Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά σχόλια δε βλέπω, τόσο σίγουρος είναι μόνο ένας με το 1,000%. Αλλά έστω, δεν είναι υποχρεωτικό το ebanking, και το ανοίγεις μετά. Το γνώριζε αυτό ο TS; Ήξερε το κόστος απο το κατάστημα; Γιατί εγώ είδα οτι πήγε στα τυφλά με επιχείρημα "ο κολλητός μου άνοιξε τσάμπα".

Μαγαζιά είναι οι τράπεζες, αν δεν ξέρεις που πας, προφανώς θα κοιτάξουν να σου πουλήσουν όσο περισσότερα προϊόντα γίνονται. 

Δημοσ.
15 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Μαγαζιά είναι οι τράπεζες, αν δεν ξέρεις που πας, προφανώς θα κοιτάξουν να σου πουλήσουν όσο περισσότερα προϊόντα γίνονται. 

Σε όλα τα μαγαζιά μπορείς να αρνηθείς ό,τι πάνε να σου πουλήσουν και να πάρεις αυτό που θες τελικά. Ακόμα και χωρίς να έχεις πάει διαβασμένος. Ο TS ζήτησε εν τέλει να του ανοίξουν απλώς έναν δωρεάν λογαριασμό χωρίς τίποτα έξτρα, το οποίο είναι δυνατό. Εξυπηρετήθηκε σε αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πολλά σχόλια δε βλέπω, τόσο σίγουρος είναι μόνο ένας με το 1,000%. Αλλά έστω, δεν είναι υποχρεωτικό το ebanking, και το ανοίγεις μετά. Το γνώριζε αυτό ο TS; Ήξερε το κόστος απο το κατάστημα; Γιατί εγώ είδα οτι πήγε στα τυφλά με επιχείρημα "ο κολλητός μου άνοιξε τσάμπα".

Την ρωτησα γιατι υπαρχει αυτη η χρεωση και μασαγε τα λογια της, ή μου ελεγε πως αυτο απλα ειναι το κοστος της υπηρεσίας, δεν μπορω να καθομαι μες τον κοσμο να την ρωταω 100 φορες να μου εξηγήσει ενω επιμενει πως υπάρχει χρέωση και εγω ξερω οτι δεν υπάρχει. Ακομα και τα 8€ που ανεφερες ειναι προαιρετικά και ειναι για e banking, οποτε απλα ελεγε ψεματα πως δεν γινεται να ανοιξω λογαριασμο χωρις να πληρωσω τιποτα.

1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Γιατι να μην ειναι επιχείρημα το "ο κολλητος μου ανοιξε τσαμπα", εφοσον ετσι εγινε? Απο την στιγμη που ο αλλος την εχει κανει αυτη την διαδικασία και σου λεει πως απλα πας, λες στον υπαλληλο γιατι τον χρειάζεσαι τον λογαριασμό, και οπως ειναι φυσικό αφου ειναι και η δουλειά του, σε εξυπηρετεί βασει τα κριτήρια που του γνωστοποιεις. Δεν ειναι ολοι οι υπαλληλοι το ιδιο ικανοι? Και αν ναι γιατι ειναι δικο μου προβλημα αυτο? Της ειπα πως ενδιαφερομαι για ενα λογαριασμο που δεν εχει καποιο εξτρα κόστος, για τον σκοπο που προανεφερα, τι παραπανω επιστημονικη ερευνα πρεπει να κανω για να τον αποκτησω, αν δεν μπορει να το καταλαβει ετσι? 

Επεξ/σία από XarisArgy
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 4/3/2024 στις 3:34 ΜΜ, sdikr είπε

Το προσπαθησα, δεν με ταυτοποιει γιατι η βεβαιωση ΑΦΜ δεν χωραει να γραψει ολοκληρο το δευτερο μου ονομα πανω.

Δημοσ.
Στις 4/3/2024 στις 6:22 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε

Παζάρι Σχιστού και έτσι , διαπραγμάτευση με Ταμτάκο , στο τέλος με 5 ευρώ θα έκανες την δουλειά σου.

Ασε 2 ευρω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/3/2024 στις 3:34 ΜΜ, sdikr είπε

Στις 4/3/2024 στις 4:23 ΜΜ, 1comment είπε

Να τους λέτε "μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα κόστος για άνοιγμα λογ/σμου και αν αρνηθείτε θέλω το όνομά σας και θα το αναφέρω στα κεντρικά". 

Μόλις τώρα, alexariz111 είπε

Καλησπέρα μια ερώτηση για την alpha bank! Βάζω την κάρτα στο ΑΤΜ, παταω pin και μετά είτε ανάληψη είτε ερώτηση υπολοίπου και κατευθείαν μου βγάζει "το υπόλοιπο σας δεν είναι επαρκες".

Χρήματα έχει μέσα η κάρτα, δεν παίζει τέτοιο θέμα!  Μου βγάζει την απάντηση αυτή ακόμα και στη ερώτηση υπολοίπου..  οπότε κάτι άλλο συμβαίνει! Δεν μου λέει δλδ  ότι έχεις...1€....5€..  ή ...100€....

Ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι Κυριακή και δε σηκώνει κανείς τηλ...

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση για την alpha bank! Βάζω την κάρτα στο ΑΤΜ, παταω pin και μετά είτε ανάληψη είτε ερώτηση υπολοίπου και κατευθείαν μου βγάζει "το υπόλοιπο σας δεν είναι επαρκες".

Χρήματα έχει μέσα η κάρτα, δεν παίζει τέτοιο θέμα!  Μου βγάζει την απάντηση αυτή ακόμα και στη ερώτηση υπολοίπου..  οπότε κάτι άλλο συμβαίνει! Δεν μου λέει δλδ  ότι έχεις...1€....5€..  ή ...100€....

Ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι Κυριακή και δε σηκώνει κανείς τηλ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο πραγματικό κόστος για το άνοιγμα λογαριασμού είναι 5-6 ευρώ για την χρεωστική κάρτα. Το e-banking επίσης δωρεάν αν το ανοίξεις από το σπίτι σου (φροντίζεις απλώς όταν θα πας να ανοίξεις τον λογαριασμό να πας και μια βεβαίωση ταυτοποίησης κινητού γιατί θα το χρησιμοποιήσεις για την ενεργοποίηση). Η ασφάλεια κλοπής που ανέφερε ο υπάλληλος δεν είναι υποχρεωτική, απλώς επειδή ο υπάλληλος θα πάρει προμήθεια από την πώληση θα σου πει ότι μπαρούφα θα του κατέβει στο κεφάλι για να πουλήσει σε κάποιο κορόιδο. Εμένα προσωπικά μου έχει συμβεί 2 φορές (1 σε μένα και 1 στην μητέρα μου), ανέφερα ότι έχω φίλο δικηγόρο που δουλεύει στον συνήγορο του καταναλωτή, και ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία και μήνυση, και ξαφνικά ο υπάλληλος άλλαξε τροπάριο και η ασφάλεια από υποχρεωτική έγινε προαιρετική, μπαρούφα φυσικά αλλά ο υπάλληλος ξεκίνησε τις μπαρούφες.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...