Προς το περιεχόμενο

KOTSOS- 50% Starlink Standard Kit =225 ευρώ.

avacan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, grayfox23 said:

Επειδή παρήγειλα και εγώ το Σάββατο με την προσφορά με την δωροεπιταγή, φαντάσου δεν μου έχει έρθει ακόμα μνμ με τον κωδικό της δωροεπιταγής. Υπέθεσα ότι είναι λόγω του "κατόπιν παραγγελίας".😃

Δεν ξερω αν παιζει ρολο, να αναφερω οτι το μηνυμα ηρθε στο viber, οχι sms.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, ababapanos said:

Υπάρχει διαθεσιμο απο κάπου ο εξοπλισμός στα 225 της προσφοράς; Η πρέπει να περιμένουμε να ξανά βγει;

Δεν νομίζω να ξαναγίνει ξαναγινει  …  αλλά ίσως μεταχειρισμένο το βρεις σε αυτήν την τιμή 

Δλδ ειναι καποιος που θα βρισκεται σε περιοχη που δεν πιανει το κινητο και θα πει "ας δωσω 225ε να εχω ιντερνετ εκει"...και με 40ε το μηνα...

Marketing uber alles

1 hour ago, fysikos said:

Δλδ ειναι καποιος που θα βρισκεται σε περιοχη που δεν πιανει το κινητο και θα πει "ας δωσω 225ε να εχω ιντερνετ εκει"...και με 40ε το μηνα...

Marketing uber alles

Γιατί να μην το πει? 

1 hour ago, fysikos said:

Marketing uber alles

Ξενοδόχοι/ δωματιάδες και όσοι έχουν δυνατότητα για remote τα δίνανε (ή ήδη δίνουνε) για πλάκα.

• Like 1

Πιο φτηνο απο 150€ τον μηνα σε κάυσιμα που μπορεί να δίνει κάποιος , αν έχει τη δυνατότητα να δουλευει remote.

Για να μην αναφέρω ότι μπορεί να δουλεύει μετά απο οπουδήποτε θέλει ... pros vs cons ...

2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Θα αναλαβει να στο κανει εγκατασταση να δουλευει κιολας ; H σα τα κλιματιστικα του θα μεινεις με το πουλι στο χέρι ? :D

Η εγκατάσταση είναι πραγματικά απλή

35 minutes ago, iddqdiddqd said:

Ξενοδόχοι/ δωματιάδες και όσοι έχουν δυνατότητα για remote τα δίνανε (ή ήδη δίνουνε) για πλάκα.

Ετσι ακριβως και οχι μονο για πλακα αλλα αναγκαστικα.
Εδω στην Σαντορινη που ειναι δημοφιλες νησι, οι γραμμες που δινουν στα remote ξενοδοχεια ειναι adsl με ταχυτητες απο 2 εως 4 mbps, ναι καλα διαβασατε, και το 4G/5G ανυπαρκτο απο ολες τις εταιρειες, μονο στα κεντρικα χωρια παιζει.
Και remote δεν ειναι μονο τα απομονωμενα ξενοδοχεια αλλα και πολλα κυριλε στην καλντερα, οπου και εκει, μονο στους οικισμους παιζουν vdsl/fiber 50/100. Τα υπολοιπα εκτος οικισμων, δεν εχουν επιλογες, θυμαμαι χαρακτηριστικα πανακριβο ξενοδοχειο που αναγκαστικα ειχε καθε δωματιο την δικη του γραμμη adsl 2 mbps, 20 δωματια, 20 γραμμες/συνδρομες...
Φανταζομαι τι πικρα θα επικρατει σε μη δημοφιλη νησια.
Με το κιλο αγοραζουν starlink τα ξενοδοχεια και λενε και ευχαριστω που υπαρχει αυτη η λυση.

• Like 4

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...