Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ:Device Manager:προβληματικό install/unistall συσκευή

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα εγκατάσταση ένα καλώδιο για σύνδεση κινητού με Pc.

Για κάποιο λόγο κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση με αποτέλεσμα στον Device Manager να εμφανίζεται το γνωστό κίτρινο ερωτηματικό (προβληματική συσκευή).

Κάνω unistall από τον Device Manager.

Αλλα ως γνωστόν, τελικά αυτό που κάνουν τα windows μονο unistall δεν είναι.

Αποσυνδέω λοιπόν τη συσκευή(καλώδιο) από το usb, και μετά το συνδέω ξανά και του λέω να ανιχνεύσει τις αλλαγές για να κάνω ξανά νέα (και σωστή) εγκατάσταση. Αμ δε!

Μου βγαζει τον wizard να του πω που να κοιτάξει για driver-αρχεία. Του δηλώνω το d:(cd μου), κάνει πως κοιτάει για 3 δευτερόλεπτα και μετά μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν βρήκε κάτι σχετικό και ή θα πρέπει να συνδεθώ στο Internet και να ψάξει(το έκανα κι αυτό-κανένα αποτέλεσμα) ή να τελειώσω την εγκατάσταση έστω κι αν δεν έγινε σωστά.

Σκέφτηκα να πάω με regedit και να αφαιρέσω κάθε καταχώρηση σχετική. Ομως δεν με αφήνει να διαγράψω πολλες καταχωρήσεις.Λεει πως ειναι σε χρηση(ομως με task manager-services δεν ανακαλυψα τίποτε σχετικο).

Οπως καταλάβατε, την απεγκατάσταση της συσκευής δεν την κανουν με σωστο τροπο τα windows, απ'οτι μπορω να καταλάβω. Αυτό μάλλον εμποδίζει και την εκ νέου εγκατάσταση από την αρχη(εντελως).

Δοκιμασα να αντιγραψω και τα περιεχομενα του cd με τους drivers στον σκληρο και του είπα να διαβασει απο εκει αλλα αρνειται.

Να πω επισης οτι το συγκεκριμενο καλωδιο με τους cd-drivers το εγκατεστησα σε αλλο Pc σε 5 λεπτα χωρις κανενα προβλημα ούτε στην εγκατασταση ούτε στη λειτουργια.

Τι φταίει και δεν μπορώ να το εξαφανίσω στην κυριολεξία από το Pc μου? Αφηνει κατάλοιπα, αρχεια, η απεγκατάσταση? Γιατι η νεα εγκατασταση δεν μπορει να γίνει σωστά?

Βοηθειστε με να ξεκολησω γιατι ψαχνω, ακρη δεν βγαζω και εχω απελπιστει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την προθεση σου να με βοηθησεις, αλλα δεν ειναι λιγο επισφαλες να ανοίξω-σεταρω το remote admin στο pc μου?

Νομιζω μου εχει ξανατυχει τετοια ατυχια στο παρελθον, ισως να ξανατυχει και στο μελλον (αχ αυτα τα windows) , καλυτερα να ξερω κι εγω -με τη δική σας βοήθεια-πως να το αντιμετωπίσω.

Δημοσ.

i lisi sou einai apli.tha pas sto device manager alla den tha baleis na psaxei olo to cd gia na sou brei drivers alla tha pas na to dialexeis apo lista kai tha baleis tous drivers me to zori.sou pei den sou pei oti oi drivers autoi den kanoun esi tha tous baleis.kai etsi tha perastei efoson exei kolisei i proigoumeni egkatastasi/apegkatastasi.opos ipa den dialegeis automata na psaxei alla oute na tou peis to path.tha dialexeis tin deuteri epilogi na dialexeis apo lista.mono etsi tha mpei me ton tsampouka.tora o allos thelei kai remote administration.kai ego thelo na kanete oloi remote desktop to pc na na mpeno mia bolta na do ti exete.parakalo tis gimnes fotografies apo tis kopelies sas na tis afinete sto desktop na tis blepo poio eukola.kala douleuomaste?jrp den bazeis kai esi sub7 na pexo kai ego ligo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...