Προς το περιεχόμενο

Μεταπτυχιακό bridge etc


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω διαβάσει τις άπειρες συζητήσεις στο φόρουμ, βλέπω ότι υπάρχουν εδω έμπειρα άτομα στο χώρο της πληροφορικής με γνώσεις και εμπειρίες και είπα και εγω μετά από δισταγμό να παραθέσω τη σκέψη - προβληματισμό.

Σχεδόν 17 χρόνια πριν σπούδαζα σε σχολή πληροφορικής στην Ελλάδα αλλά στο 3ο έτος λόγω δυσάρεστου οικογενειακού γεγονότος τα παράτησα.

Στην συνέχεια έφυγα για δουλειά στο εξωτερικό "ερωτική μεταναστρια" και παράλληλα τελείωσα μια θεωρητική σχολή 3 ετών που απλά τότε μου το πρότειναν σαν ευκαιρία χωρίς δίδακτρα. Κάτι που τελικά δεν με ενδιέφερε καθόλου.

Μετά από χρόνια έχοντας ακόμα το "μικρόβιο" της πληροφορικης και κάνοντας στο εξωτερικό πολλές σχετικές εκπαιδεύσεις, και certifications έκανα μεταπτυχιακό bridge όπως λένε στην πληροφορική γενικού ενδιαφέροντος. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στον τομέα της πληροφορικής  με λίγο από όλα καθήκοντα. Λίγο τομέα security, λίγο δεδομένα, λίγο γραμματεία.

Το ενδιαφέρον μου για το security  μου κέντρισε το ενδιαφέρον και είναι ιδιαίτερα μεγάλο και σκέφτομαι να κάποια ειδίκευση σε αυτό (MSc) .

Από την άλλη σκέφτομαι να κάνω Bsc αλλά μου φαίνεται βουνό στην ηλικία που είμαι να ξεκινήσω από την αρχή ενώ ήδη στο παρελθόν τα έχω ήδη περάσει όντας στα ξεκινήματα μου φοιτήτρια Computer science. 

Επαγγελματικα και μόνο, τι θα ήταν φρόνιμο και επαγγελματικά σωστό. Κόπος και πόνος και πάμε από την αρχή για Bsc? ή δεύτερο εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πχ όπως αναφέρθηκα στο security? 

Υ.Γ Ευχαριστώ πολύ για όσους έκαναν το κόπο και το διαβάσανε ως εδώ :D

Επεξ/σία από Tania86
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πρώτο που θα πρότεινα θα ήταν να επικοινωνήσεις με την σχολή που είχες εγκαταλείψει μήπως και μπορείς να συνεχίσεις από εκεί που το σταμάτησες.

Οκ, κατανοώ ότι θα είναι δύσκολα τα μαθηματα στη συνέχεια, όμως μ αυτό τον τρόπο δεν πάει χαμένη η προηγούμενη προσπάθεια, ενώ και χρόνο κερδίζεις σε σχεση με ένα προπτυχιακό εξ ολοκλήρου από την αρχή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@zapeευχαριστώ για την απάντηση.. δυστυχώς με έχουν διαγράψει... οπότε η επιλογή του Bsc θα είναι πάλι από την αρχή 

Επεξ/σία από Tania86
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω ότι με προϋπηρεσία και εκπαιδεύσεις στον χώρο της πληροφορικής και έχοντας ένα ανώτερο πτυχίο στην πληροφορική (master) το προπτυχιακό είναι περιττό, ειδικά εάν σου φαίνεται και ψυχοφθόρα η από την αρχή διαδικασία... Καλύτερα μια περαιτέρω ακαδημαϊκή εξειδίκευση για μένα (άλλο master)

Γνώμη, μου χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω... Ας πει και κανένας που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο του κάτι αντίστοιχο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...