Hal9000 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Εκατομμύρια χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα σύνδεσης με τις δημοφιλείς υπηρεσίες της Meta, το Facebook, το Threads, το Messenger και το Messenger. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, είναι αδύνατη η πρόσβαση στις συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε μέσω web είτε μέσω των σχετικών mobile εφαρμογών, ενώ αρκετοί διαπιστώνουν ότι έχουν αποσυνδεθεί χωρίς τα στοιχεία εισόδου τους να γίνονται εκ νέου δεκτά. Μέσω του downdetector.com υπάρχουν ήδη άνω των 220.000 αναφορών για πρόβλημα μόνο στην πρόσβαση στο Facebook ενώ δεν υπάρχει για την ώρα κάποια επίσημη ενημέρωση από τη Meta. Από το γενικό πρόβλημα, φαίνεται ότι έχει γλυτώσει για την ώρα το WhatsApp, χωρίς παρόμοιες αναφορές. Ενημέρωση 18:34 - Όπως φαίνεται, το πρόβλημα στο Facebook και το Messenger έχει αποκατασταθεί ενώ παραμένουν προβλήματα σύνδεσης σε Instagram και Threads. Ενημέρωση 19:00 - Έχει αποκατασταθεί η πρόσβαση στο Treads και το Instagram Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλά τα κατάφερες πάλι Επεξ/σία 5 Μαρτίου από 6xXx6 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoskoopa Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Εδώ ζητάει επιβεβαίωση τηλεφώνου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herbalife3 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Έπληξε και εκατομμύρια χρήστες του Ινσομνια! Τόση ώρα δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε να διαβάσουμε το άρθρο 🤣 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση barlegend Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 5 Μαρτίου ολοι οι Influencers ανεργοι ολοι στον ΟΑΕΔ 4 2 48 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dousis Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου YES!!!!👏 🤩🤩🤩 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου περαν οτι εκλασα μεντες οτι με χακαραν (το εχω ξαναπαθει...) αυτο που αγχωνει περισσοτερο ειναι οτι δεν μπορω να κανω login και στον chrome!🤭 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ciccirya Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Επιβεβαιώνω... και αναμένω να εμφανιστούν τα δεδομένα μου σε κάποια άλλη, μακρινή ήπειρο του πλανήτη μας. 2 2 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου +1 εδώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Ευτυχως παιδια που το ανακοινωσατε νομιζα οτι καποιος υποκλεψε τον κωδικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Μόλις τώρα, Bil79 είπε περαν οτι εκλασα μεντες οτι με χακαραν (το εχω ξαναπαθει...) αυτο που αγχωνει περισσοτερο ειναι οτι δεν μπορω να κανω login και στον chrome!🤭 Μια από τα ίδια, νόμιζα κάτι στράβωσε, ας ελπίσουμε να μην το ξανά φτιάξουν 😂 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmix Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 3 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε Μια από τα ίδια, νόμιζα κάτι στράβωσε, ας ελπίσουμε να μην το ξανά φτιάξουν 😂 δηλαδη εχει προβλημα και η google? Εχεις κι εσυ προβλημα με το google account σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Νομιζα οτι με χακαραν, θα ηταν η πρωτη φορα. Λογικα τωρα κλεβουν τα δεδομενα μου και απο αυριο θα λαμβανω ξανα φανταστικες προσφορες για να μεγαλωσω (και αλλο) το ηδη τεραστιο πουλι μου απο τις προηγουμενες προσφορες. Θα κερδισω την λοταρια και καποιος θα θελει να με παρακαλαει να μου δωσει τα λεφτα μου. Μακαρι να μην ξανανοιξει ποτε και να γυρισουμε στα φορουμ ξανα (οχι σαν την πλατφορμα που εχουμε εδω που ειναι κακη) 1 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Κάθε τρεις και λίγο πειράζουν κάτι και ξεσκίζεται το σύμπαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα