RichardRTx Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου Γεια σας, έχω κάνει upgrade se home booster από 35 download kai 2,5-3 upload πήγα σε ταχύτητες 45-50 download, 6-7 upload. Το πρόβλημα τώρα είναι το Ping, δουλεύω και πάλι με Ethernet άλλα παλιά είχα σταθερό 50-60 Ping και τώρα που έχω το booster 80-90 και πετάγεται μέχρι 200-400 για λίγα δευτερόλεπτα χωρείς κανένα packet loss. Γίνεται με κάποιο τρόπο να το φτιάξω αυτο το πρόβλημα με το ping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου Εφόσον για την επικοινωνία χρησιμοποιείται η σύνδεση κινητής, είναι φυσιολογική η αυξομείωση της απόκρισης που βλέπεις. Μόνον με χρήση της ενσύρματης μέσω DSL θα είναι η μικρότερη δυνατή. Νομίζω ότι στο Booster υπάρχει δυνατότητα ορισμού από ποια σύνδεση θα βγαίνει στο διαδίκτυο μια συσκευή. Οπότε ορίζεις αυτή που θέλεις να έχεις την καλύτερη απόκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
U got bugged Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Στις 2/3/2024 στις 2:49 ΜΜ, jkoukos είπε Εφόσον για την επικοινωνία χρησιμοποιείται η σύνδεση κινητής, είναι φυσιολογική η αυξομείωση της απόκρισης που βλέπεις. Μόνον με χρήση της ενσύρματης μέσω DSL θα είναι η μικρότερη δυνατή. Νομίζω ότι στο Booster υπάρχει δυνατότητα ορισμού από ποια σύνδεση θα βγαίνει στο διαδίκτυο μια συσκευή. Οπότε ορίζεις αυτή που θέλεις να έχεις την καλύτερη απόκριση. Εχουμε καποια ιδέα πως γίνεται αυτό? επειδή έχω σπάσει λιγο το κεφάλι μου, παλι καλά εχουν περασει οπτικες ινες σε καθε οροφο και σε λιγο θα τελειωσει ολος ο πονος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα