Efgedi4970 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τα 1250που είναι το αφορολογητο ..πως λειτουργούν ότι έχεις πάνω από 1250και έχεις χρέος στα δεσμεύουν ;η ότι μπαίνει παραπάνω από 1250το μήνα στο δεσμεύει Επεξ/σία 6 Μαρτίου από Efgedi4970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Μαρτίου Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Efgedi4970 είπε Τα 1250που είναι το αφορολογητο ..πως λειτουργούν ότι έχεις πάνω από 1250και έχεις χρέος στα δεσμεύουν ;η ότι μπαίνει παραπάνω από 1250το μήνα στο δεσμεύει Μέσα στο μήνα αν μπούνε πάνω από 1250 τα έξτρα τα τσιμπάει η εφορία (και είναι ακατασχετο όχι αφορολόγητο) Αν σε ένα μήνα σου βάλουν 1500 ευρώ θα δεσμευτουν τα έξτρα 250 Αν σου κάνει κάποιος κατάθεση 1000 ευρώ εσύ κάνεις ανάληψη και μετά σου βάλουν αλλά 500 πάλι τα έξτρα 250 θα κρατηθούν, κοιτάει μηνιαίο σύνολο όχι τι υπάρχει στο λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Efgedi4970 Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Σε δεσμευουν μέχρι το ποσό που χρωστάς; Εγώ έχω ένα χρέος στην εφορία 600ευρω .αυτό το μήνα με έβαλε η μητέρα μου 1000ευρω για κάτι έκτακτο που με προέκυψε υγείας ..τώρα είναι να μπει η μισθοδοσία μου και φοβαμε ότι δε θα μείνει τίποτε ..έκανα προχτές ρύθμιση την εφορία να ξεμπερδευω αλλά ακόμη δε φάνηκε στο σύστημά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 4 minutes ago, Efgedi4970 said: Σε δεσμευουν μέχρι το ποσό που χρωστάς; Εγώ έχω ένα χρέος στην εφορία 600ευρω .αυτό το μήνα με έβαλε η μητέρα μου 1000ευρω για κάτι έκτακτο που με προέκυψε υγείας ..τώρα είναι να μπει η μισθοδοσία μου και φοβαμε ότι δε θα μείνει τίποτε ..έκανα προχτές ρύθμιση την εφορία να ξεμπερδευω αλλά ακόμη δε φάνηκε στο σύστημά τους επρεπε να στα δωσει στο χερι .εκτος αν παιξει η ρυθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Efgedi4970 Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Ούτε που το σκέφτηκα ...πάντως ακόμη απ'οτι κατάλαβα δεν έχει δώσει η εφορία εντολή στην τράπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Μαρτίου Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Σε δεσμευουν μέχρι το ποσό που χρωστάς; Εγώ έχω ένα χρέος στην εφορία 600ευρω .αυτό το μήνα με έβαλε η μητέρα μου 1000ευρω για κάτι έκτακτο που με προέκυψε υγείας ..τώρα είναι να μπει η μισθοδοσία μου και φοβαμε ότι δε θα μείνει τίποτε ..έκανα προχτές ρύθμιση την εφορία να ξεμπερδευω αλλά ακόμη δε φάνηκε στο σύστημά τους Και διακανονισμό να κάνεις δεν βγαίνει η εντολή κατάσχεσης αν δεν από πληρωθεί πάνω από το 70% Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με το λογιστήριο να σπάσουν τη πληρωμή και κάποια να μπούνε μέσα στον επόμενο μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου https://www.in.gr/2024/03/06/economy/mythoi-kai-alitheies-gia-ton-akatasxeto-logariasmo/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Inuyasha είπε Και διακανονισμό να κάνεις δεν βγαίνει η εντολή κατάσχεσης αν δεν από πληρωθεί πάνω από το 70% Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με το λογιστήριο να σπάσουν τη πληρωμή και κάποια να μπούνε μέσα στον επόμενο μήνα Τον άλλο μήνα δεν θα έχει το ίδιο πρόβλημα αν γίνει έτσι με τη μισθοδοσία; Εκτός αν εννοείς ότι ως τότε θα έχει γίνει ο διακανονισμός κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Μπέρδεψες το ακατάσχετο με το αφορολόγητο. Ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Efgedi4970 Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Δεν έχει βγει εντολή κατάσχεσης 13 ώρες πριν, Inuyasha είπε Και διακανονισμό να κάνεις δεν βγαίνει η εντολή κατάσχεσης αν δεν από πληρωθεί πάνω από το 70% Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με το λογιστήριο να σπάσουν τη πληρωμή και κάποια να μπούνε μέσα στον επόμενο μήνα Δεν έχει βγει εντολή κατάσχεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Μαρτίου Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Efgedi4970 είπε Δεν έχει βγει εντολή κατάσχεσης Δεν έχει βγει εντολή κατάσχεσης Αν δεν έχει προχωρήσει σε κατάσχεση η εφορία δεν έχει λόγο η συζήτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 06/03/2024 at 00:47, Efgedi4970 said: Ούτε που το σκέφτηκα ...πάντως ακόμη απ'οτι κατάλαβα δεν έχει δώσει η εφορία εντολή στην τράπεζα αν δεν εχει δωσει τοτε τι ανησυχεις? βεβαια καλο ειναι να ξερεις τι ισχυει γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα την δωσει την εντολη.για να μην βρεθεις προ εκπληξεως Επεξ/σία 17 Μαρτίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα