Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kage είπε

μπορει να θελετε να σορταρετε

Ποτε σορταρισμα ακομα και αν εχετε inside info

Οι αγορες ειναι απροβλεπτες,εσεις μπορει να ξερετε οτι μια εταιρεια ειναι ΓΤΠ οπως πχ ηταν η Enron (λεμε τωρα,σιγα μην εχετε τετοιες πληροφοριες) αλλα η αγορα μπορει να αργησει πολυ να συμφωνησει μαζι σας και τελικα και εσεις να χασετε λεφτα και η εταιρεια να πτωχευσει αργοτερα.

Κανεις δεν μπορει να timing the market , ακομα και αυτος που εχει ολη την πληροφορια.

• Like 3
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 minutes ago, vagos789 said:

Ποτε σορταρισμα ακομα και αν εχετε inside info

Οι αγορες ειναι απροβλεπτες,εσεις μπορει να ξερετε οτι μια εταιρεια ειναι ΓΤΠ οπως πχ ηταν η Enron (λεμε τωρα,σιγα μην εχετε τετοιες πληροφοριες) αλλα η αγορα μπορει να αργησει πολυ να συμφωνησει μαζι σας και τελικα και εσεις να χασετε λεφτα και η εταιρεια να πτωχευσει αργοτερα.

Κανεις δεν μπορει να timing the market , ακομα και αυτος που εχει ολη την πληροφορια.

Σωστός. Θυμάμαι έβλεπα κάτι περιπτώσεις που στην Αμερική κάποιοι σόρταραν τη Herbalife χρόνια μετά την IPO με τη λογική ότι είναι πυραμίδα και ότι δεν έχει τίποτα προϊόντα της προκοπής, οπότε έχει μια λογική η τιμή να καταποντιστεί αλλά έλα που οι αγορές μερικές φορές δεν έχουν λογική και συνέχισε να κρατάει για χρόνια η τιμή σχετικά σταθερή. Μετά όλοι αυτοί δεν άντεξαν να προσθέτουν λεφτά στο margin για να μη γίνουν liquidate και στο τέλος μηδένισαν.

Δημοσ.

Εχω παει σε διαφημιση-συναντηση Herbalife , ειναι πυραμιδα μεν αλλα υπαρχει απο πισω μια κανονικοτατη εταιρικη δομη,καναλια πωλησεων,μετοχες,δορυφορικο καναλι, δηλαδη δεν βασιζονται αποκλειστικα στη Σουλα και τον Μακη απλως τους προσθετουν για εξτρα τζιρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vagos789 είπε

Εχω παει σε διαφημιση-συναντηση Herbalife , ειναι πυραμιδα μεν

ασχετο με το τοπικ, αυτές οι εταιρίες-πυραμίδες ουσιαστικά σε κανουν πωλητή όπου σταθείς κι οπου βρεθείς για να βγάλεις κανα 50αρικο στη χάση και στη φέξη. τρελό σκαμ

Επεξ/σία από somt
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/4/2025 στις 2:48 ΜΜ, fanastas είπε

Κι αν έχεις ήδη αγορασει πιο ακριβο το δολλαριο που ξαφνικα εχασε την αξία του, τι κάνεις..τα κανεις παλι ευρω τωρα που θα ειναι μικρή η χασουρα ή περιμένεις και τ αβλεπεις σιγα σιγα να μειώνεται η αξία τους μπας και κατι αλλάξει; Το δολλάριο θα χάνει αξία και μάλλον εκεί ειναι το πλάνο, σωστα;

Εύλογη απορία, που θα με ενδιέφερε να μάθω πως να κινηθεί κάποιος για να μη χάσει ή τουλάχιστον να χάσει όσο λιγότερο γίνεται. O Τραμπάκουλας θέλει να υποτιμήσει το δολάριο για να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό και χρέος;

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.

Έχοντας κολλήσει στην Κωνσταντινούπολη για μια μέρα, αφού έκανα το λάθος να θέλω να έρθω στην πατρίδα μου για λίγο κι έπεσα σε μια απο τις απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας 🤦‍♂️ θέλω να να αναφέρω το πόσο εύκολη έχει κάνει την ζωή μας η revolut. Ειλικρινά, όπου και να ταξιδέψεις, ότι νόμισμα γουστάρεις στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία και χωρίς έξτρα χρεώσεις! 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JcD είπε

Έχοντας κολλήσει στην Κωνσταντινούπολη για μια μέρα, αφού έκανα το λάθος να θέλω να έρθω στην πατρίδα μου για λίγο κι έπεσα σε μια απο τις απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας 🤦‍♂️ θέλω να να αναφέρω το πόσο εύκολη έχει κάνει την ζωή μας η revolut. Ειλικρινά, όπου και να ταξιδέψεις, ότι νόμισμα γουστάρεις στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία και χωρίς έξτρα χρεώσεις! 

Το μονο κακο με την revolut ειναι οτι δεν εχει afterhours trading, σε σχεση με την trade republic.

Προχθες εβαλα 10κ αμαζον στα 164$, και ενω την επόμενη μερα εκανε ενα ξαφνικο ανεβασμα με την ραδιο αρβυλα περι 90 ημερων προθεσμιας για την εφαρμογη των δασμών, και ημουν ηδη 600$ πανω, μετα το κλεισιμο κοντεψα να χασω τα κέρδη δη μου σημερα.

Αν ειχα αγορασει μεσω trade republic, θα ειχα βαλει stoploss στα κερδη μου και θα τα πουλουσε after market.

Αντε καλα κερδη JcD, μας εκατσε καλα!

Screenshot_2025-04-09-20-32-15-249_com.truthsocial.android.app.jpg

Ηδη μπηκανε 3,5 τρις δολλαρια στο χρηματιστηριο και τα κρυπτο εκτοξευονται, πρέπει να βιαστειτε. Δεν θα κρατησει πολυ.

Screenshot_2025-04-09-20-53-39-741_com.twitter.android-edit.jpg

Επεξ/σία από Tommygre
  • Like 2
Δημοσ.
12 minutes ago, panagiotis54 said:

ο τυπος κανει manipulate το μαρκετ και βγαζει αυτος και αλλα και οι φιλοι του μερικα δις ετσι για πλακα....

• Like 1
Δημοσ.

καταπληκτικη ημερα για μενα παντως....καταφερα να χασω λεφτα ακομα και σε μερα που ειναι ολα πρασινα!!!! 🥲

μετα απο αυτο....αρχισαν να μου μιλανε και οι μετοχες μου τι να κανουν και αυτες: daily-discussion-thread-for-april-09-2025-v0-y19y8kg93tte1.png.5fbe4f54122552296fce820e5b8d510f.png

• Sad 1
  • Haha 7
Δημοσ.

τραγικη σημερα η trade republic...κρασαρε η εφαρμογη για αρκετη ωρα. ευτυχως τελικά προλαβα να παρω nvidia σε καλή τιμη.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, The_Judas είπε

τραγικη σημερα η trade republic...κρασαρε η εφαρμογη για αρκετη ωρα. ευτυχως τελικά προλαβα να παρω nvidia σε καλή τιμη.

Και γω προλαβα AMD στα 82$ μεσω revolut αλλα εβαλα λιγα ο μακακας γιατι ολο το x και cnbc διεδιδε φοβο με επιπλεον δασμους στην Κινα.

Επεξ/σία από Tommygre
Δημοσ.
12 hours ago, Tommygre said:

Το μονο κακο με την revolut ειναι οτι δεν εχει afterhours trading, σε σχεση με την trade republic.

Προχθες εβαλα 10κ αμαζον στα 164$, και ενω την επόμενη μερα εκανε ενα ξαφνικο ανεβασμα με την ραδιο αρβυλα περι 90 ημερων προθεσμιας για την εφαρμογη των δασμών, και ημουν ηδη 600$ πανω, μετα το κλεισιμο κοντεψα να χασω τα κέρδη δη μου σημερα.

Αν ειχα αγορασει μεσω trade republic, θα ειχα βαλει stoploss στα κερδη μου και θα τα πουλουσε after market.

Αντε καλα κερδη JcD, μας εκατσε καλα!

Screenshot_2025-04-09-20-32-15-249_com.truthsocial.android.app.jpg

Ηδη μπηκανε 3,5 τρις δολλαρια στο χρηματιστηριο και τα κρυπτο εκτοξευονται, πρέπει να βιαστειτε. Δεν θα κρατησει πολυ.

Screenshot_2025-04-09-20-53-39-741_com.twitter.android-edit.jpg

Παιδιά είναι ευκαιρία για αγορές, τα είπαμε, όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε, οι υπόλοιποι θα λένε πάλι φτου γαμωτ που δεν έκανα κάτι τότε. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, JcD είπε

Απορία...Η κάρτα revolut δεν έχει χρεώσεις το ΣΚ για μετατροπή συναλλάγματος;

• Like 1
Δημοσ.
50 minutes ago, The_Judas said:

Απορία...Η κάρτα revolut δεν έχει χρεώσεις το ΣΚ για μετατροπή συναλλάγματος;

Είχαν στείλει ενημέρωση οτι καταργήθηκε.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...