Doubt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, Neptu είπε ίσως έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα αλλά μιας και αναφέρετε την Τ212 ρωτάω εδώ. Είχα κάνει λογαριασμό τον Απρίλιο μόνο και μόνο για το επιτόκιο. Δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο. Σήμερα έλαβα mail που έλεγε ... You need to have trading activity on your account to maintain a balance between earning interest and trading We noticed you haven't traded for a while, yet you are still earning interest on your cash. We wanted to remind you that your Trading 212 account is primarily an investment account. It's designed for investing, rather than for holding cash as in a traditional savings account. Να υποθέσω ότι σε λίγο διάστημα θα μου δώσουν πόδι αν συνεχίσω ε; Να αρχίσω να ψάχνω εναλλακτική; 4 Σεπτέμβρη μου είχαν στείλει στείλει ενημέρωση για αναθεώρηση των όρων τους, με ισχύ 4 Οκτώβρη. https://www.trading212.com/legal-documentation/uk/Table-Overview-of-Invest-Terms-Amendments-09.2024_EN.pdf Δες το τελευταίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Doubt είπε 4 Σεπτέμβρη μου είχαν στείλει στείλει ενημέρωση για αναθεώρηση των όρων τους, με ισχύ 4 Οκτώβρη. https://www.trading212.com/legal-documentation/uk/Table-Overview-of-Invest-Terms-Amendments-09.2024_EN.pdf Δες το τελευταίο. ναι έχεις δίκιο. Δε το είχα δει. Δεν έχουν συγκεκριμένα όρια, απλά λένε "actively trading". Οπότε αν ρίξω κάποια ψιλά δε νομίζω να τους αρκεί. Θα δοκιμάσω και ό,τι γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 18 hours ago, ltodd said: To επιτόκιο αυτό δεν είναι ετησιοποιημένο ? Δηλαδή για κάτω από έτος δεν είναι μικρότερο ? Το ετησιοποιημένο επιτόκιο έχει επικρατήσει ως σημείο αναφοράς και χάριν ευκολίας. Στις τράπεζες, υπάρχουν καταθετικά προγράμματα τα οποία έχουν ετησιοποιημένο Χ επιτόκιο, αλλά μηνιαίο είναι αυξανόμενο, δηλαδή τον 1ο μήνα θα πάρεις 1%, τον 2ο 1,1% κλπ, στο οποίο αν αφήσεις τα χρήματά σου για 1 έτος θα έχεις λάβει αυτό που βγάζουν όλοι οι μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, Neptu είπε ναι έχεις δίκιο. Δε το είχα δει. Δεν έχουν συγκεκριμένα όρια, απλά λένε "actively trading". Οπότε αν ρίξω κάποια ψιλά δε νομίζω να τους αρκεί. Θα δοκιμάσω και ό,τι γίνει... Ίσως κατάλαβες λάθος. Ο όρος ο τελευταίος διαγράφεται και δεν ισχύει από αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου "Γιατι να τα εχω να καθονται;" σε απαντηση του αρχικου ερωτηματος... Τα επιτόκια μειώνονται, τα στεγαστικά δάνεια ακριβαίνουν "Για τις καταθέσεις, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες με τις μικρότερες αποδόσεις από την έναρξη της νομισματικής σύσφιξης έως σήμερα καθώς ποτέ δεν μετακυλίστηκαν στους καταθέτες τα επιτόκια-ρεκόρ της ΕΚΤ. Τραπεζικές πηγές εξηγούν ότι ο λόγος που δεν συνέβη αυτό είναι η πρωτοφανής ρευστότητα που τηρείται στις τράπεζες σήμερα με τη μορφή καταθέσεων. Καμία από τις μεγάλες τράπεζες δεν έχει λόγο να προσελκύσει περισσότερες καταθέσεις, γεγονός που αντανακλάται στις αποδόσεις που προσφέρουν στα καταθετικά προϊόντα." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, Doubt είπε Ίσως κατάλαβες λάθος. Ο όρος ο τελευταίος διαγράφεται και δεν ισχύει από αύριο. δηλαδή μου στείλαν να συμμορφωθώ με έναν όρο που που ακυρώνεται σε 2 μέρες; 😛 άρα δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον λογαριασμό απλά και μόνο για το επιτόκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τα έντοκα του τριμήνου έκλεισαν τελικά στο 2,84% και με υπερκάλυψη 1,89 (την προηγούμενη είχε 2,40) που σημαίνει ότι αρχίζει και μειώνεται το ενδιαφέρον για τα έντοκα γραμμάτια του δημοσίου. Βέβαια παραμένει η καλύτερη επένδυση με εξασφαλισμένο κεφάλαιο. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Fan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Έχει κανείς άποψη ή ιδία αντίληψη για την plum? https://withplum.com/gr-gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε Έχει κανείς άποψη ή ιδία αντίληψη για την plum? https://withplum.com/gr-gr ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. Τα λεει ολα η φραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Έχω δώσει εντολή στην Trade Republic (Limit buy) για ελληνική μετοχή. Βλέπω ότι η τιμή έχει πέσει κάτω από το limit που έχω θέσει και δεν εκτελείται... Καμιά ιδέα γιατί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Tsino said: Έχω δώσει εντολή στην Trade Republic (Limit buy) για ελληνική μετοχή. Βλέπω ότι η τιμή έχει πέσει κάτω από το limit που έχω θέσει και δεν εκτελείται... Καμιά ιδέα γιατί ? Βρήκα τι συμβαίνει... Στο γράφημα της μετοχής φαίνεται η τιμή πώλησης... (bid price) η οποία είναι διαφορετική από την τρέχουσα τιμή της αγοράς... για αυτό και η αδυναμία εκτέλεσης της εντολής... Τραγικό... Καθόλου βολικό Επίσης διαπραγματεύεται ελληνικές μετοχές στο χρηματιστήριο του Αμβούργου... Κάτι μου λέει ότι για ελληνικές μετοχές πρέπει να παιξω με ελληνική τράπεζα... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από Tsino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, IoannisSM είπε ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. Τα λεει ολα η φραση. Παίρνειν ή δίνειν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου On 03/10/2024 at 12:16, nikx said: Βαθυ πρασινο αναπτυξιακο επιτοκιο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου τα επιτοκια ηταν υψηλα λογω του πληθωρισμου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα