Ciccirya Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου https://metastatus.com/# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε εγώ άλλαξα κωδικο 2 ή 3 φορές και στο τέλος έβαλα πάλι τον παλιό.Και μπήκε κανονικά. καλό hint , θα περιμένω με τον παλιό μπας και , προς το παρών μου έβγαλε Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου σιγά σιγά επανέρχεται.... Να και ο ζουγκ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurgurant Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Επιτέλους…!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Τίποτε ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
0Fouskas Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Α καλά μου στελνει κωδικό για να κανω επαναφορά και βάζω τον κωδικό και μου λέει ο κωδικός είναι λάθος 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Ίνστα ακόμα δεν δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Βλαχοι και λιγοι. Βγαζουν updates που δεν τα δοκιμαζουν καν. Εκει που ολα δουλευουν ξαφνικα εχει χαζα bugs. Πριν λιγο καιρο, οταν πατουτες στο chat head απλα ανοιγε το messenger και σε πηγαινε στην προηγουμενη οθονη που ηταν πριν. Δηλαδη μιλουσες με τον Α, σου εστελνε ο Β, πατουσες το chat head του Β και σε πηγαινε στην ομιλια του Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Α καλά μου στελνει κωδικό για να κανω επαναφορά και βάζω τον κωδικό και μου λέει ο κωδικός είναι λάθος 🤣 την πάτησες και εσύ , δεν έπρεπε να ζητήσεις αλλαγή , έχει σκαλώσει , δοκίμασε αύριο τώρα αν βάλεις τον παλιό τουλάχιστον αναγνωρίζει οτι έκανες αλλαγή , είναι σε καλό δρόμο 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Φήμες λένε ότι η παραγωγικότητα στις εταιρίες αυξήθηκε κατά 70%. Σε άλλες φήμες χρήστες του meta quest νόμιζαν ότι τελικά τυφλώνει…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Αμαρτωλοι !!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ίνστα ακόμα δεν δουλεύει Συμφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Το χειρότερο από όλα είναι η τελευταια ενημέρωση στις 19.00 Μέχρι τότε όλα καλά ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Tα 3/4 του πλανητη εκαναν κακακια οτι τους πηραν το λογαρισμο 😂🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν μπορούσε να κρατήσει κάνα μήνα, να ζήσουμε λίγο σαν άνθρωποι; Επεξ/σία 5 Μαρτίου από mikegad 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα