Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kogba είπε

Είχα ένα μέρισμα από ομόλογο, φέτος. Άρα, ούτε αυτό δηλώνεται από εμένα, το κάνει η τράπεζα. 

για μετοχές ρώτησε παραπάνω ο spH3RiCal, για ομόλογα δεν γνωρίζω να σου πω. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, George_8 είπε

Τι πιστευετε οτι θα συμβει στο προσεχες μελλον με τα etf τωρα που ο Τραμπ ανακοίνωσε τους δασμους? Θα επηρεαστεί η αγορα?

Εχω ενα μικρο ποσο που νομιζω ηρθε η ωρα του να γινει etf και ναι, ξερω don't try to time the market μπλα μπλα, αλλα αν ειναι να περιμενω λιγο ακομη. Μην πεσω στα κοκκινα με το που ψωνισω

Κανεις δεν ξερει τι θα γινει στο μελλον.Μπορει σε ενα διμηνο να εχει τελειωσει η φασαρια ( αισιοδοξο σεναριο). Μπορει να ειναι μια 4ετια χαμηλων αποδόσεων.  
Ομως αν αγοραζεις σε περιοδους μεγάλης πτωσης, εχεις αμεσως καλύτερες πιθανότητες. Οι αγορες δεν θα πεφτουν για παντα. Δεν ειναι καθολου ευκολο πχ ο sp500 να χασει 50% θελει κρίση μεγατόνων. Οποτε οταν εχει χαθει ηδη 10%, ειναι καλη περιοδος αγορων. Αν χασει κι αλλο ξαναμπαινεις, σταδιακες καταβολες παντα

Επεξ/σία από vagos789
  • Like 3
Δημοσ.
56 minutes ago, JcD said:

Πωωωωω κρασάρισμα επικών διαστάσεων 😂

Και κάτι μου λέει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ZoReN said:

Και κάτι μου λέει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή

Διόρθωση είναι, υπομονή θα επανέλθει.

• Haha 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, JcD είπε

Διόρθωση είναι, υπομονή θα επανέλθει.

Αυτο λεγοταν κατα κορον επι εποχης Σημιτη και Ελληνικου Χρηματιστηριου!!Ακριβως η ιδια δικαιολογια με αυτην την φραση,ενω ο κοσμος εχανε τα λεφτα του...

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/3/2024 στις 9:05 ΜΜ, suruklemes είπε

εχω ένα μικροποσό στην τράπεζα και το έχω και κάθεται σε έναν λογαριασμό. 

λιγο εψαξα να δω που θα μπορουσα να τοποθετήσω τα χρήματα αυτά χωρίς ρισκο, για να έχουν μια επιστροφή. Οι τράπεζες δίνουν περίπου 1.5% επιτοκιο και αυτά πάντα με διάφορες κρατήσεις, ανευ ουσίας δηλαδή. 

Έχει κανείς καμιά λαμπρή ιδέα; (όχι δεν θέλω λαμπο απο τα κρύπτο) (όχι δεν έχω 6ψήφια κατάθεση)

απ το να καθονται τα λεφτα σου τοσο καιρο πιαστηκε η μεση τους σηκωσε τα να ξεμουδιασουν βαλτα να περπατησουν να κανουν λιγο ΑΤΑ

• Haha 2
Δημοσ.
17 minutes ago, jimmy1966 said:

Αυτο λεγοταν κατα κορον επι εποχης Σημιτη και Ελληνικου Χρηματιστηριου!!Ακριβως η ιδια δικαιολογια με αυτην την φραση,ενω ο κοσμος εχανε τα λεφτα του...

Ναι αλλά βάζεις Ελλάδα vs πλανήτη τώρα, το πιθανότερο είναι μέσα στους επόμενους μήνες να βρουν μια κοινή φόρμουλα εμπορίου και να ισορροπήσει η κατάσταση, δεν έχουν την δυνατότητα και οι αμερικανοί να το τραβήξουν πολύ διότι θα χάσουν την ηγεσία μια και καλή.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, JcD είπε

Ναι αλλά βάζεις Ελλάδα vs πλανήτη τώρα

Είναι λογική vs παραλογισμός (και μάντεψε ποιος κερδίζει από Νοέμβρη και μετά)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmy1966 είπε

οσοι δεν πανικοβληθηκαν και δεν πουλησαν δεν εχασαν λεφτά.

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Σοβαρά;;

Δηλαδή 25 χρόνια μετά ένα αμοιβαίο που δεν είναι ούτε στο 40% της αξίας που αγοράστηκε, σημαίνει πως δεν χάθηκαν τα λεφτά;

Τι χρονικό όριο να βάλουμε τότε; 150 χρόνια;

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, The_Judas είπε

οσοι δεν πανικοβληθηκαν και δεν πουλησαν δεν εχασαν λεφτά.

Πλακα κανεις τωρα ε;Δηλαδη μπηκαν ανθρωποι στις 6χιλιαδες συν μοναδες και ,αφου δεν πανικοβληθηκαν οπως λες δεν εχασαν τα λεφτα τους;

Δημοσ.

Να θυμίσω και το εγκληματικό reverse split των μετοχών των τραπεζών πριν δέκα χρόνια, που ουσιαστικά εξαΰλωσε για πάντα την περιουσία των μικρομετόχων. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Χειρότερο ίσως έγκλημα από αυτό που έγινε το 1999. Κανένας μεγαλοτραπεζίτης δεν λογοδότησε.

• Like 9
Δημοσ.

Παιδιά κάνετε ατυχείς συγκρίσεις, η πτώση είναι προσωρινή, δεν είμαστε τόσο τυχεροί ώστε να εξαφανιστούν επιτέλους οι ΗΠΑ από τον πλανήτη, θα τα βρουν μεταξύ τους οι ολιγάρχες και θα τελειώσει το μπαντιρντί και πιαθανότατα το rebound θα είναι εκρηκτικό, εδώ θα είμαστε να τα λέμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...