Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 minutes ago, kstgr said:

αν ειναι αυτο στο λινκ

https://www.justetf.com/en/etf-profile.html?isin=IE00B6YX5C33#chart

δεν ειναι USD;

Εγω παιρνω το IE00B6YX5C33

Οτι νομισμα και να διαλεξεις το ETF αγοραζει σε δολλάρια. Το SPY5 ειναι παντα ενα δολλάριο πανω απο το πασίγνωστο SPY στο οποίο βασίζονται ολες οι αναλύσεις παγκοσμίως 

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/1/2025 στις 3:34 ΜΜ, madnifestah είπε

εγώ ξεκίνησα να παίρνω vuaa στην revolut πριν 2 μέρες.. την εμπιστεύομαι ποιό πολύ απο την freedom... δίνει μια συναλαγη τον μήνα δωρεάν (κατάθεση/ανάληψη) και μετά χρεώνει 1 ευρό ανα συναλλαγή (αντι για 7 που χρεώνει η freedom) έχω ώς πλάνο να κάνω μια κατάθεση 50 ευρό τον μήνα (η οποία έβαλα να γίνεται αυτόματα κάθε 5 του μήνα)  και αν μπορώ θα "πετάω" και παραπάνω...  

και εγω σκεφτομαι να κανω το ιδιο στη revolut αλλα επειδη σκεφτομαι να βαλω αρχικα ενα 5ψηφιο ποσο εκει δεν ξερω κατα ποσο εμπιστη ειναι..

μετα σκεφτομαι την IBKR που προτειναν καποιοι παραπανω..

Δημοσ.

Ξεκινάνε σήμερα οι εγγραφές για το εξάμηνο έντοκο του δημοσίου. Σίγουρα θα πιάσει πάνω από 2,6%.

Επίσης, μία καλή επιλογή για όποιον θέλει staking σε stablecoins είναι το Venus Protocol, που δίνει περίπου 1% τον μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
On 17/01/2025 at 10:51, The_Judas said:

Εγώ το vuaa έχω είναι αποκλειστικά ΗΠΑ sp500 και έχει πιο χαμηλό κόστος 0.12%

Το λες και υψηλό. Στην revolut έχει 0,07%.

On 18/01/2025 at 15:34, madnifestah said:

εγώ ξεκίνησα να παίρνω vuaa στην revolut πριν 2 μέρες.. την εμπιστεύομαι ποιό πολύ απο την freedom... δίνει μια συναλαγη τον μήνα δωρεάν (κατάθεση/ανάληψη) και μετά χρεώνει 1 ευρό ανα συναλλαγή (αντι για 7 που χρεώνει η freedom) έχω ώς πλάνο να κάνω μια κατάθεση 50 ευρό τον μήνα (η οποία έβαλα να γίνεται αυτόματα κάθε 5 του μήνα)  και αν μπορώ θα "πετάω" και παραπάνω...  

Δεν χρεώνει 1€, χρεώνει κατ'ελάχιστο 1€ ή ποσοστό της συναλλαγής (δεν θυμάμαι, αλλάζει ανάλογα το tier).

Όμως, έβγαλαν πρόγραμμα που στα τραβάει αυτόματα από την κάρτα/λογαριασμό μισθοδοσίας και στα επενδύει, το οποίο δεν έχει κόστος.

On 21/01/2025 at 10:59, geomrk said:

Οι καταθέσεις, όχι οι επενδύσεις.
Σίγουρα δεν διασφαλίζεται το κεφάλαιο από πτώσεις της αγοράς (προφανώς), αλλά έχει πολύ μικρότερη (ή και καθόλου) διασφάλιση ανεπένδυτου κεφαλαίου.
Προσωπική κατανόηση λέει ότι σε περίπτωση που γίνει κάτι, σε διασφαλίζει μέχρι 22Κ (πχ αν για κάποιον λόγο κλείσει και αναγκαστεί να ρευστοποιήσει εκείνη την στιγμή με ότι τιμή βρει, σου διασφαλίζει ότι θα πάρεις μέχρι τα 22Κ).

Οι καλύτερες χρηματιστηριακές είναι αυτές που οι τίτλοι εκδίδονται στο όνομά σου και μπορείς να τους μεταφέρεις από/προς άλλες πλατφόρμες (πχ ibkr).

Δημοσ.
Στις 21/1/2025 στις 10:30 ΠΜ, Fan είπε

Ξεκινάνε σήμερα οι εγγραφές για το εξάμηνο έντοκο του δημοσίου. Σίγουρα θα πιάσει πάνω από 2,6%.

Την ημέρα την δημοπράτησης έπεσε το σύστημα σε όλα τα καταστήματα Πειραιώς και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Συγχαρητήρια.

• Sad 1
Δημοσ.

Επίσης, μία καλή επιλογή για όποιον θέλει staking σε stablecoins είναι το Venus Protocol, που δίνει περίπου 1% τον μήνα.

2,45 έκατσε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, csontheline είπε

Το λες και υψηλό. Στην revolut έχει 0,07%.

σε ολους το ιδιο κραταει η vanguard. δεν θυμαμαι το ποσό, απλα το ειδα στο justetf.com ισως να εκανα λαθος.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Δε θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025.

Ποιες είναι οι ανταγωνιστικες προσφορές;

Δημοσ.

Γίνεται η διαδικασία αυτή Online;

ποτέ δεν την έχω πετύχει... ούτε μου την έχουν προτείνει στο personal banking.

Δημοσ.

Για να πάρει κάποιος καλύτερη επιτόκιο από αυτά που δίνουν στα σάιτ οι τράπεζες τι μπορεί να επικαλεστεί αν ορίσει ένα ραντεβού στο κατάστημα κάποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Για να πάρει κάποιος καλύτερη επιτόκιο από αυτά που δίνουν στα σάιτ οι τράπεζες τι μπορεί να επικαλεστεί αν ορίσει ένα ραντεβού στο κατάστημα κάποιος;

μονο αν εχεις 200.000+ ισως κανεις κανενα παζάρι αν και δεν ξερω αν τα κανουν πλεον αυτά...

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, The_Judas είπε

μονο αν εχεις 200.000+ ισως κανεις κανενα παζάρι αν και δεν ξερω αν τα κανουν πλεον αυτά...

Δηλαδή αν τους πεις ότι θα τα αποσύρεις και θα τα πας σε άλλη τράπεζα δεν θα κάνουν τίποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...