oldnew Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 55 minutes ago, armagedwnn said: Σόρυ κιόλας αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που έχω διαβάσει εδώ μέσα. 1) Για σένα τα 300 ευρώ μπορεί να μην είναι τίποτα για άλλον να είναι ένα ενοίκιο. 2) Όσο μικρότερο το ποσό τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο που μπορείς να πάρεις. Εσύ τα λες ακριβός αντίθετα. Επίσης ρόλο δεν παίζει μόνο το ποσό αλλά και η ηλικία που βρίσκεσαι για το ρίσκο που παίρνεις. Τρίτον ΜΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ γράφεις ότι δεν έχει νόημα το 3% στα 20000 = 600 euro Αλλά έχει το 0.1% στα 300,000-500,000 = 300-500 euro. Κάτι πολύ λάθος υπολογίζεις, μην σου βάλω και ανατοκισμούς γιατί ξεφεύγει το ποσό. Κατσε ψαξε καταρχήν που είναι το λάθος στους υπολογισμούς που κάνεις, σε σχέση με το τι γράφω εγω, και αν ποτέ το καταλάβεις σου απαντάω, διαφορετικα δε χάνω καν το χρόνο μου..
JcD Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 38 minutes ago, GamingMaster424 said: Δεν ξέρω τι λένε οι Warren Buffett του Insomnia (έκαψα ήδη αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα με 3-4 τυχαία ποστ που διάβασα), ορίστε όμως τι λέει ο ίδιος ο Warren Buffett για τα ETF 😄 https://www.betashares.com.au/insights/buffett-loves-etfs/ Την πάτησε και αυτός από τους γιουτούμπερς προφανώς 🧐 1 2
kage Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Μην παραπληροφορειτε Εκανε ακριβως το αντιθετο ..βγηκε απο etf spy+voo(500) κ πουλησε δις απο μετοχες...γενικοτερα αυξησε cash --- δεν γινεται να ειμαι hater.. απλα εχω θεμα οτι προωθουν σαν σιγουρη επιτυχια/αλανθαστο/αχαστο απλα για να παρουν το 300ε των εγγραφων..εκτος κ αν εδω κ τοσους μηνες λενε κατι διαφορετικοι ολοι αυτοι.. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από kage
armagedwnn Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 hours ago, oldnew said: Κατσε ψαξε καταρχήν που είναι το λάθος στους υπολογισμούς που κάνεις, σε σχέση με το τι γράφω εγω, και αν ποτέ το καταλάβεις σου απαντάω, διαφορετικα δε χάνω καν το χρόνο μου.. Οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί, 0.1%=0,001 δηλαδή 1 της χιλίοις. Άνθρωπος που έχει 300-500κ και σκέφτεται σαν λύση την revolut μου φαίνεται λίγο ακραίο. Σε αυτά τα ποσά επενδύεις μέσω degiro, Saxo bank, IBKR.
kostakis81 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 17 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί, 0.1%=0,001 δηλαδή 1 της χιλίοις. Άνθρωπος που έχει 300-500κ και σκέφτεται σαν λύση την revolut μου φαίνεται λίγο ακραίο. Σε αυτά τα ποσά επενδύεις μέσω degiro, Saxo bank, IBKR. και τα 3 που ειπες ειναι για να χασεις τα λεφτα σου ... οποιος εχει 500κ δεν παιζει τετοια καζινα . παει σε sp100 dhladh tis 100 kalyterew etairiew toy amerikanikoy xrhmatisthrioy kai παιζει τον δεικτη ... μακροπροθεσμα για μια δεκαετια .... ειμαι της αποψης οτι οποιος εχι 500 για επενδυση δεν ρωταει εδω μεσα . εδω ειναι για μεχρη 5000 μαξ και σιγουρα θα τα κλαιει κατα 95%
GamingMaster424 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, kage said: Μην παραπληροφορειτε Εκανε ακριβως το αντιθετο ..βγηκε απο etf Τα S&P ETFs που πούλησε η Berkshire Hathaway (τεράστια διαφορά στη στρατηγική μιας τέτοιας εταιρείας που διαχειρίζεται εκατοντάδες δις και ενός μέσου επενδυτή) ήταν το 0.02% του portfolio της. Αν αυτό αποτελεί σημάδι για το οτιδήποτε για κάποιους, κανένα πρόβλημα. 1 1
armagedwnn Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 7 minutes ago, kostakis81 said: και τα 3 που ειπες ειναι για να χασεις τα λεφτα σου ... οποιος εχει 500κ δεν παιζει τετοια καζινα . παει σε sp100 dhladh tis 100 kalyterew etairiew toy amerikanikoy xrhmatisthrioy kai παιζει τον δεικτη ... μακροπροθεσμα για μια δεκαετια .... ειμαι της αποψης οτι οποιος εχι 500 για επενδυση δεν ρωταει εδω μεσα . εδω ειναι για μεχρη 5000 μαξ και σιγουρα θα τα κλαιει κατα 95% Δεν κατάλαβες τι έγραψα, επενδύει ΜΕΣΩ αυτόν των traders εννοώ. Δεν ξέρω καν αν αυτοί οι traders έχουν δικές τους μετοχές και που αφού η μία είναι Ελβετική, η άλλη Ολλανδική και η τρίτη Αμερικάνικη. Δεύτερον όποιος θέλει να έχει ένα σοβαρό χαρτοφυλάκιο δεν τα ρίχνει όλα στον S&P100 καλό είναι να μειώσει παραπάνω το ρίσκο με περισσότερο diversity (που λένε στο χωριό μου). Δηλαδή ομόλογα, ετφ κτλ. Aλλά δεν είμαι επενδυτικός σύμβουλος οπότε ας τα ρίξει όπου νομίζει ο καθένας. 1
NT1G Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Τα S&P ETFs που πούλησε η Berkshire Hathaway (τεράστια διαφορά στη στρατηγική μιας τέτοιας εταιρείας που διαχειρίζεται εκατοντάδες δις και ενός μέσου επενδυτή) ήταν το 0.02% του portfolio της. Αν αυτό αποτελεί σημάδι για το οτιδήποτε για κάποιους, κανένα πρόβλημα. Πούλησε και πολλές μετοχές apple, οπότε καταλαβαίνεις, πάει για κλείσιμο η εταιρία. 2
kage Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) εγω παλι σιγουρα δεν ξερω να αξιολογω ton buffet απλα απαντησα σχετικα με ποστ κ μονο! δυστυχως ή ευτυχως για οσους σορταρουν αυτες οι κινησεις καποιον ατομων δημιουργουν κλιμα... ηρθαν κ οι αλλαζονες τραμπ,ελον κ εδεσε το γλυκο..(σημερα το σκηνικο με tesla+trump δειχνει οτι πιεζονται) οποιος πιστευει οτι αυτο π συμβαινει εδω κ βδομαδες/μηνες ειναι νορμαλ ..οκ υπαρχει κ αυτη η αποψη.. Spoiler Παρολ αυτα αυτες τις μερες πουλησε μεγαλυτερα 2ψηφια ποσοστα πορτφολιο τους απο τραπεζες κ απο magnicifent 7.. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από kage
stavros750 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 hours ago, afentiko said: Βασικά έχει κάνει κανείς ανάληψη τα λεφτά του από IBKR? Από τι λογαριασμό φαίνεται η κίνηση όταν τα τραβάς πίσω στον ελληνικό λογαριασμό τραπέζης; Γερμανικό ή Ιρλανδικό; Γερμανικό, κάνω εγώ αναλήψεις τα ρέστα μετά από κάθε αγορά 1
enrique19 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Optima bank λέει κάτι; είναι legit; ιδιοκτήτης βαρδινογιαννης διαβάζω έχει κάποιος σαφή εικόνα..
Neptu Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες πάω να μεταφέρω σήμερα χρήματα στην trade republic από δικό μου λογαρισμό, εννοείται με το ίδιο όνομα από τράπεζα εξωτερικού και τρώω άκυρο και απορώ γιατί. Τα χρήματα στάλθηκαν από την medirect Μάλτας. Spoiler Hello, we have registered a deposit to your cash account that does not meet our requirements for a valid deposit. The following conditions must be met for your deposit: Your full name is specified as the recipient name. It is a SEPA transfer. You are the owner of the account from which you are making the transfer. This can also be a joint account. Please note that we do not accept the following transfers, as we either do not support them or cannot clearly assign them to you: Deposits from business accounts. Deposits from non-SEPA accounts. Deposits with a different recipient name. Deposits via lightning transfers (e.g. Target2). Deposits that cannot be clearly assigned to you (e.g. PayPal, Payback, Transferwise). The payment will be transferred back to the sender account in the upcoming banking days. έχουν δεχθεί εμβάσματα από N26 και vivid αλλά τώρα τι διάολο έγινε; Πρέπει να τα μεταφέρω στην N26 και να τα στείλω πάλι στην tr
Raylan Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Τι Κατρακύλα είναι αυτή με την Tesla; Πω πω πω… Έκανε ωραίο up σήμερα με τη βοήθεια του Τραμπ, βγάζοντας μια φωτογραφία μέσα σε ένα Tesla. Τι ζούμε με αυτούς τους δύο… Εγώ περιμένω μετά τους Ντόναλντ και Μελάνια και ένα κρυπτο από τον γιο Barron Coin. Χαχαχα! Επεξ/σία πριν από 40 λεπτά από Raylan
stavros750 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 hour ago, enrique19 said: Optima bank λέει κάτι; είναι legit; ιδιοκτήτης βαρδινογιαννης διαβάζω έχει κάποιος σαφή εικόνα.. Από ποια άποψη; Προσωπικά έχω λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί (δεν μου δόθηκε άλλη επιλογή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα