The_player Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Λοιπον παιδια εχω το παρακατω προβλημα.... Εχω μια συνδεση ISDN εδω στη δουλεια...και την μοιραζονται μεσω Router...καποιοι Η/Υ με Lan. Το site της εταiριας φιλοξενειται σε εξωτερικο Domain...οπως και τα mailbox... Τις τελευταιες μερες παρατηρω το εξης κουφο... Ενω ο δικος μου Η/Υ και κανα 2 αλλοι τα βλεπουν ολα κανονικα...το εταιρικο site και τα mailboxes...καποιο αλλοι δεν τα βλεπουν..!!!!!!!! Ενω ειναι κανονικα συνδεδεμενοι στο Internet....βλεπουν ολα τα αλλα site εκτος του εταιρικου........το παροχεα του domain....και τα mailboxes φυσικα.... Αυτο .........πως γινεται??????????? λες και εχει μπλοκαρει η IP ...αυτων των sites....
The_player Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια... Απλα για ενημερωση αφου το βρηκα .............Ηταν ρυθμιση στο DNS..
Divxakias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 File den exeis DHCP sto esoteriko sou lan etsi wste ola ta pc na exoun idies rithmisi diktiakes?
The_player Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 oxi xexoristh rythmish toy dns ...........se kathe h/y ayto ginetai gia sygkekrimeno logo epeidh allazoyn oi H/Y poy exoyn prosvasi...sto Internet...kai exo kai mia dial up efedrikh...gia kapoies alles periptoseis.... Eidallos to DHCP tha moy eixe lysei ta xeria... alla etsi prepei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.