Προς το περιεχόμενο

SE7EN

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επιτέλους κυκλοφόρησε η καλύτερη ταινία όλων των εποχών και με ελληνικούς υπότιτλους. Ο λόγος για το SE7EN[/color'], και μάλιστα από ανεξάρτητη εταιρεία διανομής ταινιών...
Δημοσ.

Καλυτερη ταινια ολων των εποχων δεν ξερω αν ειναι αλλα για μενα ηταν η ταινια που ηθελα να δω με ελληνικους υποτιτλους (ενω υπηρχει για αγορα η r1 εξαιρετικη εκδοση με 2 dvd me 12€ μονο) περισσοτερο απο καθε αλλη .

:D

Δημοσ.

Koita,wraio alla kalyterh tainia olwn twn epoxwn xlwmo.Twra gia ta greek subs:Eilikrina an peraseis ton mikro endiasmo mesa sou me ta Agglika -estw ta Agglika subs-na deis pws tha allaxei o kosmos tou DVD.Parolauta,kalo vhma.ANte na deite kai to Usual Supects :D

Δημοσ.
Koita,wraio alla kalyterh tainia olwn twn epoxwn xlwmo.Twra gia ta greek subs:Eilikrina an peraseis ton mikro endiasmo mesa sou me ta Agglika -estw ta Agglika subs-na deis pws tha allaxei o kosmos tou DVD.Parolauta,kalo vhma.ANte na deite kai to Usual Supects :D

Εν μερη δικιο εχεις αλλα dvd δεν βλεπουμε μονοι μας παντα :wink: :lol:

Kαι για να σε καλοπιασω το Usual Supsects δεν αντεξα το αγορασα :D

Δημοσ.
Επιτέλους κυκλοφόρησε η καλύτερη ταινία όλων των εποχών και με ελληνικούς υπότιτλους. Ο λόγος για το SE7EN[/color']' date=' και μάλιστα από ανεξάρτητη εταιρεία διανομής ταινιών...[/quote']

Και που το είδες; Στο in.gr δεν το αναφέρει...Κανένα Link, μήπως δούμε και άλλες λεπτομέρειες της έκδοσης;

Δημοσ.

adams symfwnw alla an einai na perimenw 5 xronia kai na dwsw 10 xiliarika anti 3 i 4 pou kanei sto exwteriko gia tin 1 ante 2 maximum fores pou tha dw mia tainia me kapoious pou den xeroun Agglika enw tha tin evlepa 1 fora ton mhna toulaxiston an tin eixa nwritera,tote sorry tha protimisw to Aggliko

Δημοσ.

Για αυτόν το λόγο είπα: "και με ελληνικούς υπότιτλους". Εγώ έχω την r2 χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Απλά αξίζουν συγχαρητήρια για την μικρή πλην τίμια εταιρεία που έδειξε στους μεγάλους ποιές ταινίες αξίζουν. Όσο για το usual suspects θα περιμένω μια και το έχω σε βιντεοκασσέτα από το hitech.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα specs. Απλώς μόλις ολοκληρωθεί η διανομή στα βίντεο κλάμπς θα αρχίσει και η πώληση στα μαγαζιά. Αν και το είδα στο music corner που βρίσκεται στο πολυτεχνείο...

Άντε και pulp fiction (και για να σας προλάβω το έχω ήδη σε ρ2 χωρίς ελληνικά)

Δημοσ.
Καλυτερη ταινια ολων των εποχων δεν ξερω αν ειναι αλλα για μενα ηταν η ταινια που ηθελα να δω με ελληνικους υποτιτλους (ενω υπηρχει για αγορα η r1 εξαιρετικη εκδοση με 2 dvd me 12€ μονο) περισσοτερο απο καθε αλλη .

Από που την είχες πάρεις γιατί εγώ είχα δώσει 25.00 ευρώ για την r2.

Δημοσ.

Από που την είχες πάρεις γιατί εγώ είχα δώσει 25.00 ευρώ για την r2.

Υπαρχει κλασικα στο Play R2 :wink:

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάπου το'χουμε ξαναπεί: ταινίες όπως το Pulp Fiction, το Jackie Brown, το The Usual Suspects και (μέχρι πρόσφατα) το Se7en δεν έχουν βγει με ελληνικούς υπότιτλους.

Το "γιατί" είναι κάτι που μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε στις ελληνικές εταιρείες διανομής...

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...