Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, nikosmakos είπε καλημερα, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, εχθες συζητουσα με εναν φιλο για επιτοκια, μου ειπε οτι για κλειστα χρηματα στην freedom24 δινει επιτοκιο 8%. Ξερουμε αν ισχυει για να το επιβεβαιωσω? Στο site λεει για 5,κατι % για ευρω και 8% για USD Αυτά που βλέπεις δεξιά είναι τα μέγιστα (ετήσια) που υποψιάζομαι δεν θα κρατήσουν πολύ μετά τις πρόσφατες μειώσεις. Επίσης να υπολογίζεις 7€ έξοδα ανάληψης ανεξαρτήτως ποσού. (εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου επσισης να υπολογιζεις οτι μπορει να στα φανε οι ρωσοι οποτε θελουν ανεξαρτητως ποσου και ποιος θα τους κανει κατι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 11/9/2024 στις 11:45 ΜΜ, vjshadow είπε Επισης αν έχω αγορασμένο ένα etf (πχ vanguard vusa) και κλείσει η πλατφόρμα, το χάνω ή μπορώ να το ανακτήσω από κάπου αλλού; Είχα ρωτήσει και παλιότερα το παραπάνω. Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω μια απάντηση. Μήπως γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 57 λεπτά πριν, vjshadow είπε Είχα ρωτήσει και παλιότερα το παραπάνω. Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω μια απάντηση. Μήπως γνωρίζει κάποιος; Στις γνωστες πλατφορμες (IBKR, Degiro κτλ) ειναι στο ονομα σου οποτε και να κλεισουν τα μεταφερεις σε αλλο broker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, vjshadow είπε Είχα ρωτήσει και παλιότερα το παραπάνω. Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω μια απάντηση. Μήπως γνωρίζει κάποιος; ειναι σε ξεχωριστο λογαριασμο οι επενδυσεις σου και σου ανηκουν. δεν κατασχονται σε περιπτωση χρεοκοπιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου λενε οτι ειναι στο ονομα σου, και η αληθεια ειναι πως σου ανοιγουν ειδικο τραπεζικο λογαριασμο με την τραπεζα που συνεργαζονται με δικο σου iban...βεβαια το θεμα παντα ειναι "ου μπλεξεις" αν χρεωκοπησουν ποιος ξερει τι εχουμε να τραβηξουμε μεχρι να τα παρουμε πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourisg1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Με τα νέα δεδομένα (μειώσεις επιτοκίων) που πιστεύετε ότι θα κυμανθεί η ισοτιμία ευρώ/δολλαριου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2024 στις 7:33 ΜΜ, tsourisg1 είπε Με τα νέα δεδομένα (μειώσεις επιτοκίων) που πιστεύετε ότι θα κυμανθεί η ισοτιμία ευρώ/δολλαριου; Το ευρώ ισοπεδώθηκε το 2021 και το 2022, μετά έκανε μία έκρηξη και σταθεροποιήθηκε σε μία ισοτιμία με μικρές διακυμάνσεις. Όποιος είχε αγοράσει ευρώ τον Αύγουστο του 2024 τώρα θα είχε βγάλει μία απόδοση περίπου 3% μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, ποσοστό που πλέον ελάχιστοι το δίνουν για έναν χρόνο. Συνεπώς, είναι δύσκολο να δεις τι μπορεί να γίνει τώρα. Θα γίνει μία λογική διόρθωση του ευρώ και μπορείς να τσιμπήσεις γρήγορα 1%-1,5% ή θα συνεχίσει την κατηφόρα το δολάριο και θα εγκλωβιστείς; Εγώ λέω να ρισκάρω με δολάριο και να τα βάλω κάπου με πολύ καλύτερο επιτόκιο από ευρώ μέχρι η ισοτιμία να πάει πάλι στο 1,10 ή 1,11. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Προβλέπουν διόρθωση στης αγορές προς το τελος του έτους σε ολα τα επίπεδα. Πιστεύεται οτι ψάξιμο για επένδυση ενα συγκεκριμένο ποσό ειναι καλύτερα αρχές του 2025; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εφόσον μιλάμε για μακροπρόθεσμη επένδυση δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η πορεία για 2-3 μήνες. Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το ζήτημα... δηλ. ότι μπορεί να αγοράσεις και ίσως να βλέπεις προσωρινά να μειώνονται. Αν φοβασαι τις αυξομοιωσεις , δεν εχει νοημα ασχολεισαι με etf ή επενδυσεις. Ηδη φέτος η αγορά είχε αρκετές αυξομοιώσεις αλλά ανέκαμψε. Οι προβλέψεις ... είναι απλά προβλέψεις, κανένας δεν ξέρει που θα πάει η αγορά. Μόνο αρνητικό αυτή την περίοδο είναι η ισοτιμία με το δολάριο (σε περίπτωση που έχει κάποιος μετοχές σε δολλάριο). Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από The_Judas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, teopanta1 said: Προβλέπουν διόρθωση στης αγορές προς το τελος του έτους σε ολα τα επίπεδα. Ποιοί είναι αυτοί; Δεν υπάρχει στιγμή που κάποιος δεν προβλέπει μειώσεις και καταστροφές. Οι μειώσεις στα επιτόκια (που ήδη ξεκίνησαν) συνήθως επιδρούν θετικά στις αγορές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Αυτη η 3 μηνη προθεσμιακη που εχει η εθνικη, και την κανεις απλα απο το mobile banking απ οτι ειδα, με 0,8% επιτοκιο. Δηλαδη κλεινω 10000 και σε 3 μηνες εχω παεει +80€ δεν μου ακουγεται κακο. Έχει καποια παγίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, heavyrain said: Αυτη η 3 μηνη προθεσμιακη που εχει η εθνικη, και την κανεις απλα απο το mobile banking απ οτι ειδα, με 0,8% επιτοκιο. Δηλαδη κλεινω 10000 και σε 3 μηνες εχω παεει +80€ δεν μου ακουγεται κακο. Έχει καποια παγίδα; Το 0.8% 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Skrobo είπε Το 0.8% γιατι ειναι παγιδα αυτο; (ειμαι εντελως ασχετος με τετοια, ποτέ δεν εχω κλεισει λεφτα σε καποιο προγραμμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, heavyrain said: γιατι ειναι παγιδα αυτο; (ειμαι εντελως ασχετος με τετοια, ποτέ δεν εχω κλεισει λεφτα σε καποιο προγραμμα) Η αποδοση σχεδόν πάντα ειναι ετήσια. Βεβαιώσου οτι ειναι 0.8% για το τρίμηνο και οχι 0.8% τον χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα