wizzyhead Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Καλησπέρα στο φόρουμ, Με ενδιαφέρει η αγορά νέας οθόνης. και κοιτάω και μεταχειρισμένες για ένα πιθανώς καλύτερο deal. Έστω ότι αγοράζω μέσω του φόρουμ από κάποιον χρήστη. ο οποίος λέει ότι έχει εγγύηση το προϊόν: 1.Τι χαρτιά θα χρειαστώ να μου δώσει για να μην έχω θέμα με την εγγύηση;Πειράζει αν δεν είναι στο όνομά μου; 2.Πως θα ξέρω αν το μαγαζί από το οποίο την αγόρασε είναι εξουσιοδοτημένο από την μαμά εταιρία της οθόνης; Γενικότερες εμπειρίες σχετικές με τα παραπάνω ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Εξαρτάται τον κατασκευαστή πιστεύω. Πρόσφατα χρειάστηκα να κάνω χρήση εγγύησης σε οθόνη AOC. Το κατάστημα αγοράς δεν ανακατεύτηκε καθόλου. Είναι online η εγγύηση. Εστειλα mail με το πρόβλημα, έστειλα φωτογραφίες που μου ζητήθηκαν και την απόδειξη αγοράς . Σε μια εβδομάδα ήρθε η οθόνη αντικατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα