@zouve@ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Είμαι παλιός τεχνικός Η/Υ, αν και πλέον δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με αυτό αν και ειμαι στο κλάδο της πληροφορικής, μου έχει μείνει η συνήθεια να έχω πάντα μαζί μου ένα USB stick με εργαλεία για τυχόν επεμβάσεις σε υπολογιστές φίλων ή συγγενών. Παλαιότερα, χρησιμοποιούσα το Hiren's BootCD, το οποίο ήταν και είναι μια πολύ χρήσιμη λύση. Θα ήθελα, όμως, να ρωτήσω εάν υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα εργαλεία διαθέσιμα, ίσως πιο σύγχρονα τα οπόια να ανανεώνονται και συχνότερα. YΓ Βλέπω το Hirens να έχει ενημερώσεις φέτος αρκετές μετά από πολλά χρόνια !!! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από @zouve@
naimore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 ο Ρώσος είναι καλύτερος εδώ και χρόνια, αν κι έχει λίγο καιρό να ενημερωθεί κι αυτός
@zouve@ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 6 λεπτά πριν, naimore είπε ο Ρώσος είναι καλύτερος εδώ και χρόνια, αν κι έχει λίγο καιρό να ενημερωθεί κι αυτός ποιος ειναι αυτός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα