vasilis968 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Καλησπέρα ! Πρόσφατα ξεκίνησα για πρώτη φορά να κάνω ελέγχους σε DSLAM. Αντιμετωπίζω δυσκολία ωστόσο και ως προς το να βρω κάθε φορά το όριο καθώς χάνομαι με την αρίθμηση και επίσης στο πώς ακριβώς μετράμε κάθε γραμμή αναλόγως αν βρίσκεται σε 3Μ ή DURATEL. Αν μπορεί κάποιος/-α που να το κατέχει το θέμα να μου πει δυο λόγια θα μου ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου Λύση Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 9 hours ago, vasilis968 said: Καλησπέρα ! Πρόσφατα ξεκίνησα για πρώτη φορά να κάνω ελέγχους σε DSLAM. Αντιμετωπίζω δυσκολία ωστόσο και ως προς το να βρω κάθε φορά το όριο καθώς χάνομαι με την αρίθμηση και επίσης στο πώς ακριβώς μετράμε κάθε γραμμή αναλόγως αν βρίσκεται σε 3Μ ή DURATEL. Αν μπορεί κάποιος/-α που να το κατέχει το θέμα να μου πει δυο λόγια θα μου ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ! το καθε block ειναι 100 ορια.στην πραξη 96 στην 3m. παντα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων πχ to block να ειναι πλαγια , η αριθμηση ειναι απο πανω αριστερα προς κατω δεξια.στην duratel ειναι 4 ορια ανα κασετα και συνολο 20 κασετες.ποια εκατοσταδα ειναι το γραφει ειτε πανω ειτε στο πλαι αν δεν εχουν βγαλει τα καπακια .αλλιως πρεπει να βρεις μια 100σταδα που γραφει και να υπολογισεις.μπορει βεβαια να ειναι πχ 100 εως 1000 μπροστα μετα να πηγαινει 1001 εως 1500 πισω και μετα ξανα μπροστα. για την duratel υπαρχει ""κλεφτης"" που μετραει το pots το dsl και το line προε τον οτε.στην 3m υπαρχει κλεφτης αλλα μπορεις να φτιαξεις καλυτερο μονος σου απο ενα 3m splitter., αυτα για αρχη στην 3m 16 ορια ανα τουβλακι.8 πανω 8 κατω. 6 τουβλακια συνολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinnerman69 Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου Καλησπέρα, που μπορούμε να βρούμε τον "κλέφτη" για τις duratel ; Μήπως υπάρχει κάποια φωτογραφία ώστε να μπορέσω να τον βρω κ εγώ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου On 22/04/2024 at 23:06, sinnerman69 said: Καλησπέρα, που μπορούμε να βρούμε τον "κλέφτη" για τις duratel ; Μήπως υπάρχει κάποια φωτογραφία ώστε να μπορέσω να τον βρω κ εγώ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων που θα τον βρεις δεν ξερω να σου πω. φωτογραφια εδω. μισο να την ανεβασω. οπως θα δεις στην φωτογραφια εγω τον εχω σπασει στην μεση και εχω τερματισει μονο τα 2 ζευγαρια. του εχω σπασει τα 2 απο τα 4 δοντακια και τον εχω προσαρμοσει στις δικες μου αναγκες. να εξηγησω γιατι το εκανα αυτο. εχω τερματισει το πορτοκαλι ασπρο και το καφε ασπρο. οταν βαλω τον κλεφτη στην duratel στο πορτοκαλι ασπρο παιρνω την υπηρεσια ενωμενη.δηλαδη παιρνω το adsl και το voice ενωμενο μετα το κομματι τοy splitter. το καφε ζευγαρι απομονωνει το μεσα και μετραω εξω προς γενικο κατανεμητη,καφαο,πελατη. αυτα τα 2 με νοιαζουν.τωρα αν θελω να δω αν ειναι καμμενη η duratel(δεν μπορω να στο εξηγησω ευκολα) γυρναω τον κλεφτη αναποδα και δεν τον βαζω μεσα στην Duratel αλλα τον ακουμπαω στα σιδερακια της duratel για το Pots.εκει θα μου φερει την τηλεφωνια μονο πριν το splitter.οποτε αν εχω τηλεφωνια πριν το splitter αλλα δεν εχω τηλεφωνια μετα το splitter στα πορτοκαλι τοτε εχει καει η duratel kai μερικες φωτο.κανονικη μετρηση για ayta που σου λεγα πιο πανω. metrhsh μονο του Pots δεν βαζω τον κλεφτη μεσα.τον γυρναω αναποδα απο οτι ηταν πριν και ακουμπαω στα σιδερακια που γραφουν p = pots. kai bonus. καφε duratel αλλιως ονομαζομενη Duratel bypass.δεν εχει μεσα splitter.ειναι για μισθωμενα πχ shdsl, carrier over ethernet Κτλ.θα τα βρεις στα αστικα κεντρα και εκει εχουν τερματισει shdsl Πελατη.συνηθως δινουν την υπηρεσια απο το πλαι οπως στο adsl αλλα δεν υπαρχει Pots. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinnerman69 Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 3/5/2024 στις 11:46 ΠΜ, poulinos είπε που θα τον βρεις δεν ξερω να σου πω. φωτογραφια εδω. μισο να την ανεβασω. οπως θα δεις στην φωτογραφια εγω τον εχω σπασει στην μεση και εχω τερματισει μονο τα 2 ζευγαρια. του εχω σπασει τα 2 απο τα 4 δοντακια και τον εχω προσαρμοσει στις δικες μου αναγκες. να εξηγησω γιατι το εκανα αυτο. εχω τερματισει το πορτοκαλι ασπρο και το καφε ασπρο. οταν βαλω τον κλεφτη στην duratel στο πορτοκαλι ασπρο παιρνω την υπηρεσια ενωμενη.δηλαδη παιρνω το adsl και το voice ενωμενο μετα το κομματι τοy splitter. το καφε ζευγαρι απομονωνει το μεσα και μετραω εξω προς γενικο κατανεμητη,καφαο,πελατη. αυτα τα 2 με νοιαζουν.τωρα αν θελω να δω αν ειναι καμμενη η duratel(δεν μπορω να στο εξηγησω ευκολα) γυρναω τον κλεφτη αναποδα και δεν τον βαζω μεσα στην Duratel αλλα τον ακουμπαω στα σιδερακια της duratel για το Pots.εκει θα μου φερει την τηλεφωνια μονο πριν το splitter.οποτε αν εχω τηλεφωνια πριν το splitter αλλα δεν εχω τηλεφωνια μετα το splitter στα πορτοκαλι τοτε εχει καει η duratel kai μερικες φωτο.κανονικη μετρηση για ayta που σου λεγα πιο πανω. metrhsh μονο του Pots δεν βαζω τον κλεφτη μεσα.τον γυρναω αναποδα απο οτι ηταν πριν και ακουμπαω στα σιδερακια που γραφουν p = pots. kai bonus. καφε duratel αλλιως ονομαζομενη Duratel bypass.δεν εχει μεσα splitter.ειναι για μισθωμενα πχ shdsl, carrier over ethernet Κτλ.θα τα βρεις στα αστικα κεντρα και εκει εχουν τερματισει shdsl Πελατη.συνηθως δινουν την υπηρεσια απο το πλαι οπως στο adsl αλλα δεν υπαρχει Pots. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αυτόν τον "κλέφτη" είχα και εγώ στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Το μόνο που έχω βρει παρεμφερές και μπαίνει στο Line της duratel είναι ένα βύσμα από το καλώδιο TP-04NV όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω, είμαι αρκετά προσεχτικός γιατί ίσα που χωράει να μπει και είναι μια λύση ανάγκης για να μην ξηλώνω και κάνω repatch γιατί αρκετές φορές δεν υπάρχει περιθώριο από τα πολλά repatch λόγω αλλαγής καμένης duratel Σε ευχαριστώ και πάλι , ήσουν πολύ κατατοπιστικός και αναλυτικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 17 hours ago, sinnerman69 said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αυτόν τον "κλέφτη" είχα και εγώ στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Το μόνο που έχω βρει παρεμφερές και μπαίνει στο Line της duratel είναι ένα βύσμα από το καλώδιο TP-04NV όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω, είμαι αρκετά προσεχτικός γιατί ίσα που χωράει να μπει και είναι μια λύση ανάγκης για να μην ξηλώνω και κάνω repatch γιατί αρκετές φορές δεν υπάρχει περιθώριο από τα πολλά repatch λόγω αλλαγής καμένης duratel Σε ευχαριστώ και πάλι , ήσουν πολύ κατατοπιστικός και αναλυτικός δυστυχως δεν ξερω απο που τους αγοραζουν. αν καποιο μαγαζι εχει τεχνικους Nova ισως να μπορεσουν να σου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση. Πρόσφατα χρειάστηκε να αντικαταστήσω δύο Duratel σε DSLAM. Μου είχαν δώσει μια άλλη μάρκα που δεν θυμάμαι ακριβώς πάντως ήταν τύπου DURATEL. Παρατήρησα ότι και στις δύο περιπτώσεις που αντικατέστησα με τη συγκεκριμένη μάρκα μετά σε καποια όρια της καινούργιας κάρτας δεν είχα υπηρεσίες και μετρούσα διακοπή. Θέλω να ρωτήσω είναι πιθανό πιστεύετε να ήταν ελαττωματικές οι κάρτες που μου είχαν δώσει ή μήπως διαφέρουν σε κάτι από τις κανονικές Duratel και απλώς εγώ δεν το γνωρίζω ; Να επισημάνω εδώ ότι στο παρελθόν με κανονικές DURATEL δεν είχα κανένα θέμα μετά την αντικατάσταση τους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, vasilis968 said: Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση. Πρόσφατα χρειάστηκε να αντικαταστήσω δύο Duratel σε DSLAM. Μου είχαν δώσει μια άλλη μάρκα που δεν θυμάμαι ακριβώς πάντως ήταν τύπου DURATEL. Παρατήρησα ότι και στις δύο περιπτώσεις που αντικατέστησα με τη συγκεκριμένη μάρκα μετά σε καποια όρια της καινούργιας κάρτας δεν είχα υπηρεσίες και μετρούσα διακοπή. Θέλω να ρωτήσω είναι πιθανό πιστεύετε να ήταν ελαττωματικές οι κάρτες που μου είχαν δώσει ή μήπως διαφέρουν σε κάτι από τις κανονικές Duratel και απλώς εγώ δεν το γνωρίζω ; Να επισημάνω εδώ ότι στο παρελθόν με κανονικές DURATEL δεν είχα κανένα θέμα μετά την αντικατάσταση τους . δεν εχω δει third party duratel. απλα διαφορετικα batch. επισης καποιες δεν ειναι new και ειναι επισκευασμενες. υπαρχει λευκη duratel που εβαλες εσυ και καφε duratel που δυσκολο να εβαλες συν οτι δεν καιγονται. ειναι για αλλη χρηση. duratel bypass. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Είναι αυτές εδώ. Όπως βλέπετε δεν γράφουν DURATEL πάνω αλλά BELCONN. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις έβαζα αυτή πάνω τότε μετρούσα διακοπή ακόμα και σε όρια που προηγουμένως με DURATEL είχα κανονικά υπηρεσίες. Και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 17 minutes ago, vasilis968 said: Είναι αυτές εδώ. Όπως βλέπετε δεν γράφουν DURATEL πάνω αλλά BELCONN. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις έβαζα αυτή πάνω τότε μετρούσα διακοπή ακόμα και σε όρια που προηγουμένως με DURATEL είχα κανονικά υπηρεσίες. Και εδώ. μια φωτογραφια αν μπορεις απο πλαγια που μπαινουν τα καλωδια και μια απο την αλλη πλευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 11 minutes ago, vasilis968 said: duratel επισκευασμενη και το αυτοκολλητο ειναι απο την εταιρεια που εγινε. σε αλλες θα δεις οτι στο πλαι εχουν ανοιχτει και φαινεται που εχει ξανακλεισει το πλαστικο και το εχουν 'λιωσει' για να ξανακλεισει. duratel ειναι κανονικα. ημερομηνια κατασκευης και λογικα καποιο serial number για να φαινεται ποια ειναι ποια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μάλιστα κατάλαβα. Απλώς μου κάνει εντύπωση γιατί δοκίμασα με δύο διαφορετικές και δεν λειτούργησαν σωστα. Προφανώς καποιο ελάττωμα ακόμα και μετά από επισκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) δυστυχως οπως ξερεις αντιθετα με τα 3m και τις splitter cards, οι duratel καιγονται ευκολα σε κακοκαιριες Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis968 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Υποτίθεται ότι τις συγκεκριμένες μου τις έδωσαν ως "καινούργιες " για να αντικαταστήσω καμμένες για αυτό ρωτάω. Γιατί με κανονικές DURATEL μη επισκευασμένες δεν είχα θέμα τις έβαζα πάνω και έπαιζαν όλα τα όρια κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα