stelakos1976 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αύριο μου κάνουν φραγη εισερχκμενων και εξερχομενων what's up λόγω παρέλευση 3 μηνου cosmote .Την επόμενη μπορώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά όπως κάνω παντα;Είμαι κυπρο..ισχύει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω μέσω της εφαρμογής αν είμαι εξωτερικό; Η μπορώ να ανανεώσω και μετά από φραγη έστω μιας ημερας; Επεξ/σία 5 Μαρτίου από stelakos1976 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, stelakos1976 είπε Αύριο μου κάνουν φραγη εισερχκμενων και εξερχομενων what's up λόγω παρέλευση 3 μηνου cosmote .Την επόμενη μπορώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά όπως κάνω παντα;Είμαι κυπρο Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakos1976 Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, fmarkos είπε Ναι. Δηλαδή μπορώ να ανανεώσω κανονικά ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής όπως κάνω παντα,ακόμα και αν έχω φραγη μιας ημερας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakos1976 Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, fmarkos είπε Ναι Ακόμα και αν στο what's up μου είπαν δεν μπορώ online μέσω της εφαρμογής;Και είμαι εξωτερικό. Η δεν ξέρουν τι τους γίνεται η.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, stelakos1976 είπε Δηλαδή μπορώ να ανανεώσω κανονικά ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής όπως κάνω παντα,ακόμα και αν έχω φραγη μιας ημερας; και γιατί δεν το κάνεις σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakos1976 Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και γιατί δεν το κάνεις σήμερα; Πληρώνομαι από την εργασια μου Πέμπτη είμαι Κύπρο απλή ερώτηση έθεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, stelakos1976 είπε Πληρώνομαι από την εργασια μου Πέμπτη είμαι Κύπρο απλή ερώτηση έθεσα και εγώ απλή ερώτηση έκανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, stelakos1976 said: Αύριο μου κάνουν φραγη εισερχκμενων και εξερχομενων what's up λόγω παρέλευση 3 μηνου cosmote .Την επόμενη μπορώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά όπως κάνω παντα;Είμαι κυπρο..ισχύει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω μέσω της εφαρμογής αν είμαι εξωτερικό; Η μπορώ να ανανεώσω και μετά από φραγη έστω μιας ημερας; Δεν ξέρω τι ισχύει για την περίπτωση σου, αλλά πριν κάποια χρόνια σε καρτοκινητό cosmote που δεν είχα βάλει λεφτά για 10 μήνες δεν με άφηνε να κάνω ηλεκτρονικά ανανέωση υπολοίπου (δεν ήμουν εξωτερικό), έπρεπε να πάω σε κατάστημα για να κάνουν κάποια διαδικασία ενεργοποίησης. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, stelakos1976 είπε Αύριο μου κάνουν φραγη εισερχκμενων και εξερχομενων what's up λόγω παρέλευση 3 μηνου cosmote .Την επόμενη μπορώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά όπως κάνω παντα;Είμαι κυπρο..ισχύει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω μέσω της εφαρμογής αν είμαι εξωτερικό; Η μπορώ να ανανεώσω και μετά από φραγη έστω μιας ημερας; Πάρε έναν φίλο σου εδώ στην Ελλάδα να το κάνει από εδώ.. Να αγοράσει μια κάρτα και να σου στείλει μετά το κωδικό για την ανανέωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου H παρε απο WifiGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα