poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2 minutes ago, vasilis968 said: Μάλιστα κατάλαβα. Απλώς μου κάνει εντύπωση γιατί δοκίμασα με δύο διαφορετικές και δεν λειτούργησαν σωστα. Προφανώς καποιο ελάττωμα ακόμα και μετά από επισκευή; επισης οσο θυμαμαι δεν γραφουν ολες πανω duratel. ναι κακη επισκευη και ειχαν γυρισει duratel επισκευασμενες που δεν επαιξαν οποτε αλλαξαν δυο στο τελος αντι για μια αφου η πρωτη δεν επαιξε Just now, vasilis968 said: Υποτίθεται ότι τις συγκεκριμένες μου τις έδωσαν ως "καινούργιες " για να αντικαταστήσω καμμένες για αυτό ρωτάω. Γιατί με κανονικές DURATEL μη επισκευασμένες δεν είχα θέμα τις έβαζα πάνω και έπαιζαν όλα τα όρια κανονικά. οπως ειπες υποτιθεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Εκατοντάδες καμμένες duratel μετά από κακοκαιρίες και δίπλα οι κυπριωτη να στέκονται αγέρωχες και να γελάνε 😋 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Κατάλαβα, γιατί θεωρούσα ότι κάνω εγώ κάποιο λάθος όμως μου φαινόταν πολύ περίεργο γιατί δεν άλλαζα κάτι στην τεχνική κατά την αντικατάσταση τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, geofak said: Εκατοντάδες καμμένες duratel μετά από κακοκαιρίες και δίπλα οι κυπριωτη να στέκονται αγέρωχες και να γελάνε 😋 οι κυπριωτης δεν ειναι splitter. καλωδιωνονται σε siemens splitter card (που ειναι σκυλια)μεσα στα racks μαζι με τα dslam.οι 3m ειναι σπλιττερ και καιγονται δυσκολα και αλλαζονται ευκολα. απλα εχουν πιο δυσκολο τσεκαρισμα και πιο δυσκολη αρχικη καλωδιωση 27 minutes ago, vasilis968 said: Κατάλαβα, γιατί θεωρούσα ότι κάνω εγώ κάποιο λάθος όμως μου φαινόταν πολύ περίεργο γιατί δεν άλλαζα κάτι στην τεχνική κατά την αντικατάσταση τους. οχι δυσκολο να κανεις λαθος. οπως ειπα αρκετες βγηκαν με προβλημα απο επισκευη. εχω δει βεβαια να πατσαρουν τα καλωδιακια λιγο χαλια πανω στην duratel αλλα οκ 😛 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου On 02/11/2024 at 09:17, vasilis968 said: Υποτίθεται ότι τις συγκεκριμένες μου τις έδωσαν ως "καινούργιες " για να αντικαταστήσω καμμένες για αυτό ρωτάω. Γιατί με κανονικές DURATEL μη επισκευασμένες δεν είχα θέμα τις έβαζα πάνω και έπαιζαν όλα τα όρια κανονικά. οτι βλεπεις με αυτοκολλητο πανω ή με τα πλαστικα στο πλαι κολλημενα ειναι επισκευασμενη. γενικοτερα τα αστικα κεντρα πανε προς καταργηση και καταργουνται dslam,ορια . Σε πολλες περιπτωσεις εχουν βγει duratel και ξαναμπηκαν κυπριωτης αφου τα ορια παραδοθηκαν πισω στον οτε αφου δεν χρειαζονται λογω ftth και vdsl. Οποτε δυσκολα θα βρεις καινουριες duratel αν και καποιες που καταργηθηκαν μπορει να μην εχουν επισκευαστει και να ειναι λειτουργικες like new. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου On 01/11/2024 at 21:58, vasilis968 said: Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση. Πρόσφατα χρειάστηκε να αντικαταστήσω δύο Duratel σε DSLAM. Μου είχαν δώσει μια άλλη μάρκα που δεν θυμάμαι ακριβώς πάντως ήταν τύπου DURATEL. Παρατήρησα ότι και στις δύο περιπτώσεις που αντικατέστησα με τη συγκεκριμένη μάρκα μετά σε καποια όρια της καινούργιας κάρτας δεν είχα υπηρεσίες και μετρούσα διακοπή. Θέλω να ρωτήσω είναι πιθανό πιστεύετε να ήταν ελαττωματικές οι κάρτες που μου είχαν δώσει ή μήπως διαφέρουν σε κάτι από τις κανονικές Duratel και απλώς εγώ δεν το γνωρίζω ; Να επισημάνω εδώ ότι στο παρελθόν με κανονικές DURATEL δεν είχα κανένα θέμα μετά την αντικατάσταση τους . και μια που εχω και την τσαντα μαζι μου εδω η duratel η κλασσικη που ξερεις και διπλα η bypass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. Τρίτη στις 06:50 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:50 μμ Ξέρετε που μπορώ να βρω αγοράσω ή πώς να φτιάξω μόνος μου καλώδιο tester για DURATEL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 07:59 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:59 μμ 1 hour ago, vasilis968 said: Ξέρετε που μπορώ να βρω αγοράσω ή πώς να φτιάξω μόνος μου καλώδιο tester για DURATEL? να φτιαξεις δυσκολο. δες στην πρωτη σελιδα.σιγουρα αμα ρωτησεις την nova που ασχολειται με τους συνεργατες θα σου πουν που μπορεις να βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 μμ Τώρα τσεκαρα την πρώτη σελίδα φίλε μου, εσύ από που είχες αγοράσει το δικό σου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 09:44 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:44 μμ 15 minutes ago, vasilis968 said: Τώρα τσεκαρα την πρώτη σελίδα φίλε μου, εσύ από που είχες αγοράσει το δικό σου ; ημουν τεχνικος πεδιου στην ιδια την forthnet οποτε μας τα ειχαν δωσει.αλλα δεν ξερω απο που τα αγοραζαν. για κυπριωτη καποια στιγμη που χρειαζομασταν καρφωτικα τα πουλουσαν προς νεα φιλαδελφεια.αλλα για duratel.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. Τρίτη στις 09:46 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:46 μμ Μάλιστα, θα ρωτήσω λοιπόν και θα μάθω. Στην πρώτη σελίδα γράφεις επίσης ότι μπορούμε να φτιάξουμε tester για 3M από ένα splitter για 3Μ.Αυτό ακριβώς πώς γίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 μμ 1 hour ago, vasilis968 said: Μάλιστα, θα ρωτήσω λοιπόν και θα μάθω. Στην πρώτη σελίδα γράφεις επίσης ότι μπορούμε να φτιάξουμε tester για 3M από ένα splitter για 3Μ.Αυτό ακριβώς πώς γίνεται ; θα παρεις το splitter 3m θα το ανοιξεις και θα ξηλωσεις την πλακετα και οτι εχει μεσα.θα κρατησεις μονο τα 3 ζευγαρακια pins. το καθε ζευγαρι θα το ενωσεις με ενα ζευγαρι απο το utp και απο την αλλη βαζεις πχ 3 x rj11. οποτε οταν θα το κουμπωσεις στην θεση του κανονικου σπλιττερ θα μπορεις να μετρας voice,data, εξω κοσμο (προς κατανεμητη οτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα