Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι στην εον και μου ήρθε το μήνυμα στο νετφλιξ στο προηγούμενο κουτί της wind vision ότι 20 μαρτίου λήγει η υποστήριξη εκεί, θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να έβρισκα ένα κουτί που να μπορώ να βάλω εον, νέτφλιξ αλλά και να έχει τη θύρα για το καλώδιο να πιάνει τα επίγεια γιατί τα έχει σπάσει η νοβα με μεγκα, αντ1 κλπ

ψάχνω στο ιντερνετ και νιώθω λες και ψάχνω να βρω ένα μονόκερο, υπάρχει ή θα πρέπει να συμβιβαστώ ότι θα έχω πάντα 2 κουτιά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, eruntalion είπε

είμαι στην εον και μου ήρθε το μήνυμα στο νετφλιξ στο προηγούμενο κουτί της wind vision ότι 20 μαρτίου λήγει η υποστήριξη εκεί, θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να έβρισκα ένα κουτί που να μπορώ να βάλω εον, νέτφλιξ αλλά και να έχει τη θύρα για το καλώδιο να πιάνει τα επίγεια γιατί τα έχει σπάσει η νοβα με μεγκα, αντ1 κλπ

ψάχνω στο ιντερνετ και νιώθω λες και ψάχνω να βρω ένα μονόκερο, υπάρχει ή θα πρέπει να συμβιβαστώ ότι θα έχω πάντα 2 κουτιά;

mecool KM2 plus, εγκαθιστώντας την εφαρμογή greektv βλέπεις όλα τα κανάλια μέσω internet.                                                                                             https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KM2-PLUS-Netflix-4K-Android-TV-4K-TV-BOX-517095.html?Currency=EUR&source=googleads&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAopuvBhBCEiwAm8jaMeJKNIbHp9tZsKa4-ePKvKxXTgQLvNuka5FuIv6P88HqobUNGNbnChoCYEoQAvD_BwE                                                                                                                                                   στην αποστολή τικάρεις priority line και έρχεται χωρίς τελωνείο.

Επεξ/σία από manoskost
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 6/3/2024 στις 6:09 ΠΜ, manoskost είπε

mecool KM2 plus, εγκαθιστώντας την εφαρμογή greektv βλέπεις όλα τα κανάλια μέσω internet.                                                                                             https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KM2-PLUS-Netflix-4K-Android-TV-4K-TV-BOX-517095.html?Currency=EUR&source=googleads&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAopuvBhBCEiwAm8jaMeJKNIbHp9tZsKa4-ePKvKxXTgQLvNuka5FuIv6P88HqobUNGNbnChoCYEoQAvD_BwE                                                                                                                                                   στην αποστολή τικάρεις priority line και έρχεται χωρίς τελωνείο.

θα προτεινες το amazon cube?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

θα προτεινες το amazon cube?

Τώρα που έχει καλές τιμές το amazon θα πρότεινα το nvidia shield pro, ,ο λόγος που θέλεις το cube?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, manoskost είπε

Τώρα που έχει καλές τιμές το amazon θα πρότεινα το nvidia shield pro, ,ο λόγος που θέλεις το cube?

ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Homatics TV Box R 4K Plus 4K UHD με WiFi USB 2.0 / USB 3.0 / USB 3.1 (USB-C) 4GB RAM αλλά σε λίστες με benchmarks το cube ειναι παντα μπροστα μετα απο το apple tv και το nvidia shield. Για γονεις κυριως stremio ισως kodi. 4κ HDR ταινιες. Θα επαιρνα το shield αλλα εχει εδω που ειμαι 180 ευρω και το box 100 ευρω. Κοιταω γενικα γυρω στο 120αρικο.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 6:11 ΜΜ, manoskost είπε

Ακούγονται καλά λόγια για το google streamer 4k που πουλιέται στα 119 ευρώ.

Φίλε σε ευχαριστώ τελικά λύγισα και αγόρασα το πολύ διαδεδομένο Xiaomi s κάτι αυτό με τις πολλές αξιολογήσεις στο Σκρουτζ. Πιστεύω το stremio που θέλω θα το τρέχει άνετα σε 4κ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jerry banana είπε

Φίλε σε ευχαριστώ τελικά λύγισα και αγόρασα το πολύ διαδεδομένο Xiaomi s κάτι αυτό με τις πολλές αξιολογήσεις στο Σκρουτζ. Πιστεύω το stremio που θέλω θα το τρέχει άνετα σε 4κ.

Μιά χαρά θα τρέχει, μην φοβάσε.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, manoskost είπε

Μιά χαρά θα τρέχει, μην φοβάσε.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση γιατί το είχα άγχος λίγο . . Εύχομαι να έχεις ένα καλό μήνα με υγεία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση γιατί το είχα άγχος λίγο . . Εύχομαι να έχεις ένα καλό μήνα με υγεία.

Οταν αγοράζεις πιστοποιημένο android tv box κανένα άγχος, όλα κυλάνε ομαλά παρά τα 2gb μνήμη που έχουν.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση για να μην ανοίγω άλλο θέμα. 

Σε μια παλιά τηλεόραση samsung es5500, που την έδωσαν στην μάνα μου και θέλει να παρακολουθεί ένα συγκεκριμένο κανάλι στο youtube και μόνο, το παρακάτω θα κάνει δουλειά? Δυστυχώς είναι το 1gb και φοβάμαι μήπως σέρνεται...

https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX1-Mini-TV-Box-1-8G-523304.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...