drspiros Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με νέο μόνιτορ της Samsung. Κατά διαστήματα η οθόνη μαυρίζει για 1-2" και επανέρχεται. Πρόσεξα ότι αυτό συμβαίνει όταν για παράδειγμα ανοίξω ή κλείσω ένα διακόπτη φωτός στον ευρύτερο χώρο του σπιτιού ή όταν υπάρξει μια αυξομείωση τάσης. Με άλλα μόνιτορ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Η σύνδεση με τον υπολογιστή είναι με καλώδιο DP-to-HDMI (αν βοηθάει κάπου). Έχει συναντήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση;
pp6210 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 1 ώρα πριν, drspiros είπε Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με νέο μόνιτορ της Samsung. Κατά διαστήματα η οθόνη μαυρίζει για 1-2" και επανέρχεται. Πρόσεξα ότι αυτό συμβαίνει όταν για παράδειγμα ανοίξω ή κλείσω ένα διακόπτη φωτός στον ευρύτερο χώρο του σπιτιού ή όταν υπάρξει μια αυξομείωση τάσης. Με άλλα μόνιτορ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Η σύνδεση με τον υπολογιστή είναι με καλώδιο DP-to-HDMI (αν βοηθάει κάπου). Έχει συναντήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση; το ειχα κ εγω με μονιτορ dell απευθειας στη πριζα, το παρουσιαζε καποιες φορες οταν ανοιγα το ηλεκτρικο παραθυροφυλλο - η πριζα ηταν η πιο κοντινη στο διακοπτη του παραθυροφυλλου, ποιος ξερει τη μλκ συνδεση ειχαν κανει. εβαλα την οθονη σε μπαλαντεζα με προστασια και νομιζω διορθωθηκε (η ισως απλως δεν το ξαναπροσεξα;;) 1
tasvar Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Σβήνει από το ρεύμα, ή απλά γίνεται μαύρη η οθόνη αλλά είναι αναμένο; Κάποιος σπινθηρισμός μάλλον, ή κακή γείωση. Δοκιμή σε άλλη πρίζα, ή δοκιμή σε ένα πολύμπριζο με προστασία. (surge protection).
roentgen Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Γινέται μαύρη η οθόνη. Μάλιστα συμβαίνει το εξής περίεργο, το μόνιτορ αυτό είναι υβριδικό, δηλ. έχει και λειτουργία smart tv. Στην επιλογή smart tv δεν το κάνει αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα