Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύριο μου κάνουν φραγη εισερχκμενων και εξερχομενων what's up λόγω παρέλευση 3 μηνου cosmote .Την επόμενη μπορώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά όπως κάνω παντα;Είμαι κυπρο..ισχύει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω μέσω της εφαρμογής αν είμαι εξωτερικό; Η μπορώ να ανανεώσω και μετά από φραγη έστω μιας ημερας;

Επεξ/σία από stelakos1976
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, stelakos1976 είπε

Αύριο μου κάνουν φραγη εισερχκμενων και εξερχομενων what's up λόγω παρέλευση 3 μηνου cosmote .Την επόμενη μπορώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά όπως κάνω παντα;Είμαι κυπρο 

Ναι.

18 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Ναι.

Δηλαδή μπορώ να ανανεώσω κανονικά ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής  όπως κάνω παντα,ακόμα και αν έχω φραγη μιας ημερας;

2 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Ναι 

Ακόμα και αν στο what's up μου είπαν δεν μπορώ online μέσω της εφαρμογής;Και είμαι εξωτερικό. Η δεν ξέρουν τι τους γίνεται η..

6 λεπτά πριν, stelakos1976 είπε

Δηλαδή μπορώ να ανανεώσω κανονικά ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής  όπως κάνω παντα,ακόμα και αν έχω φραγη μιας ημερας;

και γιατί δεν το κάνεις σήμερα;

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και γιατί δεν το κάνεις σήμερα;

Πληρώνομαι από την εργασια μου Πέμπτη είμαι Κύπρο απλή ερώτηση έθεσα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, stelakos1976 said:

Αύριο μου κάνουν φραγη εισερχκμενων και εξερχομενων what's up λόγω παρέλευση 3 μηνου cosmote .Την επόμενη μπορώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά όπως κάνω παντα;Είμαι κυπρο..ισχύει ότι δεν μπορώ να ανανεώσω μέσω της εφαρμογής αν είμαι εξωτερικό; Η μπορώ να ανανεώσω και μετά από φραγη έστω μιας ημερας;

Δεν ξέρω τι ισχύει για την περίπτωση σου, αλλά πριν κάποια χρόνια σε καρτοκινητό cosmote που δεν είχα βάλει λεφτά για 10 μήνες δεν με άφηνε να κάνω ηλεκτρονικά ανανέωση υπολοίπου (δεν ήμουν εξωτερικό), έπρεπε να πάω σε κατάστημα για να κάνουν κάποια διαδικασία ενεργοποίησης.

Επεξ/σία από Joshua21

1 ώρα πριν, stelakos1976 είπε

Πάρε έναν φίλο σου εδώ στην Ελλάδα να το κάνει από εδώ.. Να αγοράσει μια κάρτα και να σου στείλει  μετά το κωδικό για την ανανέωση.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...