Προς το περιεχόμενο

hacking facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους,

παιδια μου χακαραν το λογαριασμο στο facebook

υπαρχει καποιος τροπος

να κανω ανακτηση του λογαριασμου μου?

αυτος που με χακαρε εχει αλλαξει και το emailκαι το κινητο μου

τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Τιποτα. Ξεχνα το.

Κοσμος και κοσμακης εχει χασει fb account. Δεν ανταποκρινεται κανεις απο το fb. Δεν ασχολειται κανεις. Δεν υπαρχει καν ανθρωπος. Το εχουν παρατησει σε ενα AI και κανει οτι του ερθει.

Μιλαω για account που εχουν χωσει λεφτα σε διαφημιση. Μου διαχειριζονται σελιδες επαγγελματικες με εκατονταδες ή και χιλιαδες Followers.

Δημοσ.

Να ενημερώσεις φιλους και γνωστους πως ο,τι θα ανεβαινει απο σενα , δε θα είναι από σένα... (παιζει να ανεβάζουν και πορνο κλπ)

Δημοσ.
20 hours ago, Thukididis said:

καλησπέρα σε ολους,

υπαρχει καποιος τροπος

τι μπορω να κανω?

Γνωστοι μου εκαναν καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, και καποιο διαστημα επειτα ανακτηθηκαν οι λογαριασμοι.

Πανε καποια χρονια ομως, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Μπορεις να δοκιμασεις παρακατω

https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Καταγγελία_για_εγκλήματα_κυβερνοχώρου

Δημοσ.

Αν εχεις δηλωσει τροπο ανακτησης μεσω φιλων,το κανεις απο εκει.
Αλλα δε σε κοβω  να το εχεις κανει.
Απο εδω και περα φτιαχνεις αλλο account,ενεργοποιεις τον παραπανω τροπο ανακτησης και ολους τους αλλους,προσεχεις που πατας και προχωρας.

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις ανάκτηση password και μετά να τον πετάξεις έξω χρησιμοποιώντας το κινητό σου...το κάνανε στο πεθερό μου και με πολύ ψάξιμο πήρα πίσω το λογαριασμό αλλά μου πήρε 3-4ωρες...

Δημοσ.
Στις 2/3/2024 στις 8:24 ΜΜ, Thukididis είπε

καλησπέρα σε ολους,

υπαρχει καποιος τροπος

τι μπορω να κανω?

13 ώρες πριν, miner_2000 είπε

Πρέπει να κάνεις ανάκτηση password και μετά να τον πετάξεις έξω χρησιμοποιώντας το κινητό σου...το κάνανε στο πεθερό μου και με πολύ ψάξιμο πήρα πίσω το λογαριασμό αλλά μου πήρε 3-4ωρες...

Αυτό πως ακριβώς θα το πετύχει εφόσον έχει αλλάξει ο αριθμός και το εμαιλ ανάκτησης που είχε;;🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αυτός που με χάκαρε έχει αλλάξει πέραν από το email μου έχει αλλάξει και τον αριθμό του κινητού μου. Δεν έχω πρόσβαση στο λογαριασμό μου με κανέναν τρόπο. Ούτε μπορώ να κάνω ανακτήση του κωδικού διότι το email και το κινητό δεν ταυτίζονται με τον λογαριασμό μου....

Επεξ/σία από Thukididis
Δημοσ.
1 hour ago, Thukididis said:

Παιδιά αυτός που με χάκαρε έχει αλλάξει πέραν από το email μου έχει αλλάξει και τον αριθμό του κινητού μου. Δεν έχω πρόσβαση στο λογαριασμό μου με κανέναν τρόπο. Ούτε μπορώ να κάνω ανακτήση του κωδικού διότι το email και το κινητό δεν ταυτίζονται με τον λογαριασμό μου....

Το facebook κατα 99.99999% εχει αυτοματοποιηθει και παρα πολυ δυσκολα θα βγαλεις ακρη με την αχρηστη τεχνητη νοημοσυνη που εχουν.

Οι απειροελαχιστοι ανθρωποι υπαλληλοι που εχουν, ανταποκρινονται σε εταιρικους λογαριασμους η σε νομικης φυσης αιτηματα.

Δοκιμασε να κανεις καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, οπως και σου απαντησα παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...