Προς το περιεχόμενο

Γιατι να τα εχω να καθονται;

suruklemes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

της 212 πρεπει να ειναι επενδυτικο προιον αρα καλυτεται μεχρι 20k ενω της Trade Republic πρεπει να ειναι καταθετικος λογ/μος αρα καλυψη εως 100κ. αλλα θελει ψαξιμο, στην 212 νομιζω λενε κατι πι...τες collective escrow account, αρα ανοιγει 1 και μονο ενιαιο λογ/μο για ολο το συμπαν? γενικα τα ψιλα γραμματα θελουν προσοχη

Πλέον είναι 4,2 έναντι 3,75 οπότε η διαφορά είναι σημαντική. Πιστεύω κι εγώ στη διασπορά, αλλά τα περισσότερα τα έχω ακουμπήσει στο 4,2.

1 ώρα πριν, gbras είπε

Πως και δεν εχετε στην Nexo λογαριασμο?

Είχαμε, είχαμε.. 

όταν έβαλαν απροειδοποίητα 5 ευρώ προμήθεια στην ανάληψη, ο λογαριασμός έμεινε, τα λεφτά έφυγαν (ένα περίεργο πράγμα..)

No Money GIF by Tsoulfasp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 minutes ago, Doubt said:

Πλέον είναι 4,2 έναντι 3,75 οπότε η διαφορά είναι σημαντική. Πιστεύω κι εγώ στη διασπορά, αλλά τα περισσότερα τα έχω ακουμπήσει στο 4,2.

Είχαμε, είχαμε.. 

όταν έβαλαν απροειδοποίητα 5 ευρώ προμήθεια στην ανάληψη, ο λογαριασμός έμεινε, τα λεφτά έφυγαν (ένα περίεργο πράγμα..)

No Money GIF by Tsoulfasp

Στο platinum επιπεδο εχει μια φορα τον μηνα δωρεαν αναληψη. Δινουν πολυ καλα επιτοκια αλλα πρεπει να εχουν και κερδος!

1 ώρα πριν, gbras είπε

Στο platinum επιπεδο εχει μια φορα τον μηνα δωρεαν αναληψη. Δινουν πολυ καλα επιτοκια αλλα πρεπει να εχουν και κερδος!

10% του λογαριασμού πρέπει να είναι nexo tokens, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

2 χρόνια τώρα δωρεάν ήταν οι αναλήψεις με τα ίδια και καλύτερα επιτόκια.

Συν.. μεγάλο φάουλ.. έβαλαν το 5ευρο εν μια νυκτί.. 

Είπαμε έχει κι αλλού πορτοκαλιές, δε θα μας κάνει ότι θέλει ο κάθε νέξος.

Υ.Γ. 

Η Τ212 αναγράφει που κρατούνται τα χρήματα του λογαριασμού σας, τώρα τι τα κάνουν η barklays και η j.p. morgan αυτό δεν το ξέρω.

Screenshot_202-16-444_com.avuscapital.jpg

• Like 1

39 minutes ago, Doubt said:

10% του λογαριασμού πρέπει να είναι nexo tokens, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

2 χρόνια τώρα δωρεάν ήταν οι αναλήψεις με τα ίδια και καλύτερα επιτόκια.

Συν.. μεγάλο φάουλ.. έβαλαν το 5ευρο εν μια νυκτί.. 

Είπαμε έχει κι αλλού πορτοκαλιές, δε θα μας κάνει ότι θέλει ο κάθε νέξος.

Υ.Γ. 

Η Τ212 αναγράφει που κρατούνται τα χρήματα του λογαριασμού σας, τώρα τι τα κάνουν η barklays και η j.p. morgan αυτό δεν το ξέρω.

Screenshot_202-16-444_com.avuscapital.jpg

Τα δανείζουν ή τα επενδύουν παρακάτω.

Προσωπικα δεν εχω προβλημα να εχω 10% σε nexo και με 13% επιτοκιο κλειστα η 7% ανοιχτα ειναι πολυ καλα! Δεν εχω βρει κατι καλυτερο. Εχω και Ν26 με 4% επιτοκιο σαν κανονικο λογαριασμο τραπεζας.

Μετα υπαρχει και το finbee οπου και εκει εχει καλα επιτοκια.

21 λεπτά πριν, gbras είπε

Προσωπικα δεν εχω προβλημα να εχω 10% σε nexo και με 13% επιτοκιο κλειστα η 7% ανοιχτα ειναι πολυ καλα!

Δεν ασχολούμαι με "κλειστά", το έκανα κάποτε και μετά από ένα crypto κραχ το άγχος μέχρι να περάσει το τρίμηνο της προθεσμίας ήταν αποτρεπτικό για να το ξανακάνω.

Όσο για τα nexo tokens, αν δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου, μπορεί ότι κέρδος έχεις από τους τόκους να το χάσεις από τη μείωση της αξίας τους (η οποία φυσικά μεταβάλλεται ελεύθερα).

Καλό είναι ο υποψήφιος "επενδυτής" να τα ξέρει αυτά και να τα ζυγίσει με προσοχή.

Just now, Doubt said:

Δεν ασχολούμαι με "κλειστά", το έκανα κάποτε και μετά από ένα crypto κραχ το άγχος μέχρι να περάσει το τρίμηνο της προθεσμίας ήταν αποτρεπτικό για να το ξανακάνω.

Παντα υπαρχει ο κινδυνος αλλα το τελευταιο κραχ το περασε με απολυτη επιτυχια, και μαλιστα ενα ποσο που ζητησα πισω γιατι και εγω φοβηθηκα τα πηρα αμεσα.. Εκει κερδισε πολλους ποντους . Γενικα το εχουν σημαια τους την ασφαλεια των χρηματων και την σωστη λειτουργια της εταιριας. Δεν παυει βεβαια το ρισκο να υπαρχει ετσι;

2 minutes ago, Doubt said:

Όσο για τα nexo tokens, αν δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου, μπορεί ότι κέρδος έχεις από τους τόκους να το χάσεις από τη μείωση της αξίας τους (η οποία φυσικά μεταβάλλεται ελεύθερα).

Τα nexo οπως και ολα τα κρυπτο ανεβαινει και κατεβαινει η αξια τους αλλα εχουν γενικα πολυ ομαλη μεταβολη. Δηλαδη μακροπροθεσμα και αν δεν πανικβαλεσαι η χρειαζεται να τα ρευστοποιησεις σε κακη εποχη δεν χανεις.

10 λεπτά πριν, gbras είπε

ενα ποσο που ζητησα πισω γιατι και εγω φοβηθηκα τα πηρα αμεσα..

Ποσό που ήταν σε προθεσμία; Γιατί κι εγώ είχα ζητήσει "κλειστά", έστω και χωρίς τόκους, αλλά δεν..

Τέλος πάντων, νομίζω το καλύψαμε το θέμα.

1 minute ago, Doubt said:

Ποσό που ήταν σε προθεσμία; Γιατί κι εγώ είχα ζητήσει "κλειστά", έστω και χωρίς τόκους, αλλά δεν..

Τέλος πάντων, νομίζω το καλύψαμε το θέμα.

Οχι ηταν διαθεσιμα, ειχε τελειωσει πριν απο καποιες μερες η περιοδος. Κλειστα δεν μπορεις να τα παρεις αλλιως τι κλειστα ειναι. Προφανως και αυτοι τα διαθετουν αλλου οποτε με βαση ποσο καιρο θα τα κλεισεις κανουν και τους σχεδιασμους τους.
 Απλα και εμενα με ενδιαφερει να μην εχω ολα τα χρηματα σε ενα κουβα. Προς το παρον χρησιμοποιω Nexo, Finbee και Ν26 και ολοι αυτοι δινουν επιτοκια απο 4% - 13%

Μόλις τώρα, gbras είπε

Προς το παρον χρησιμοποιω Nexo, Finbee και Ν26 και ολοι αυτοι δινουν επιτοκια απο 4% - 13%

Μισό λεπτάκι..

Μιλάς για προγράμματα με συνδρομές και προϋποθέσεις αλά νεξο; Γιατί η Ν26 2,8 δίνει στο απλό (δωρεάν)

Στις 31/7/2024 στις 1:08 ΜΜ, gbras είπε

Προς το παρον χρησιμοποιω Nexo, Finbee και Ν26 και ολοι αυτοι δινουν επιτοκια απο 4% - 13%

Έχεις δοκιμάσει να μεταφέρεις μεγάλο ποσό από αυτές τις εταιρίες προς ελληνική τράπεζα;

Το αναφέρω γιατί έχω διαβάσει διάφορα.

Προς το παρόν, μία από τις πιο ασφαλείς εταιρίες για τέτοιες επενδύσεις είναι το Kraken, εδώ και χρόνια. Βέβαια, τα ποσοστά δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά σε σχέση με άλλες εταιρίες αυτού του είδους. 4% για ευρώ και 5,75 για δολάρια.

ΥΓ. Έχω να στείλω έμβασμα από kraken προς Πειραιώς 2-3 χρόνια, δεν ξέρω εάν αλλάξει κάτι φέτος.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Στο "απλό" kraken δεν έχει τέτοια επιλογή.

Μόλις έστειλα ένα ποσό στο pro να δούμε τι θα γίνει.

Τα earn προγράμματά τους τα έχουν στο pro πλέον μόνο.

Κι εγώ έχω προθεσμιακή σε δολάριο σε αυτούς με 5,75% επιτόκιο και δεν αισθάνομαι άγχος. Είμαι από το 2013 εντωμεταξύ χρήστης τους και τους εμπιστεύομαι. Προφανώς και εκεί μιλάμε για ποσά που, σε κάθε περίπτωση και όσο και εάν τους εμπιστεύομαι, δεν με απασχολεί ακόμα και να τα χάσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...