poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 19 minutes ago, vasilis968 said: Γενικώς δηλαδή οι field ασχολούνται μόνο με τα Α/Κ?" Επίσης μου έχουν δώσει κάποιες duratel επισκευασμένες μάλλον τύπου duratel που όταν τις αλλάζεις δεν κουμπωνουν με τίποτα στη στοίβα με τις υπόλοιπες με αποτέλεσμα να προεξέχουν 😂 ειναι επισκευασμενες οποτε α.μπορει να εχουν σπασει τα δοντακια στο πισω μερος β.οπως εχει ξανακολληθει το καπακι μπορει να γινει πιο ψηλο και να μην μπαινει ευκολα γ.πολλες φορες μπορει να σπασει και το πλαινο δοντακι και να μην κλεινει το μπροστινο καπακι οχι οτι τα κλεινει κανεις. 2.οι field ασχολουνται με διαφορα και υπαρχουν και σαν υποτμηματα.δεν κανουν ολοι το ιδια. καλυπτουν δισφορες αναγκες.μια απο αυτες ειναι τα αστικα κεντρα.
vasilis968 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ναι η αλήθεια είναι ότι χτυπάει λίγο στο μάτι το ότι προεξέχουν από τις υπόλοιπες αλλά πραγματικά οσο το έχω προσπαθήσει δεν κουμπωνουν με τίποτα. Δεν νομίζω ότι είναι και κάνα τρελό θέμα αυτό βέβαια.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 59 minutes ago, vasilis968 said: Ναι η αλήθεια είναι ότι χτυπάει λίγο στο μάτι το ότι προεξέχουν από τις υπόλοιπες αλλά πραγματικά οσο το έχω προσπαθήσει δεν κουμπωνουν με τίποτα. Δεν νομίζω ότι είναι και κάνα τρελό θέμα αυτό βέβαια. οσο περναει ο καιρος και οι πελατες γυρνανε σε vdsl απο kv, ftth τοσο καταργουνται duratel και εξοπλισμοι απο τα αστικα κεντρα.ηδη εχουν βγει απο το δικτυο παρα πολλα dslam. σιγα σιγα σιγα σιγα προς καταργηση. τα adsl ορια μειωνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα