μήνες πριν μου έστειλε μνμα και με ρώτησε αν το χ2 το bmw είναι καλό σαν αμάξι . Κάνει 45Κ. Απλα είναι όλα κλτρα ότι και να λέμε . Εκτος αν στ Ελλάδα υπάρχουν σπίτια από τους γονείς και γενικά έτοιμη δουλειά και ζωή από τους γονείς μας . 😂
Que sera sera Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 35 minutes ago, Edito said: Μου έδειξε payroll αμαζόν μαζί με υπερωρίες + με κάτι καπάκια του καφέ που κάνουνε ανακύκλωση είχε 7000κ pound το μήνα . Δεν υπαρχει τετοιο πραμα
Edito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Τόσα είχε 240 pound τ μέρα μαζί με τα έξτρα από τα καπάκια . Αμα θες το πιστεύεις .
elgol Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Και τι δουλευε 30 μερες το μηνα για να πιασει τα 7000;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, giwfys είπε Προσωπικα δεν ξερω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ελληνα του εξωτερικου με ΓΕΡΕΣ φιλιες και οχι περιστασιακες με ξενους. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Για τους λογους που προειπα.. ΓΕΡΗ φιλια ισον μιλαω για τα προσωπικα μου, τους γονεις μου και τα θεματα τους και την αδερφη μου, ερχεται με επισκεπτεται και ελλαδα οταν γυρισω, και ξερω κ εγω τα παντα για την οικογενεια του.. Ε δεν ξερω κανεναν ρε φιλε και ξερω απειρους που μενουν εξω, που μαλιστα δεν ειναι οι "ελληναρες" που θα κανουν παρεα μονο με Ελληνες. Γυρνανε ολο τον κοσμο, μπορει και με φιλους απο αργεντινη και αγγλια, αλλα in the end of the day καταληγουν να εχουν ΓΕΡΕΣ φιλιες μονο με Ελληνες. Παιδικούς φίλους δεν μπορείς να έχεις,αφού πέρασε εκείνη η εποχή. 4 λεπτά πριν, Edito είπε Τόσα είχε 240 pound τ μέρα μαζί με τα έξτρα από τα καπάκια . Αμα θες το πιστεύεις . Αυτά ειναι χωρίς φόρους γιατί ειναι self employed.Στο χέρι υπολόγισε 30% λιγότερα. 3 λεπτά πριν, elgol είπε Και τι δουλευε 30 μερες το μηνα για να πιασει τα 7000; Eχω μιλήσει με κούριερ και δουλευουν απάνθρωπα ωράρια.
Que sera sera Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 12 minutes ago, Edito said: Τόσα είχε 240 pound τ μέρα μαζί με τα έξτρα από τα καπάκια . Αμα θες το πιστεύεις . £240 την ημερα σε Ltd company βγαινει αν δουλευει 12 ωρες την ημερα με τον βασικο. Αλλα μετα για να βγουν μεικτα τα νουμερα που λες πρεπει να δουλευει 84 ωρες τη βδομαδα, καθε βδομαδα και εμτα φυσικα πρεπει να μετρησεις το φορο στην ltd και μετα τον εξτρα φορο στα λεφτα που θα τραβαει απο την ltd, οποτε αν πεις οτι δουλευει 80 ωρες τη βδομαδα καθε βδομαδα χωρις αδειες και αναρρωτικες ( μιλαμε για 2 δουλειες φουλ ταιμ ουσιαστικα) θα του μενει καθαρο κανα 50ρι το χρονο. Δηλαδη 25 το χρονο ανα δουλεια, χωρις αδειες κλπ δεν ακουγεται καλο
Edito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Το αμάξι είναι ηλεκτρικό , μπορεί 8 ώρες και σε αυτόν έβγαζε 6 . Σαν ώρες ήταν 12 απλά μαζί με το depo δεν ξέρω πως το γράφουν που πρέπει να φορτώσεις τα δέματα . 6 μέρες στα 7 με δώδεκα ώρες .Σαν δουλειά είναι λιγότερες ώρες επειδή όπως μου είπε περιμένεις να σου βγάλουν τα δέματα . Και 240 είναι μόνο στο κέντρο .Έξω είναι λιγότερο το payroll . Τώρα για το ταχ δεν ξέρω αλήθεια .Απλά ξέρω πως ήταν από Amazon επειδή προσπάθησα και εγώ να κάνω apply . Απλα στο UK δεν μπορείς να πάρεις social security number πεθαμένου όπως κάνουν στ Αμερική και να δουλέψεις 🤪 . Τωρα περιμένω μήπως και βρω κάνα loop hole και βγάλω κάπως working visa .
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Edito είπε Απλα στο UK δεν μπορείς να πάρεις social security number πεθαμένου όπως κάνουν στ Αμερική και να δουλέψεις 🤪 . Τωρα περιμένω μήπως και βρω κάνα loop hole και βγάλω κάπως working visa . Εχουμε national insurance number .Τα άλλα που γράφεις μόνο στις ταινίες γίνονται. Οπως το νομίζεις δεν μπορείς να βγάλεις άδεια εργασίας.Πρέπει να ειναι μέσω εργοδότη για συγκεκριμένη εργασία. https://www.gov.uk/guidance/the-uks-points-based-immigration-system-information-for-eu-citizens.el
Edito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Ναι και πρέπει να με πληρώσει όλο το έτος . Επειδή μερικά άτομα το έκανα στ αρχή και μετά έλεγαν δεν μου κάνει . Παντός Miami που έχουμε αρκετά άτομα και δουλεύουν σε εμάς κανενας τους δεν έχει SSN Απο πεθαμένους έχουν .
csontheline Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 3 hours ago, giwfys said: ...που αρχιζει ο κοσμος να κανει οικογενειες κτλ.. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα εγω μιλαω για τον κανονα. + 4 hours ago, giwfys said: [...]Στην Ελλαδα μπορει να γυρισεις σπιτι μετα τη δουλεια κατα τις 6 και να παρεις τηλ τον κολλητο και να πεις, αντε ρε μλκ σηκω παμε για κανα καφε, μετα να καταληξει σε φαι και ποτο και να γυρισεις 2 το βραδυ και αυτο να ειναι καθημερινη.. = Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από το πρώτο και ανήκεις στο δεύτερο. Όταν θα κάνεις οικογένεια, μην νομίζεις ότι θα σου μένει και πολύς χρόνος "για να παίρνεις τον κολλητό και να κοπροσκυλιάζετε βγαίνετε με τις ώρες". Απλά στην Ελλάδα, οι πλείστοι τείνουν να έχουν την οικογένεια από την οποία προέρχονται, κοντά και να μπορούν να αφήσουν τα παιδιά, για να έχουν τον δικό τους χρόνο. 2
Edito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Παντός το London είναι όμορφο δεν ξέρω πως δεν αρέσει σε μερικά άτομα .Αν και γούστα είναι , και εγώ αν είχα δυο σπίτια και τους δικούς μου να κάνουν support από πίσω μπορεί ναι το έβλεπα το ίδιο . Το επισκέφτηκα απλά για να δω πως είναι ,δεν μπορείς να φύγεις και να πας κάπου χωρίς να ξέρεις αν θα σ αρέσει η όχι . Στο κέντρο zone 1 μέχρι 4 το χρήμα είναι σχεδόν παντού .Δεν είναι όπως εδώ που είναι κάπως καταθλιπτικά .Έχει εγκληματικότητα και λογικό είναι αφού έχει και χρήμα αρκετό . Σε δυο χώρες είδα να μν έχει καθόλου εγκληματικότητα με τόσο χρήμα . Dubai που είναι ακόμα ποσά χρόνια πίσω στα δικαιώματα τω ανθρώπων . Πχ διαφορά κέντρο με Jabal Ali + φουλ ναρκωτικά κακές βίζιτες και αλκοόλ .Μας έρχονται άτομα με κούπα του καφέ και μας ζητάνε να τους βάλουμε βότκα . Και Το Monacoπου είναι απίστευτο ,έχει έναν αστυνομικό για κάθε 5 ατομα .εννοείτε πως έχει λεφτά απλά δεν ειναι για «εμάς « και για οικογένεια . Απλά δυο location με κέρδισαν , London και Miami απλά το ενα είναι κάπως feature proof . Τα αεροπορικά είναι φτηνά , έχει σχεδόν πάντα πτήσεις και είναι 3:30’ αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω ζήσει εκεί , όταν και άμα τα καταφέρω θα έχω κάπως καλύτερη εικόνα 1
militarist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, giwfys είπε Προσωπικα δεν ξερω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ελληνα του εξωτερικου με ΓΕΡΕΣ φιλιες και οχι περιστασιακες με ξενους. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Για τους λογους που προειπα.. ΓΕΡΗ φιλια ισον μιλαω για τα προσωπικα μου, τους γονεις μου και τα θεματα τους και την αδερφη μου, ερχεται με επισκεπτεται και ελλαδα οταν γυρισω, και ξερω κ εγω τα παντα για την οικογενεια του.. Ε δεν ξερω κανεναν ρε φιλε και ξερω απειρους που μενουν εξω, που μαλιστα δεν ειναι οι "ελληναρες" που θα κανουν παρεα μονο με Ελληνες. Γυρνανε ολο τον κοσμο, μπορει και με φιλους απο αργεντινη και αγγλια, αλλα in the end of the day καταληγουν να εχουν ΓΕΡΕΣ φιλιες μονο με Ελληνες. Τι να πω δεν ξέρω τι κάνουν οι γνωστοί σου. Εγω πάντως μένω Σλοβακία πάνω από 12 χρόνια και όταν άρχισα και έκανα παρέα με Σλοβάκους , που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα , μερικοί από αυτούς γίναν best friends, μαζί διακοπές , ταξίδια , όπως είπες Γερή φιλιά. Τωρα πιστεύω είναι πόσο θες να το κάνεις αυτό και να ανοιχτείς σε ξένο και όχι σε Έλληνα. Αυτην την στιγμή δεν έχω best friend Έλληνα, απλώς κάποιους καλούς φίλους . Σλοβακο ναι . 1
xgol Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, satsok2 είπε 419 φράγκα το μήνα είναι το απόλυτο ελάχιστο που υπάρχει - όποιο μοντέλο κι αν διαλέξεις (τηλειατρική, οικογενειακός γιατρός, ότι σκ#τα) - και με τα πρώτα 2500 φράγκα από νοσήλεια να είναι δικά σου. Ενδεικτικά, για ατύχημα το 2015, μου ήρθαν 2 αποδείξεις των 1500 φράγκων μόνο για διακομιδή (1500 ασθενοφόρο, 1500 cardiomobile). Κάνε δοκιμή μόνος σου με TK Γενεύης (120x, πχ 1207). Assurance de Base (LAMal) — Komparator Μη λετε ανακριβειες που ακουτε απ τον καθενα. --> Sorry αλλά έχω περάσει 7 χρόνια εκεί. Επίσης , έγραψα ότι με μετρημένη ζωή, κάποιος θα έχει 800 - 1000 ε στην άκρη το μήνα. Που για τη χώρα δεν πολυμετράνε όπως δείχνει το παράδειγμα σου. Απόκρυψη περιεχομένων 273chf πληρωνω στη Ζυριχη με HA Model. Γιατι επιμενεις; Αν εσύ θεωρείς ενδεικτικούς τους συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες για τις τιμές που υπάρχουν στην Ελβετία, απλά προσπαθείς να στηρίξεις την άποψη σου που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι σαν να βλέπεις ένα ένοικο στην Δ. Αεροπαγείτου και να προσπαθείς από αυτό να βγάλεις συμπέρασμα για τα ενοίκια ανά την Ελλάδα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από xgol 2
satsok2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, xgol είπε 273chf πληρωνω στη Ζυριχη με HA Model. Γιατι επιμενεις; Αν εσύ θεωρείς ενδεικτικούς τους συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες για τις τιμές που υπάρχουν στην Ελβετία, απλά προσπαθείς να στηρίξεις την άποψη σου που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι σαν να βλέπεις ένα ένοικο στην Δ. Αεροπαγείτου και να προσπαθείς από αυτό να βγάλεις συμπέρασμα για τα ενοίκια ανά την Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα