axpnet Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Kalispera, exo stisi 2 diaforetika forums : IPB+phpbb ke eixa ta exis problems : 1)sto IPB otan ebena,malon epidi den eixe eos default tin eliniki kodikopiisi kimenou,ta edixne opos nane ta elinika.otan to alaza se eliniki kodikopiisi ta edixne kanonika alla an ekana refresh pali ta idia...dld tha eprepe kathe fora na epilego tin eliniki kodikopiisi 2)Ipa lipon na stiso phpbb gia na min exo prob ela mou de omos pu pali to idio ixa ke akoma xirotero.sta greek topics akoma ke an alaza tin kodikopiisi se eliniki pali ta idia,edixne oti nane! Parakalo tous admin(epidi exete to forum se phpbb)i opion alon gnorizi pos na liso ta problimata me to IPB + to phbb na me boithisoun.... aposo exo katalavi xriazete toulaxisto gia to IPB mia gramii kodikas gia eine default se olous tus users i greek kodikopiisi alla den xero pos na to kano...giato phpbb opos ipa ke me alagi kodikopiisi pali tpt... HELP!
axpnet Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 to vrika telika monos gia to phpbb aplos alaksa to charset to prob tora eine gia to ipb den ksero pu kani store to info gia to charset etsi oste na to alaxo....
axpnet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 to vrika telika ke auto.to problima lithike boroun an theloun oi mods na kanun close to thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.