Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 minutes ago, vagos789 said:

Οταν εχει εκπτωσεις,ψωνιζουμε.

Πρεπει να παει κανεις κοντρα σε αρχεγονα ενστικτα,να παει να ρισκαρει λεφτα εκει που ολοι ουρλιαζουν απεγνωσμενα.

Καντε ενα λογικο πλανο αναλογα με το τι λεφτα εχετε και ολα καλα θα πανε αν εχετε μακροχρονιο οριζοντα.Εγω εβαλα αρκετα την Παρασκευη, σημερα ισως αποδειχθει οτι βιαστηκα,το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα εχει καμια σημασια σε λιγα χρονια απο τωρα.

Yeap, εγώ τα λέω συνεχώς εδώ μέσα, τσάμπα ο πανικός!  Σε λίγες μέρες θα βάλω ένα 50άρη στον sxr8 ακόμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, JcD said:

Yeap, εγώ τα λέω συνεχώς εδώ μέσα, τσάμπα ο πανικός!  Σε λίγες μέρες θα βάλω ένα 50άρη στον sxr8 ακόμα.

50K ? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στεναχωρήθηκα λιγο που δεν εριξα ενα σεβαστό ποσό σήμερα το πρωι 😅

τι άλλο περιμένουμε από τραμπ που θα τα κάνει oλα τανα?

Επεξ/σία από somt
  • Haha 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, somt είπε

τι άλλο περιμένουμε από τραμπ που θα τα κάνει oλα τανα?

Τι ακριβώς δεν ξέρουμε, αλλά το σίγουρο είναι πως κάτι θα του κατέβει.

Spoiler

Επειδή δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι μερικά βασικά πράγματα.. όταν κάποιος δεν είναι καλά στα μυαλά του, αυτό είναι μια μόνιμη κατάσταση, δεν θα του περάσει ξαφνικά.. αυτό ισχύει γενικά και παντού.. πολύς κόσμος έχει πάει στα θυμαράκια από δικούς του ανθρώπους, γνωστούς κλπ με "ψυχολογικά προβλήματα" επειδή είτε δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ο "άλλος" δεν στέκει καλά, είτε δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Αυτό άσχετα (ή και όχι) με τα οικονομικά που συζητάμε εδώ, είναι εφόδιο ζωής, αναγνωρίζεις το πρόβλημα του "άλλου" και παίρνεις τα μέτρα σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, JcD είπε

καλα μην βιαζεσαι... δεν εχει πιασει πατο το βαρελι με τις παλινωδίες των ΗΠΑ.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/4/2025 στις 4:08 ΜΜ, JcD είπε

Τι δουλειά έχετε εσείς που τα λέτε αυτά σε νήμα που έχει να κάνει με επενδύσεις δεν έχω καταλαβει! Τι προτείνετε δλδ εσείς που τα λέτε αυτά?

το μονο θεμα μου ειναι οτι το 90%+ απο βιντεακια εχουν χορηγο την πρασσινη πλατφορμα κ κανουν αβαβα ενα απο τα μεγαλυτερα κραχ  γιατι βγαζουν υπερβολικα ποσα απο affiliate k χορηγιες 

οποιος μπορει να ρισκαρει ας επενδυσει.. 

απλα καντε ερευνα μπορει να θελετε να σορταρετε ή να το γυρισετε σε  bond funds κτλ..

προς το παρων για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι η  ομαδα μπαφετ ειχε Inside trading απο αυτα π θα εκανε ο τραμπ/ελον και γ αυτο βγηκε απο μετοχες+ετφ μηνες πριν

τωρα διαβασα τα 50κ...  ενας νεος σορος/σουαμπ στο ινσομνια ...μακαρι να βγει τι να σου πουμε εμεις οι ψιλικατζηδες

market-rollercoaster.jpg

Επεξ/σία από kage
  • Like 3
Δημοσ.

παιδιά με μέτρο.

Παρατηρώ γύρω μου ανθρώπους να έχουν στήσει πάρτυ διότι "θα αγοράσουν φθηνά και θα πλουτίσουν". Ούτε το 2004 με το Ευρωπαϊκό δεν ειχαμε τέτοια πανηγύρια. Και μπορεί όντως κάποιοι να πλουτίσουν αλλά και κάποιοι θα φάνε το κεφάλι τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι να φτασει η ωρα να στο αποδειξουν  σε δικο τους real λογαριασμο ολοι αυτοι κερδιζουν...

Να σ πουν να εδω 1999 εβγαλα λεφτα απο φουσκες του ελληνικου χρηματιστηριου .2010+ με μνημονια/κλεισιμο τραπεζων αγορασα φτηνο αυτοκ.σπιτι κ το πουλησα μετα κ εβγαλα περισσοτερα. Ηξερα απο inside trading οτι τα  ομολογα θα τα κουρεψουν /κουρεμα χρηματων στην κυπρου  .....  το 2007 08 κραχ  δανειων σπιτιων-lehman brothers ειχα βγει ηδη απο τις αγορες δεν εχασαν τπτ ...2020+ κοβιντ.

Καλα μην μιλησουμε για αρκετους παπατζηδες  κρυπτο π ζηταγαν να επενδυσουν τα χρηματα σου κ ανεβαζουν porfolio με "δανεικα"

Επεξ/σία από kage
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατανοητό, αλλά εδώ δεν μιλάμε για μετοχές τύπου παπαρέξ ή μετοχές αξίας μισό ευρώ που σε 5 χρόνια κατά 99% δεν θα υπάρχουν. Αυτά είναι τζόγος γιατί πολλοί νομίζουν ότι θα βρουν την μετοχή της μελλοντικής nvidia.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, kage said:

το μονο θεμα μου ειναι οτι το 90%+ απο βιντεακια εχουν χορηγο την 24 πλατφορμα κ κανουν αβαβα ενα απο τα μεγαλυτερα κραχ  γιατι βγαζουν υπερβολικα ποσα απο affiliate k χορηγιες 

οποιος μπορει να ρισκαρει ας επενδυσει.. 

απλα καντε ερευνα μπορει να θελετε να σορταρετε ή να το γυρισετε σε  bond funds κτλ..

προς το παρων για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι η  ομαδα μπαφετ ειχε Inside trading απο αυτα π θα εκανε ο τραμπ/ελον και γ αυτο βγηκε απο μετοχες+ετφ μηνες πριν

τωρα διαβασα τα 50κ...  ενας νεος σορος/σουαμπ στο ινσομνια ...μακαρι να βγει τι να σου πουμε εμεις οι ψιλικατζηδες

market-rollercoaster.jpg

Πιστεύω ο Μαρινάκης θα βγάλει βίντεο για την πτώση τις επόμενες μέρες, είναι και αυτός εκτεθειμενος στα etf κάπου 80k, είναι ανοικτό το προφίλ του στην πλατφόρμα που διαφημίζει. Παιδιά εγώ ενεργώ με βάση το σκεπτικό ότι έχουμε δει αυτό το έργο ξανά και ξανά, τις περισσότερες φορές επανέρχεται με πολύ δυνατό rebound η κατάσταση, πραγματικά να πιστέψουμε οτι θα πεθάνει η αμερικανική αγορά μια και καλή? 🤷‍♂️ Μακάρι και ας τα χάσω όλα, άμα είναι να διαλυθούν οι ΗΠΑ ως κράτος κομμάτια να γίνει 😄

Δημοσ.
9 hours ago, Neptu said:

παιδιά με μέτρο.

Παρατηρώ γύρω μου ανθρώπους να έχουν στήσει πάρτυ διότι "θα αγοράσουν φθηνά και θα πλουτίσουν". Ούτε το 2004 με το Ευρωπαϊκό δεν ειχαμε τέτοια πανηγύρια. Και μπορεί όντως κάποιοι να πλουτίσουν αλλά και κάποιοι θα φάνε το κεφάλι τους.

Ή μετά από 20-30 χρόνια θα ξαναγράφεις που βρήκαν τα λεφτά και έχουν καινούργια αμάξια και κάνουν ζωάρα;
Ο καθένας με τα ρίσκα του.

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...