somt Δημοσ. χθες στις 10:27 πμ Δημοσ. χθες στις 10:27 πμ ερώτηση αν έχεις vuaa στη freedom24 μπορείς να το βάλεις να κάνει αυτόματα επανεπένδυση το όποιο κέρδος; και κάθε πότε γίνεται αυτό; ετήσια; ημερήσια; παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό
Neptu Δημοσ. χθες στις 11:33 πμ Δημοσ. χθες στις 11:33 πμ 1 ώρα πριν, somt είπε ερώτηση αν έχεις vuaa στη freedom24 μπορείς να το βάλεις να κάνει αυτόματα επανεπένδυση το όποιο κέρδος; και κάθε πότε γίνεται αυτό; ετήσια; ημερήσια; παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό Αυτόματα το κάνει, Το vusa δίνει μέρισμα κάπου στο 1,3%.
NoDsl Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, somt είπε παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό Φετος θα ειναι 2022 απ'οτι φαινεται. Δεν πειραζει. Keep μπαίνειν γιουτσο and DCA 🤣 Υ.Γ: Αν και δειχνει περι το -8,5% ειναι -10,8%, αν παρεις τα extremes, απο τις 19/2 μεχρι τωρα.... Επεξ/σία χθες στις 06:18 μμ από NoDsl
Raylan Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 9 ώρες πριν, NoDsl είπε Φετος θα ειναι 2022 απ'οτι φαινεται. Δεν πειραζει. Keep μπαίνειν γιουτσο and DCA 🤣 Κάτσε να ανακοινώσει δασμούς και στην ΕΕ και θα δεις που θα πάει ο s&p500, κάτω από 5.000 ο δείκτης για πλάκα..
NoDsl Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Είδωμεν. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από NoDsl
NT1G Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στις 5/3/2025 στις 9:27 ΠΜ, somt είπε ... παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό Είναι από τα πιο γνωστά;
Neptu Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Και επίσης άλλη μια μείωση των επιτοκίων. Είμαστε στο 2,5% πλέον. Οπότε θα αρχίσουν όλοι να τα ρίχνουν. Η N26 ήδη έστειλε πρώτη ενημερωτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα