freelove Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Wirex δίνει 10% και τά χρήματα ελεύθερα στο €. Πέρασε πολύ αποτελεσματικα το κράχ στά crypto. Είναι η πρώτη crypto πού έδινε card debit εδώ και πολλά χρόνια. Κοιτάξτε το σαν επιλογή. Έχεις προσωπικό IBAN Μάλτας από αυτούς 1
gbras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 5 hours ago, Fan said: Έχεις δοκιμάσει να μεταφέρεις μεγάλο ποσό από αυτές τις εταιρίες προς ελληνική τράπεζα; Εχω μεταφερει ποσο απο Ν26 που ειναι επισης τραπεζα. Ολες τις αλλες συναλλαγες τις κανω με την Ν26. 55 minutes ago, freelove said: Wirex δίνει 10% και τά χρήματα ελεύθερα στο €. Πέρασε πολύ αποτελεσματικα το κράχ στά crypto. Είναι η πρώτη crypto πού έδινε card debit εδώ και πολλά χρόνια. Κοιτάξτε το σαν επιλογή. Έχεις προσωπικό IBAN Μάλτας από αυτούς Απο ποτε ειναι η εταιρια? ποιες ειναι οι προυποθεσεις για το 10%?
Doubt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, freelove είπε Wirex δίνει 10% και τά χρήματα ελεύθερα στο €. Πέρασε πολύ αποτελεσματικα το κράχ στά crypto. Είναι η πρώτη crypto πού έδινε card debit εδώ και πολλά χρόνια. Κοιτάξτε το σαν επιλογή. Έχεις προσωπικό IBAN Μάλτας από αυτούς 7% δίνει εδώ κι αρκετό καιρό (flex) και 11% με 30 μέρες ειδοποίηση ανάληψης (plus). Το χειρότερο τους που θυμάμαι είναι 0% σε δύσκολες κρυπτο-καταστάσεις. Έχουν κάρτα που μπαίνει gpay και instant SEPA. Έδρα Ιρλανδία. (πριν λίγους μήνες έδιναν 15% χωρίς κανένα περιορισμό)
Fan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Στις 2/8/2024 στις 8:26 ΜΜ, Bigi444444 είπε Κι εγώ έχω προθεσμιακή σε δολάριο σε αυτούς με 5,75% επιτόκιο και δεν αισθάνομαι άγχος. Είμαι από το 2013 εντωμεταξύ χρήστης τους και τους εμπιστεύομαι. Με βλέπω να μεταπηδάω και εγώ σε δολάριο γιατί δεν βλέπω τον λόγο να χάνω 1,75% επειδη τα έχω σε ευρώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο να παραμείνω στο ευρώ.
Bigi444444 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 19 ώρες πριν, Fan είπε Με βλέπω να μεταπηδάω και εγώ σε δολάριο γιατί δεν βλέπω τον λόγο να χάνω 1,75% επειδη τα έχω σε ευρώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο να παραμείνω στο ευρώ. Ε, μόνο εάν φοβάσαι την συναλλακτική ισοτιμία. Μήπως χάσεις από εκεί την διαφορά του επιτοκίου μεταξύ των δύο και σε μεγαλύτερο βαθμό.
Fan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Ε, μόνο εάν φοβάσαι την συναλλακτική ισοτιμία. Μήπως χάσεις από εκεί την διαφορά του επιτοκίου μεταξύ των δύο και σε μεγαλύτερο βαθμό. Είναι ένας κίνδυνος αυτός, αλλά βλέπω ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχει μεγάλες διακυμάνσεις. Με προβληματίζει όμως.
Bigi444444 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Fan είπε Είναι ένας κίνδυνος αυτός, αλλά βλέπω ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχει μεγάλες διακυμάνσεις. Με προβληματίζει όμως. Για εμάς με το ευρώ είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε εάν θέλουμε να πάμε σε αυτό το προϊόν. Θα μπορούσες να περιμένεις να κάνεις την μετατροπή σε ευνοϊκή ισοτιμία πάντως. Για παράδειγμα, τώρα με το μίνι κραχ της Δευτέρας το δολάριο έπεσε αρκετά. Είναι η πρώτη φορά από τότε που το έχω ανοίξει που έφτασε σε χαμηλότερη ισοτιμία σε σχέση με τότε που έκανα την μετατροπή. Επανήλθε βέβαια. Την Δευτέρα δηλαδή θα μπορούσες άνετα να κάνεις την μετατροπή από ευρώ σε δολάριο και να ξεκινήσεις με ένα 5% πχ με το καλημέρα. Αλλιώς πάλι, εάν θέλεις και μπορείς να το παρακολουθείς ενεργητικά, μπορείς να κάνεις την μετατροπή, να ανοίξεις την κατάθεση και να μετατρέψεις πάλι πίσω σε ευρώ όταν η ισοτιμία ανέβει σε ένα ποσοστό που σε ικανοποιεί. Εγώ για παράδειγμα θυμάμαι κάπου τον Μάιο ήμουν περίπου ένα 3% πάνω μόνο από την ισοτιμία συν την απόδοση της προθεσμιακής. Θα μπορούσα να το γυρίσω τότε σε ευρώ και να περιμένω νέα πτώση στο δολάριο. Με αυτό το 3% θα είχα χρονικό περιθώριο ουσιαστικά 2 χρόνια σε σχέση με την προθεσμιακη σε ευρώ για να μην χάσω. Υπάρχουν δυνατότητες δηλαδή εάν θέλεις να το πας και παραπάνω. Εξαρτάται πώς θέλεις να κινηθείς, τι χρόνο, όρεξη και διάθεση για ρίσκο έχεις. Προσωπικά επειδή έχω και btc, όπου προφανώς τα περιθώρια κέρδους είναι σαφώς μεγαλύτερα, δεν μπαίνω στην διαδικασία να αλλάζω για 2 και 3%. Τα αφήνω εκεί και περιμένω να τα σπάσω όταν πιάσει το btc τις τιμές που θέλω. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2024 από Bigi444444
Neptu Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω σε άλλο θέμα. Έχω κάποια crypto στη binance. Eth, ADA, BCH, SHIB. Τα έχω καιρό αλλά πλέον δεν ασχολούμαι. Μπορώ να τα βάλω κάπου και να έχω κάποιο επιτόκιο; Βασικά οτι μπορώ, μπορώ. Το ερώτημα είναι τι επιλογές έχω.
freelove Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Στις 8/8/2024 στις 12:19 ΠΜ, Neptu είπε δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω σε άλλο θέμα. Έχω κάποια crypto στη binance. Eth, ADA, BCH, SHIB. Τα έχω καιρό αλλά πλέον δεν ασχολούμαι. Μπορώ να τα βάλω κάπου και να έχω κάποιο επιτόκιο; Βασικά οτι μπορώ, μπορώ. Το ερώτημα είναι τι επιλογές έχω. Βάλε τά Nexo η wirex που έχουν πολύ καλό επιτόκιο
Fan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Στις 3/8/2024 στις 12:37 ΠΜ, freelove είπε Wirex δίνει 10% και τά χρήματα ελεύθερα στο €. Πέρασε πολύ αποτελεσματικα το κράχ στά crypto. Είναι η πρώτη crypto πού έδινε card debit εδώ και πολλά χρόνια. Κοιτάξτε το σαν επιλογή. Έχεις προσωπικό IBAN Μάλτας από αυτούς Έχεις δοκιμάσει να μεταφέρεις από Wirex προς ελληνική τράπεζα μεγάλο ποσό; Από χρεώσεις τι παίζει;
someone- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ένας φίλος έχει προθεσμιακη σε συστημική τράπεζα η οποία λήγει σε κάνα μήνα και συζητούσαμε τι μπορεί να τα κάνει. Έχει 100κ και για αυτά τα χρήματα του δίνουν γύρω στα 70-80 ευρώ το μηνα 😂😂😂 Δε θέλει-φοβαται να επενδύσει σε κάποιο etf όπως επίσης και να τα βάλει σε κάποια πλατφόρμα βλέπε trading212 που δίνουν προς το παρόν 4.2% επιτόκιο. Τι προτείνετε; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από someone-
dbrillis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 5 minutes ago, someone- said: Ένας φίλος έχει προθεσμιακη σε συστημική τράπεζα η οποία λήγει σε κάνα μήνα και συζητούσαμε τι μπορεί να τα κάνει. Έχει 100κ και για αυτά τα χρήματα του δίνουν γύρω στα 70-80 ευρώ το μηνα 😂😂😂 Δε θέλει-φοβαται να επενδύσει σε κάποιο etf όπως επίσης και να τα βάλει σε κάποια πλατφόρμα βλέπε trading212 που δίνουν προς το παρόν 4.2% επιτόκιο. Τι προτείνετε; Δες αν μπορει να τα βαλει εδω: https://www.raisin.com/en/quick-start/
panagiotis54 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, someone- said: Ένας φίλος έχει προθεσμιακη σε συστημική τράπεζα η οποία λήγει σε κάνα μήνα και συζητούσαμε τι μπορεί να τα κάνει. Έχει 100κ και για αυτά τα χρήματα του δίνουν γύρω στα 70-80 ευρώ το μηνα 😂😂😂 Δε θέλει-φοβαται να επενδύσει σε κάποιο etf όπως επίσης και να τα βάλει σε κάποια πλατφόρμα βλέπε trading212 που δίνουν προς το παρόν 4.2% επιτόκιο. Τι προτείνετε; ομολογα ελληνικου δημοσιου...ειναι οσο safe μπορει να ειναι κατι που γραφει "ελληνικο δημοσιο" απανω 1
vamvakoolas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 7 hours ago, panagiotis54 said: ομολογα ελληνικου δημοσιου...ειναι οσο safe μπορει να ειναι κατι που γραφει "ελληνικο δημοσιο" απανω μηπως καλυτερα να τα κανει σαμπανιες/λουλουδια σε κανενα σκυλαδικο; παιζει να εχει και "κατακτησεις¨"
leonidas_fs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 9 hours ago, someone- said: Ένας φίλος έχει προθεσμιακη σε συστημική τράπεζα η οποία λήγει σε κάνα μήνα και συζητούσαμε τι μπορεί να τα κάνει. Έχει 100κ και για αυτά τα χρήματα του δίνουν γύρω στα 70-80 ευρώ το μηνα 😂😂😂 Δε θέλει-φοβαται να επενδύσει σε κάποιο etf όπως επίσης και να τα βάλει σε κάποια πλατφόρμα βλέπε trading212 που δίνουν προς το παρόν 4.2% επιτόκιο. Τι προτείνετε; Εκτός και εαν ο φίλος σου είναι άνω των 60, πρωτίστως να του πεις να διαβάσει και να εκπαιδευτεί λίγο σε μερικά πράματα, γιατί κρίμα είναι το 2024 να φοβάται τα ETF. Επιλογές υπάρχουν άπειρες αναλόγως τι θέλει να κάνει ο φίλος σου. Αν φοβάται τα ETF ή τις επενδύσεις πάσης φύσεως, ας μείνει εκει που είναι και τα 70-80 που παίρνει, πολλά του είναι. Όπως είπε και ο μεγάλος Charlie Munger "to get what you want, you have to deserve what you want". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα