Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σειρά έχουν οι αλλαγές σε επίπεδο εμπειρίας χρήστη και ΠΕΡΙΜΕΝΩ να δω τα νέα App Store με εφαρμογές που ήθελαν jailbreak 

• Haha 1
Δημοσ.
10 minutes ago, freegr said:

Σειρά έχουν οι αλλαγές σε επίπεδο εμπειρίας χρήστη και ΠΕΡΙΜΕΝΩ να δω τα νέα App Store με εφαρμογές που ήθελαν jailbreak 

Σιγά μη δεις εφαρμογές που, μπαίνανε με jalebrake. Θεοκλειστο παραμένει και παλι το ios. Μονο μεγιστανες θα μπορούν να εχουν εναλλακτικο store. Μη περιμένετε ούτε stremio , ουτε restroarch emulators, τίποτα σημαντικό. Ολη η ιστορία είναι για να μη φαει αλλο προστιμο. Προσωπικά τα είχα προβλεψει με μαθηματική ακρίβεια τη θα συμβει στη συζήτηση που ειχαμε εδω οταν πρωτο ανακοινωθηκε που καθησυχάζα οτι δε θα ανοίξει τίποτα η apple. Το μονοπώλιο καλα κρατει. Ο μονος πού μπορεί να την τιμωρήσει είναι οι χρήστες της μη αγοράζοντας. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, freegr είπε

Οι jailbreak εφαρμογές χρησιμοποιούσαν και API's που δεν επιτρέπεται και φυσικά είχαν πλήρη πρόσβαση filesystem ώστε να αλλάζουν και αρχεία του OS. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό (και αυτό εν μέρει είναι όντως κάτι που δεν θέλουμε)

Τα εναλλακτικά app stores είναι απλά εναλλακτικοί τρόποι διανομής και πληρωμών. Δεν είναι μια ορθάνοιχτη πόρτα. Οι εφαρμογές πάλι θα θέλουν την ευλογία (notarization + certificates) της Apple για να τρέχουν. Δεν θα είναι όπως macOS που τρέχουν τα πάντα. Ούτε μπορώ να ανοίξω εγώ δικό μου store αύριο. Έχει κάποια ζόρικα requirements (π.χ. 1εκ. ευρώ εγγύηση) και φυσικά απαγορεύεται να τρέχεις store που οι εφαρμογές του παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη βιάζεστε μόλις ξεκίνησε το DMA. Για την ακρίβεια μεθαύριο ξεκινάει. Έχει πολλές φαπες ακόμα. Πχ side loading.

Επεξ/σία από cat1967
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, freegr είπε

Δεν έχετε καταλάβει τίποτα έτσι; 😛

6 ώρες πριν, oldnew είπε

Ο μονος πού μπορεί να την τιμωρήσει είναι οι χρήστες της μη αγοράζοντας. 

Οι χρήστες της αγοράζουν τα προϊόντα γιατί τους προσφέρουν ακριβώς αυτά που θέλουν. Αν ήθελαν κάτι άλλο θα αγόραζαν android. 

5 ώρες πριν, cat1967 είπε

Μη βιάζεστε μόλις ξεκίνησε το DMA. Για την ακρίβεια μεθαύριο ξεκινάει. Έχει πολλές φαπες ακόμα. Πχ side loading.

IMG_0627.jpeg

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, o_shaolin είπε

με -24% πωλήσεις για το 2024 στην Κινα - πλέον στην 4θεση ( Φαίνεται οι Κινέζοι να γυρίζουν μαζικά την πλάτη στο δαγκωμένο μήλο μετά τις εντολές της κυβέρνησης... )

με Ευρωπαικό πρόστιμο 1.8 δις που έριξε την μετοχή της σήμερα κοντά στο 3% ( κοντά δηλαδή πάνω από 60 δις χασούρα σε μια συνεδρίαση - αν μιλάμε για λίγα τρις κεφαλαιοποίηση ) το μοσχολέμονο δεν θα δώσει λύση....

η Αpple μικραίνει σχεδόν καθημερινά από την κυκλοφορία του 15... ο κόσμος έχει κουραστεί από τις εξυπνάδες της ( απουσία δαχτυλικού αποτυπώματος , ίδιες συσκευές κατά 90% για τους μέσους χρήστες από το Iphone 11 Και μετά, μη ύπαρξη φυσικής sim και πολλά άλλα ... ) και ακόμη και φανατικοί οπαδοί και φίλοι φέτος φλεξάρουν το υπερτούμπανο τούβλο ( ως προς το μέγεθος ) S24 Ultra...
Αλλά αυτή είναι η μια πλευρά ...
      ...η άλλη έχει να κάνει με διανομείς που συνεχίζουν να βγάζουν πολύ κάτω από 7% κερδοφορία από αυτές τις συσκευές , να πληρώνουν upfront και να προμηθεύονται ότι και όποτε η Apple εχει διαθεσιμότητα...κάπου το πράγμα έχει στραβώσει λίγο....
φαίνεται πως το trend έχει χάσει την αίγλη του... και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την στρέβλωση που είχε δημιουργήσει...
...και ενδέχεται από την μια ο Εμπορικός πόλεμος Αμερικής Ευρώπης και Κινας- Ρωσίας με την Αμερική να την έχουν στοχοποιήσει...αλλά και η ίδια η εταιρία δείχνει αδύναμη να αντιδράσει και να παρουσίασει κάτι χρήσιμο στον μέσο χρήστη πέραν του Πλαινού πλήκτρου και του Dynamic island...

Θα χαρούμε να δούμε το νέο Iphone x ( series 16 ) στα 650-700 ευρώ... αυτό θα είναι μια πολύ δυνατή απάντηση από μια τόσο δυνατή εταιρία που κάθε χρόνο αλλάζει τις διαστάσεις κατά 1χιλιοστό για να πουλά νέες αυθεντικές θήκες και ν απαξιώνει στοκ χιλιάδων ευρώ σε κάθε σοβαρό μαγαζί...

ειδωμεν

Θα κλείσει πάλι και αυτή τη φορά.

• Like 3
  • Haha 5
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeaLion είπε

Όχι 💀

Τρελό fail.

Για τα iPadOS, macOS, watchOS, tvOS (και iOS φυσικά) απλά στις εφαρμογές του App Store θα υπάρχουν τρόποι πληρωμής in-app εκτός του default της Apple ή με link out, κάτι που δεν επιτρεπόταν.

Κρίμα. Ήλπιζα να ανοίξει και σε iPad. Έχω βαρεθεί με τα refresh κάθε τρεις και λίγο.

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Είμαι χρήστης android πολλά πολλά χρόνια. Κατά καιρούς αγόραζα iPhone γιατι μου αρεσουν τουλαχιστον αισθητικα αλλά με τρόμαζε κάθε φορά η "στεγανοτητα" του λειτουργικου. Κάτοχος τώρα του εξαιρετικου S24 ultra. Με τρώει όμως η επιθυμία να δοκιμάσω τώρα το ios 17.4 αγοράζοντας το iphone 15 pro max. Νομίζετε ότι στο άμεσο μέλλον θα ήταν δυνατόν να λειτουργήσει το sideloading με τέτοιο τρόπο (ποικιλία και ευκολια third parties apps) όπως στο android;

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.
12 minutes ago, velvetia said:

Καλημέρα σας,

Είμαι χρήστης android πολλά πολλά χρόνια. Κατά καιρούς αγόραζα iPhone γιατι μου αρεσουν τουλαχιστον αισθητικα αλλά με τρόμαζε κάθε φορά η "στεγανοτητα" του λειτουργικου. Κάτοχος τώρα του εξαιρετικου S24 ultra. Με τρώει όμως η επιθυμία να δοκιμάσω τώρα το ios 17.4 αγοράζοντας το iphone 15 pro max. Νομίζετε ότι στο άμεσο μέλλον θα ήταν δυνατόν να λειτουργήσει το sideloading με τέτοιο τρόπο (ποικιλία και ευκολια third parties apps) όπως στο android;

Σας ευχαριστω.

Δεν νομίζω...

23 minutes ago, Whiteyez said:

Μόνο σε συνδυασμό με real debrid.

Εχω το real debrid στο android tv box με το addon torrentio. Μπορεί να παίξει και στο iphone? πως?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, o_shaolin είπε

Θα χαρούμε να δούμε το νέο Iphone x ( series 16 ) στα 650-700

Πωωωωω τρίτο σχόλιο δείτε εδώ !!!

Χαχαχαχαχχααχ αχαχα 

Μεγάλε 1500€ έχει το Τσαομι το pro ultra I phone killer 200-300 MP camera 

Πραγματικά αναρωτιέμαι σκέφτεστε πριν πετάξετε την..

• Like 2
  • Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δεν νομίζω...

Εχω το real debrid στο android tv box με το addon torrentio. Μπορεί να παίξει και στο iphone? πως?

Μέσω του web stremio πχ από safari (κάνε και ένα add to Home Screen να το έχεις άμεσα σαν εικονίδιο/εφαρμογή ), κατεβάζεις και το VLC πας στα settings και βάζεις Play in external player : VLC.  Ότι βίντεο θες θα στο ανοίγει εκεί, ακόμα και στην τηλεόραση μου LG το ίδιο κάνω που δεν υποστηρίζει/δεν υπάρχει εφαρμογή και παίζει τέλεια.

Επεξ/σία από Whiteyez
  • Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Πωωωωω τρίτο σχόλιο δείτε εδώ !!!

Χαχαχαχαχχααχ αχαχα 

Μεγάλε 1500€ έχει το Τσαομι το pro ultra I phone killer 200-300 MP camera 

Πραγματικά αναρωτιέμαι σκέφτεστε πριν πετάξετε την..

Απλά για να μην κλείσει η εταιρεία το γράφει. Ελπίζω να διαβάζει κάποιος από την Apple τα σχόλια για να γλιτώσουν τα χειρότερα.

• Like 2
  • Haha 10
Δημοσ.
1 hour ago, velvetia said:

Με τρώει όμως η επιθυμία να δοκιμάσω τώρα το ios 17.4 αγοράζοντας το iphone 15 pro max. Νομίζετε ότι στο άμεσο μέλλον θα ήταν δυνατόν να λειτουργήσει το sideloading με τέτοιο τρόπο (ποικιλία και ευκολια third parties apps) όπως στο android;

Όχι.

Πιό αναλυτικά αν έχεις όρεξη για διάβασμα:

Spoiler

Όχι

• Like 3
  • Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...