Προς το περιεχόμενο

Τηλεοπτική σειρά «Neuromancer» ετοιμάζεται για το Apple TV+


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχετε και δυο δικιο για τις αλλαγες στο φυλο των χαρακτηρων και αλλα ας πουμε polical correct (μεγα αστειο ) τη φυλη τους και τη σεξουαλικη τους ταυτοτητα . Δε περιμενα τοσο κραξιμο για το foundation παρολο που αν το ειχα πιο προσφατο / το θυμομουν  πιθανον να συμφωνουσα μαζι σας .

@ninos30 αντικειμενικα το blade runner ειναι καλυτερο απο το βιβλιο αν και περα απο το εικαστικο κομματι παραηταν απλη η ταινια . Ειχε ουσια φυσικα αλλα δεν ηταν τοσο αιχμηρη οσο θα μπορουσε .Εγω θα προτιμουσα μια ταινια σερι με διαλογους σαν το ξεκινημα του blade runner 2 . Χωρις δραση / κυνηγητα / τιποτα. Μετριο το διηγημα αλλα το μονο που αξιζε ηταν η θρησκεια του mercer (?) (που εμεινε εξω απο τις ταινιες) και οι διαλογοι / τεστ που εκριναν αν καποιος ειναι ρομποτ ή ανθρωπος που με το ζορι μπηκαν . 

 

Γενικα θεωρω οτι ο κοσμος οντως δεν ειναι ετοιμος ακομα και τωρα για βαρια επιστημονικη φαντασια και συνθετα ζητηματα . Εχει προσπαθησει ο Alex Garland με το εξαιρετικο Ex machina καποιες φορες με ανισα αποτελεσματα (devs) και αλλες φορες λες ναι μεν αλλα (annihilation με εκανε ομως να διαβασω αυτη τη καταπληκτικη τριλογια )

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 hours ago, nickk0kkav said:

Γενικα θεωρω οτι ο κοσμος οντως δεν ειναι ετοιμος ακομα και τωρα για βαρια επιστημονικη φαντασια και συνθετα ζητηματα .

Ανάλογα σε ποιον κόσμο αναφέρεσαι βέβαια. Ο κλασικός πελάτης του κινηματογράφου ποτέ δεν θα είναι έτοιμος για τέτοια πράγματα. Οι περισσότεροι από αυτούς πάνε σινεμά ίσα ίσα για να δουν κάνα John Wick. Από την άλλη ο κλασικός αναγνώστης scifi δεν είχε πρόβλημα να διαβάσει το βαθύτατο Dune πριν 60 χρόνια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...