Δημοφιλής ανάρτηση Chrisfm94 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Πριν καν προλαβει να τελειωσει το προηγουμενο 2μηνο ⬇️ η Apple κοπαναει ακομα ενα για promo του Killers of the Flower Moon. Spoiler https://redeem.services.apple/leo-kfm-emeia-2024 Ενεργοποιηση μεχρι και 14 Μαρτιου. Πρεπει ο λογαριασμος να μην εχει ενεργη προσφορα τη στιγμη που κανετε κλικ ή να ειναι καινουργιος! Δεν μπορει να την ενεργοποιησει οποιος ενεργοποιησε την προηγουμενη προσφορα, αφου δεν γινεται το δωρεαν 2μηνο να ληγει πριν τις 14 Μαρτιου που ειναι η καταληκτικη ημερομηνια γι'αυτη τη προσφορα. 22 8
g_mateo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Πατάω accept now στο λινκ και μου βγάζει One moment while we look up for offer details και μένει εκεί... Πρέπει να κάνω λογαριασμό πρώτα;
kamui Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Φτου μου λήγει 14 η παλιά προσφορά. Μάλλον πάμε για νέο account
CarbonFibre Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Γιατί δεν το κάνει μόνιμα δωρεάν και όλους τους κατέχους apple συσκευών να τελειώνουμε.😁
ekkli Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 ούτε αυτή γιατί η ενεργή συνδρομή μου λήγει 17.03 φακ! 1
blademyc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Με νέο λογαριασμό και revolut κάρτα εικονική, τσεκ !!
POUARO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 H δική μου λήγει 13/03/2024, 14 μπορω να παρω την προσφορα???
Chrisfm94 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 14 minutes ago, POUARO said: H δική μου λήγει 13/03/2024, 14 μπορω να παρω την προσφορα??? 14/3 λεει οτι ειναι η τελευταια μερα, οποτε ναι. Το εχω ξανακανει να ενεργοποιησω τελευταια μερα και ολα οκ. 1
tata22 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα Και εμενα ληγει στις 17/03 η προηγουμενη δωρεαν προσφορα ... Εκανα νεο λογαριασμο ... δοκιμασα να περασω την νεα προσφορα (και step by Step ) και με την αντιγραφη και επικοληση στο Redeem Promotional Code ε αλλα δεν το παιρνει και γραφει Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με την τρέχουσα συνδρομή σας. Μπορει να βοηθησει καποιος Ευχαριστω
g_mateo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, tata22 είπε Καλησπέρα Και εμενα ληγει στις 17/03 η προηγουμενη δωρεαν προσφορα ... Εκανα νεο λογαριασμο ... δοκιμασα να περασω την νεα προσφορα (και step by Step ) και με την αντιγραφη και επικοληση στο Redeem Promotional Code ε αλλα δεν το παιρνει και γραφει Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με την τρέχουσα συνδρομή σας. Μπορει να βοηθησει καποιος Ευχαριστω Πρέπει να τελειώσουν πρώτα οι εφτά μέρες δωρεάν που έχεις όταν κάνεις νέο λογαριασμό... 1
tata22 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) @g_mateo Σε Ευχαριστω πολυ ... Εχεις δικιο επρεπε να σκεφτω νωριτερα πριν να ανοιξω λογαριασμο ... Ευτυχως βρηκα τον τροπο τελια !! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από tata22
ultrahd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 10 ώρες πριν, g_mateo είπε Πρέπει να τελειώσουν πρώτα οι εφτά μέρες δωρεάν που έχεις όταν κάνεις νέο λογαριασμό... Δηλαδή αν κάποιος δημιουργήσει καινούργιο apple id για να πάρει την συγκεκριμένη προσφορά πατώντας κατευθείαν το αρχικό link του πρώτου post,δεν θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν η προσφορά? Αν είναι να μην μπορέσουμε να παρουμε την προσφορά,να μην μπούμε καθόλου στη διαδικασία να δημιουργήσουμε νέο apple id. Επίσης μήπως είναι εύκολο σε κάποιον να μας έδειχνε από πού θα πρέπει να μπούμε για να δημιουργήσουμε καινούργιο apple id από pc μέσω browser ?
blackpixie Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Εδώ και ένα μισάωρο έχει κολλήσει στο κυκλάκι που γυρνάει όταν κάνω redeem.
g_mateo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 7 ώρες πριν, ultrahd είπε Δηλαδή αν κάποιος δημιουργήσει καινούργιο apple id για να πάρει την συγκεκριμένη προσφορά πατώντας κατευθείαν το αρχικό link του πρώτου post,δεν θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν η προσφορά? Αν είναι να μην μπορέσουμε να παρουμε την προσφορά,να μην μπούμε καθόλου στη διαδικασία να δημιουργήσουμε νέο apple id. Επίσης μήπως είναι εύκολο σε κάποιον να μας έδειχνε από πού θα πρέπει να μπούμε για να δημιουργήσουμε καινούργιο apple id από pc μέσω browser ? Δεν ξέρω φίλε, λέω πως λειτούργησε σε μένα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις