Προς το περιεχόμενο

Γιατι να τα εχω να καθονται;

suruklemes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Fan said:

Όντως, το έκανα έτσι, αλλά νομίζω ότι μπορείς να κάνεις μόνο έναν κοινό. Ήθελα να κάνω και έναν δεύτερο για να κρατάμε κάποια χρήματα για τα παιδιά.

Κάνε ενα αποταμιευτικό  σε μία ελληνική τράπεζα και βάλε  συνδικαιούχο τη γυναίκα σου, αυτό έχω κάνει εγώ!

Επεξ/σία από leonidas_fs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τους κυνηγούς των επιτοκίων.

Η ΕΚΤ έκανε μείωση 0,25

Η Τ212 θα πέσει στο 4%

Trade republic θα πέσει στο 3,5%

Lightyear θα πέσει εντυπωσιακά στο μόλις 2% που ελπίζουν να το κρατήσουν σταθερό ως το τέλος του έτους.

Στη revolut κάθε φορά που κοιτάω έχει πέσει κι από λίγο. Τώρα είναι στο 2,81%

Ν26 από όσο θυμάμαι ανακοίνωσε 1,8%

Nexo και Kraken έχουν προμήθεια στην ανάληψη (πολύ μικρή στο Kraken) οπότε σταμάτησα να ασχολούμαι.

• Like 4
  • Thanks 1

24 λεπτά πριν, Doubt είπε

Στη revolut κάθε φορά που κοιτάω έχει πέσει κι από λίγο. Τώρα είναι στο 2,81%

Μόλις το ξαναείδα, από περιέργεια, και έπεσε ήδη στο 2.74% 😢

• Haha 1

Kraken 3,5% στο ευρώ και 4,5% στο δολάριο. Revolut όντως 2,74%

Και λογικά θα έχει λίγο ακόμα μείωση.

Ίσως αξίζει μία μικρή επένδυση στο πετρέλαιο αυτή την περίοδο γιατί είναι αρκετά χαμηλά και μπορεί εύκολα να πάρει ένα 10% μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μα στόχος είναι τα επιτόκια να πέσουν κοντά στο 2%, οπότε εκτός απροόπτου κάθε τρίμηνο-εξάμηνο θα υπάρχει πτώση. Γιατί ξαφνιάζεστε; Στο τέλος του έτους θα δούμε και νέα πτώση

Όσο για τη Lightyear, κάνει εντυπωσιακή μείωση. Εγώ τράβηξα ό,τι είχα εκεί και την ξεγράφω προς το παρόν. Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές με >2%

@Doubt

Γράφτηκα και στη nexo απλά επειδή δε γνωρίζω βασικά πράγματα ακόμα είμαι σε αναμονή μέχρι να μάθω πως δουλεύει. Το ότι έχει έξοδα ανάληψης δε το θεωρώ πρόβλημα από τη στιγμή που έχει κάρτα μιας κι έτσι μπορείς να τραβήξεις όλα τα χρήματα χωρίς fee. Περισσότερο την ήθελα για κάποια λίγα crypto που είχα να τα πάω εκεί λόγω του αυξημένου Interest που δίνει σε σχέση με τη binance. Πιστεύετε δεν είναι καλή επιλογή;

33 λεπτά πριν, Neptu είπε

Το ότι έχει έξοδα ανάληψης δε το θεωρώ πρόβλημα από τη στιγμή που έχει κάρτα μιας κι έτσι μπορείς να τραβήξεις όλα τα χρήματα χωρίς fee.

Δοκίμασε πρώτα γιατί νομίζω πως δεν γίνεται, δεν είναι απλή χρεωστική η κάρτα τους.

Το κακο είναι ότι πρώτη φορά κατέβασε και η FED το επιτόκιο του δολλαρίου κατά 50 μονάδες βάσης μετά από κάπου 2.5 που μόνο το ανέβαζε, αυτό θα συμπαρασύρει τα πάντα προς τα κάτω.

H FED ανακοινωσει οτι θα τα κατεβασει και μετα. Αρα κλειδωστε οτι προλαβετε αν εχετε δολλαρια.

η revolut εφτασε στο 2,72. :lol:

αντε να δουμε ποσο θα κλειδωσουν τα εντοκα εξαμηνου στις 25/9 https://www.pdma.gr/el/debt-instruments-gr/2012-02-24-17-12-01/προγραμμα-δανεισμου

Ο τομέας της τεχνολογίας τσιμπάει προς τα πάνω. Γενικά ο s&p500 τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο είναι λες και γονατίζει για να πάρει δύναμη να πηδήξει ψηλότερα :P

image.png.639e5952d55f40b3a5337e07b6a7c0be.png

Προσοχή, επίκεινται οι εκλογές POTUS, οπότε παίζει να υπάρχει μικρή αστάθεια.

• Like 1

21 minutes ago, li@m said:

Μέσω ποιας πλατφόρμας προτείνετε μια σταθερή τύπου 50/100 ευρώ το μήνα σε UTF?

Να μην έχει μεγάλη προμήθεια και να είναι αξιόπιστη;

Εγώ παίζω σε Trading212

Αν το αποφασίσεις προς τα εκεί πες μου να σου στειλω invitation και θα πάρουμε και οι 2 από μια free μετοχή 

• Like 1

Αγόρασε ETF σε ευρώ για να μην έχεις κόστος μετατροπής συναλλάγματος.

και εγώ trading212 προτείνω ή interactive brokers για χαμηλές χρεώσεις.

Με  αυτή την κατάσταση, όποιος έχει λεφτά στην τράπεζα και τα έχει να κάθονται, μου θυμίζει το Narcos που αρκετά χρήματα τους στην Κολομβία τα έτρωγαν τα τρωκτικά.

Τα τρωκτικά στην προκειμένη είναι οι τράπεζες που εκτός των γελοίων επιτοκίων βάζουν και έξοδα και συνδρομές στα πάντα.

καλημερα, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, εχθες συζητουσα με εναν φιλο για επιτοκια, μου ειπε οτι για κλειστα χρηματα στην freedom24 δινει επιτοκιο 8%. Ξερουμε αν ισχυει για να το επιβεβαιωσω?  Στο site λεει για 5,κατι % για ευρω και 8% για USDimage.png.63437acba4da053d4914e0cb6b879386.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...