OnePlusLeader Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου καλησπέρα,σε αναγκαστική αλλαγή της παραπάνω κάρτας λόγο προβλήματος θα ήθελα κάποιες άποψης στο ποια να διαλέξω έχω δει την 4070(3 fan) και η 4070 Super(x2 fan) δεν έχουν μεγάλη διαφορά τιμής,αλλά φοβάμαι ότι το bottleneck θα ειν ακόμη μεγαλύτερο..δεν έχω κοιτάξει κάποια άλλη Specs: R9 3900x 750w PSU X570 Aorus Pro ευχαριστώ
SeNNinhA Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, OnePlusLeader είπε καλησπέρα,σε αναγκαστική αλλαγή της παραπάνω κάρτας λόγο προβλήματος θα ήθελα κάποιες άποψης στο ποια να διαλέξω έχω δει την 4070(3 fan) και η 4070 Super(x2 fan) δεν έχουν μεγάλη διαφορά τιμής,αλλά φοβάμαι ότι το bottleneck θα ειν ακόμη μεγαλύτερο..δεν έχω κοιτάξει κάποια άλλη Specs: R9 3900x 750w PSU X570 Aorus Pro ευχαριστώ Εάν υποθέσω ότι το διαθέσιμο budget είναι το κόστος της 4070super άρα γύρω στα 650-700€ τότε και για εμένα κάνει πιο λογικό να πάρεις κάτι value for money άρα να πας σε AMD GPU. Η RX 7900GRE είναι ισάξια με τις 4070super και πιο φθηνή. Εάν μπορείς να δώσεις τα 700€ τότε πας στην RX 7900XT (που είναι αληθινή 7900 και σαφώς καλύτερη από τις άλλες) στα 706€ από JMC. Αν και δεν έχεις κάρτα απ ότι κατάλαβα αυτή την στιγμή όταν μιλάμε για 700€ θα έλεγα ότι αξίζει να περιμένεις 1 μήνα για παράδοση και να μεγιστοποιήσεις την αξία των χρημάτων σου. Στο ενδιάμεσο βρες από κάπου ή ξέθαψε από την αποθήκη σου μια παλιά απλή GPU να κάνεις τα βασικά. Σημείωση: Προσωπικη άποψη είναι ότι στα Race Tracing (ειδικά αυτό) καθως και στις διάφορες DLSS/FSR έχει δοθεί περισσότερη σημασία από την πραγματική. Το Race Tracing είναι απλά φωτορεαλισμός. Δεν με ενδιαφέρει κατά την διάρκεια του πραγματικού gameplay και σαφέστατα δεν είμαι διατεθημενος να πληρώσω premium για αυτό ούτε και να χάσω fps για να το έχω ενεργοποιημενο και να το απολαύσω σε χαλαρές στιγμές του παιχνιδιού. Από την άλλη τα DLSS/FSR είναι όντως χρήσιμα σε καταστάσεις που τα fps δεν βγαίνουν αρκετά. Όταν όμως βγαίνουν δεν θα το ενεργοποιήσω. Τα native fps είναι πάντα καλύτερα. Από την άλλη τις διαφορές που το DLSS όντως είναι καλύτερο από το FSR σε action games δεν θα τις προσέξεις ποτέ εάν δεν κάνεις pixel piping για review. Δεν υπάρχει περίπτωση και προκαλώ όποιον θέλει να το δούμε στην πράξη. Οπότε ούτε και εδώ για τα δικά μου παιχνίδια και άποψη είμαι διατεθημενος να πληρώσω premium. Προσωπικές πάντα απόψεις για τα δικά μου δεδομένα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου από SeNNinhA 1
vasillis17 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου On 02/03/2024 at 07:51, Aten-Ra said: RX7900GRE Πιο μαγαζί πουλάει αυτές τις κάρτες η τις φέρνει από εξωτερικό έχουμε κάποιο λινκ?θα ήθελα να δω για την 6750gre.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 1 ώρα πριν, vasillis17 είπε Πιο μαγαζί πουλάει αυτές τις κάρτες η τις φέρνει από εξωτερικό έχουμε κάποιο λινκ? rx 7900 gre - Κάρτες Γραφικών | BestPrice.gr 1 ώρα πριν, vasillis17 είπε Πιο μαγαζί πουλάει αυτές τις κάρτες η τις φέρνει από εξωτερικό έχουμε κάποιο λινκ?θα ήθελα να δω για την 6750gre. Ποιος ο λόγος για 6750GRE (10GB ή 12GB?) Πήγαινε κατευθείαν στην 6750XT Κάρτες Γραφικών Radeon RX 6750 XT | BestPrice.gr
vasillis17 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Σε ευχαριστώ για το λινκ .νόμιζα πως είναι πιο προσιτές προς τη τιμή για αυτό .
OnePlusLeader Δημοσ. 3 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου Στις 2/3/2024 στις 8:55 ΠΜ, SeNNinhA είπε Εάν υποθέσω ότι το διαθέσιμο budget είναι το κόστος της 4070super άρα γύρω στα 650-700€ τότε και για εμένα κάνει πιο λογικό να πάρεις κάτι value for money άρα να πας σε AMD GPU. Η RX 7900GRE είναι ισάξια με τις 4070super και πιο φθηνή. Εάν μπορείς να δώσεις τα 700€ τότε πας στην RX 7900XT (που είναι αληθινή 7900 και σαφώς καλύτερη από τις άλλες) στα 706€ από JMC. Αν και δεν έχεις κάρτα απ ότι κατάλαβα αυτή την στιγμή όταν μιλάμε για 700€ θα έλεγα ότι αξίζει να περιμένεις 1 μήνα για παράδοση και να μεγιστοποιήσεις την αξία των χρημάτων σου. Στο ενδιάμεσο βρες από κάπου ή ξέθαψε από την αποθήκη σου μια παλιά απλή GPU να κάνεις τα βασικά. Σημείωση: Προσωπικη άποψη είναι ότι στα Race Tracing (ειδικά αυτό) καθως και στις διάφορες DLSS/FSR έχει δοθεί περισσότερη σημασία από την πραγματική. Το Race Tracing είναι απλά φωτορεαλισμός. Δεν με ενδιαφέρει κατά την διάρκεια του πραγματικού gameplay και σαφέστατα δεν είμαι διατεθημενος να πληρώσω premium για αυτό ούτε και να χάσω fps για να το έχω ενεργοποιημενο και να το απολαύσω σε χαλαρές στιγμές του παιχνιδιού. Από την άλλη τα DLSS/FSR είναι όντως χρήσιμα σε καταστάσεις που τα fps δεν βγαίνουν αρκετά. Όταν όμως βγαίνουν δεν θα το ενεργοποιήσω. Τα native fps είναι πάντα καλύτερα. Από την άλλη τις διαφορές που το DLSS όντως είναι καλύτερο από το FSR σε action games δεν θα τις προσέξεις ποτέ εάν δεν κάνεις pixel piping για review. Δεν υπάρχει περίπτωση και προκαλώ όποιον θέλει να το δούμε στην πράξη. Οπότε ούτε και εδώ για τα δικά μου παιχνίδια και άποψη είμαι διατεθημενος να πληρώσω premium. Προσωπικές πάντα απόψεις για τα δικά μου δεδομένα. απο οτι ειδα δεν την εχει τοσο,και οι 15-30 μερες δν με ψηνουν,οσο αναφορα fsr dlss εχωντας χρησιμοποιησει και τα δυο σστα περισσοτερα γκειμς το dlss εχει αρκετα καλυτερη εικονα+frame generation+shadowplay κλπ κλπ,ειν ενας απο τους λογους που προτιμω νδιντια!παρολα αυτα δεν θελω δε και καλα αν υπαρχουν αλλες καλες επιλογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα