panatha1973 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου Για σας..... Για χρόνια μοιραζομουν ένα λογαριασμό netflix και πότε δεν ειχα πρόβλημα, μετά από μηνιαία απουσία του διαχειριστή του λογαριασμού στο εξωτερικό, πήρα τους κωδικούς από ένα φίλο... Το παράξενο όμως είναι ότι πλέον μου κλειδώνει κάθε μέρα.... και πρέπει να το ανοίγει αυτός..... Οι κόρες του που μένουν σε άλλη πόλη δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα... Υπάρχει κάποια λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου Ναι έτσι γίνεται πλέον, το μοιράζομαι με την αδελφή μου και μας ταλαιπωρεί αρκετά. Το Netflix δεν θέλει να μοιράζεσαι σε δύο διαφορετικές ip την συνδρομή και ζητάει συνεχώς να μάθει ποιο είναι το σπίτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 4 ώρες πριν, panatha1973 είπε Υπάρχει κάποια λύση? Να βάλεις δική σου συνδρομή; Δε το λέω για πλάκα, ούτε να το παίξω πονηρός. Έχουν γίνει αυστηροί, το ιδανικότερο είναι να πάρεις δική σου συνδρομή. Αν νομίζεις οτι είναι πολλά τα χρήματα, υπάρχουν τρικ για να πάρεις συνδρομή μέσω άλλων χωρών σε αρκετά πιο χαμηλή τιμή. Όχι τίποτα άλλο, θα σιχτιρίσει και ο φίλος σου στο τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, nickol-us είπε Να βάλεις δική σου συνδρομή; Δε το λέω για πλάκα, ούτε να το παίξω πονηρός. Έχουν γίνει αυστηροί, το ιδανικότερο είναι να πάρεις δική σου συνδρομή. Αν νομίζεις οτι είναι πολλά τα χρήματα, υπάρχουν τρικ για να πάρεις συνδρομή μέσω άλλων χωρών σε αρκετά πιο χαμηλή τιμή. Όχι τίποτα άλλο, θα σιχτιρίσει και ο φίλος σου στο τέλος Θα συμφωνήσω απόλυτα. Καταλαβαίνω πως όλοι μας προσπαθούμε να δούμε/ακούσουμε/κατεβάσουμε στη λούφα ότι είναι σχετικό με το ίντερνετ αλλά τελικά κάποια στιγμή (προφανώς μεγαλώνοντας, όπως εγώ ) καταλήγεις ότι δεν αξίζει όλη την βαβούρα. Συγκεκριμένα για το netflix που μιλάμε, για τα 7,99€ το μήνα που πληρώνω, πρακτικά το κόστος για δύο τυλιχτά και (ίσως) ένα αναψυκτικό, δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να ψαχτώ με τα "πως" και "τι" αναφορικά με τα "τρικ" που αναφέρεις. Και αυτό χωρίς να είμαι σε φάση που μου "πέφτουν απ' τα μπατζάκια" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1973 Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ..... Για χρόνια δεν ειχα πρόβλημα..... αλλά αν ξεκίνησε ο έλεγχος από φέτος τότε και η άλλη συνδρομή που πλήρωνα λογικά έτσι θα ήταν..... Απλά έδεινα 4€ το μήνα και είχα 4K, δε βλέπω και κάθε μέρα netflix...... Είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που ίσως να διόρθωνε το πρόβλημα..... Επεξ/σία 2 Μαρτίου από panatha1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) αν θες μπορείς με σχεδον τα ίδια χρήματα να εχεις και πάλι 1 οθόνη χωρις τετοια θέματα. ρίξε μια ματιά. Το έχουν 2 γνωστοί μου χωρίς κανενα παράπονο και με πολύ καλο support https://www.gamsgo.com/ EDIT: υπάρχουν και κουπόνια για να το κατεβάσεις λιγο Επεξ/σία 2 Μαρτίου από konstantin79 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 15 ώρες πριν, konstantin79 είπε αν θες μπορείς με σχεδον τα ίδια χρήματα να εχεις και πάλι 1 οθόνη χωρις τετοια θέματα. ρίξε μια ματιά. Το έχουν 2 γνωστοί μου χωρίς κανενα παράπονο και με πολύ καλο support https://www.gamsgo.com/ EDIT: υπάρχουν και κουπόνια για να το κατεβάσεις λιγο Κουπόνια από πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Κουπόνια από πού; έχεις 2 επιλογές: α) ή από site τετοιου τύπου https://www.dontpayfull.com/at/gamsgo.com ή β) φτιάχνεις λογαριασμό στο gamsgo ΑΛΛΑ δεν αγοράζεις τιποτα. Την επόμενη μέρα θα σου στείλει κουπόνι με 3%. μετά από μερικές μέρες αλλο για 5%. και στον μήνα 10% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα