drspiros Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με νέο μόνιτορ της Samsung. Κατά διαστήματα η οθόνη μαυρίζει για 1-2" και επανέρχεται. Πρόσεξα ότι αυτό συμβαίνει όταν για παράδειγμα ανοίξω ή κλείσω ένα διακόπτη φωτός στον ευρύτερο χώρο του σπιτιού ή όταν υπάρξει μια αυξομείωση τάσης. Με άλλα μόνιτορ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Η σύνδεση με τον υπολογιστή είναι με καλώδιο DP-to-HDMI (αν βοηθάει κάπου). Έχει συναντήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 1 ώρα πριν, drspiros είπε Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με νέο μόνιτορ της Samsung. Κατά διαστήματα η οθόνη μαυρίζει για 1-2" και επανέρχεται. Πρόσεξα ότι αυτό συμβαίνει όταν για παράδειγμα ανοίξω ή κλείσω ένα διακόπτη φωτός στον ευρύτερο χώρο του σπιτιού ή όταν υπάρξει μια αυξομείωση τάσης. Με άλλα μόνιτορ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Η σύνδεση με τον υπολογιστή είναι με καλώδιο DP-to-HDMI (αν βοηθάει κάπου). Έχει συναντήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση; το ειχα κ εγω με μονιτορ dell απευθειας στη πριζα, το παρουσιαζε καποιες φορες οταν ανοιγα το ηλεκτρικο παραθυροφυλλο - η πριζα ηταν η πιο κοντινη στο διακοπτη του παραθυροφυλλου, ποιος ξερει τη μλκ συνδεση ειχαν κανει. εβαλα την οθονη σε μπαλαντεζα με προστασια και νομιζω διορθωθηκε (η ισως απλως δεν το ξαναπροσεξα;;) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Σβήνει από το ρεύμα, ή απλά γίνεται μαύρη η οθόνη αλλά είναι αναμένο; Κάποιος σπινθηρισμός μάλλον, ή κακή γείωση. Δοκιμή σε άλλη πρίζα, ή δοκιμή σε ένα πολύμπριζο με προστασία. (surge protection). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roentgen Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Γινέται μαύρη η οθόνη. Μάλιστα συμβαίνει το εξής περίεργο, το μόνιτορ αυτό είναι υβριδικό, δηλ. έχει και λειτουργία smart tv. Στην επιλογή smart tv δεν το κάνει αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα