KeyboardWarr1or Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σήμερα μόλις έστησα το καινούριο μου PC και καθως προσπάθησα να εγκαταστήσω τα win 11 μου πετάει το ακολουθώ error (δες φωτό ) τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2024 από Anageo1995
nickol-us Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Βάσει όσον γράφει, λέει οτι λείπουν αρχεία που δεν επιτρέπουν να προχωρήσει η εγκατάσταση. Προβληματικό usb ίσως; Από που κατέβασες και με ποιό τρόπο έφτιαξες το μέσο εγκατάστασης; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2024 από nickol-us 1
fmarkos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δοκίμασε ένα άλλο usb κατέβασε ξανά τα Windows και τέλος έλεγξε αν όλα είναι καλά με τις μνήμες. 1
Λύση Kthulhou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Λύση Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 φτιάξε το usb με το tool της microsoft https://www.microsoft.com/software-download/windows11 εναλλακτικά κατεβάζεις το iso Κ το καις με rufus κλπ, partition scheme = gpt 2
KeyboardWarr1or Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Στις 3/3/2024 στις 8:33 ΜΜ, nickol-us είπε Βάσει όσον γράφει, λέει οτι λείπουν αρχεία που δεν επιτρέπουν να προχωρήσει η εγκατάσταση. Προβληματικό usb ίσως; Από που κατέβασες και με ποιό τρόπο έφτιαξες το μέσο εγκατάστασης; Παιδιά κατέβασα το tools της Microsoft και τα έκανε όλα μόνο του ( πριν το φορμάτ που έκανε αυτόματΑ ,μέσα στο στικάκι είχα τα 10ρια ...) μήπως έφταιγε αυτο; Στις 3/3/2024 στις 8:33 ΜΜ, fmarkos είπε Δοκίμασε ένα άλλο usb κατέβασε ξανά τα Windows και τέλος έλεγξε αν όλα είναι καλά με τις μνήμες. Της μνήμες τις αναγνωρίζει κανονικά στο bios
Kthulhou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 ok, ρυθμίσεις BIOS? είναι UEFI κ όχι legacy boot? τον δίσκο σου υποθέτω πας τον βλέπεις οκ κ στο BIOS κ όταν επιλέγεις το που θα εγκατασταθούν τα windows, σωστα? το στικ γίνεται φορμάτ, δεν έχει σημασία τι είχε πριν 1
nickol-us Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 3/3/2024 στις 8:40 ΜΜ, Anageo1995 είπε Παιδιά κατέβασα το tools της Microsoft και τα έκανε όλα μόνο του ( πριν το φορμάτ που έκανε αυτόματΑ ,μέσα στο στικάκι είχα τα 10ρια ...) μήπως έφταιγε αυτο; Ίσως. Θα δοκίμαζα να τα ξανακατεβάσω. αφού πρώτα έχω κάνει format στο usb (edit: σωστά λέει ο kthulhou, το tool κάνει format μόνο του). Μην ξεχάσεις να τρέξεις το tool με δικαιώματα διαχειριστή Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2024 από nickol-us
KeyboardWarr1or Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Στις 3/3/2024 στις 8:42 ΜΜ, nickol-us είπε Ίσως. Θα δοκίμαζα να τα ξανακατεβάσω. αφού πρώτα έχω κάνει format στο usb. Μην ξεχάσεις να τρέξεις το tool με δικαιώματα διαχειριστή Τέλεια θα το δοκιμάσω το πρωί . Αλλιώς τι άλλο μπορεί να φταίει ρε παιδιά;είναι κρίμα ακόμα δε το έστησα καλά καλα
nickol-us Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Στις 3/3/2024 στις 8:44 ΜΜ, Anageo1995 είπε Τέλεια θα το δοκιμάσω το πρωί . Αλλιώς τι άλλο μπορεί να φταίει ρε παιδιά;είναι κρίμα ακόμα δε το έστησα καλά καλα Τα πιο πιθανά σενάρια αναφέρθηκαν, νομίζω με άλλο μέσο εγκατάστασης θα είσαι μια χαρά. Καμιά φορά ακόμη και η version που δίνει η microsoft μπορεί να δημιουργεί προβλήματα.
KeyboardWarr1or Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 τελικα δουλεψε με αλλο usb , μεσω rufus... σας ευχαριστω πολυ 1
Kthulhou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 καλημέρα, άντε να το χαρείς τώρα..... σκίστοοοοοοοοο στα τεστ κ παιχνίδια κλπ
KeyboardWarr1or Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Στις 6/3/2024 στις 7:23 ΠΜ, Kthulhou είπε καλημέρα, άντε να το χαρείς τώρα..... σκίστοοοοοοοοο στα τεστ κ παιχνίδια κλπ για να τεσταρω στο μαξ , την cpu και gpu για θερμοκρασιες ? ξερουμε κανενα free προγραμμα? γιατι κατι μου λεει οτι κατι δεν παει καλα ο επεξεργαστης βαραει σε idle 50αρια και η gpu 70αρια . αλλα μολις μπω σε game πεφτουν σε 40 και 50 αντισοιχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα