somt Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου ερώτηση αν έχεις vuaa στη freedom24 μπορείς να το βάλεις να κάνει αυτόματα επανεπένδυση το όποιο κέρδος; και κάθε πότε γίνεται αυτό; ετήσια; ημερήσια; παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό
Neptu Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, somt είπε ερώτηση αν έχεις vuaa στη freedom24 μπορείς να το βάλεις να κάνει αυτόματα επανεπένδυση το όποιο κέρδος; και κάθε πότε γίνεται αυτό; ετήσια; ημερήσια; παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό Αυτόματα το κάνει, Το vusa δίνει μέρισμα κάπου στο 1,3%.
NoDsl Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, somt είπε παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό Φετος θα ειναι 2022 απ'οτι φαινεται. Δεν πειραζει. Keep μπαίνειν γιουτσο and DCA 🤣 Υ.Γ: Αν και δειχνει περι το -8,5% ειναι -10,8%, αν παρεις τα extremes, απο τις 19/2 μεχρι τωρα.... Επεξ/σία 5 Μαρτίου από NoDsl
Raylan Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 9 ώρες πριν, NoDsl είπε Φετος θα ειναι 2022 απ'οτι φαινεται. Δεν πειραζει. Keep μπαίνειν γιουτσο and DCA 🤣 Κάτσε να ανακοινώσει δασμούς και στην ΕΕ και θα δεις που θα πάει ο s&p500, κάτω από 5.000 ο δείκτης για πλάκα.. 1
NT1G Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Στις 5/3/2025 στις 9:27 ΠΜ, somt είπε ... παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό Είναι από τα πιο γνωστά;
Neptu Δημοσ. Πέμπτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:14 μμ Και επίσης άλλη μια μείωση των επιτοκίων. Είμαστε στο 2,5% πλέον. Οπότε θα αρχίσουν όλοι να τα ρίχνουν. Η N26 ήδη έστειλε πρώτη ενημερωτικό.
Neptu Δημοσ. Πέμπτη στις 06:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:47 μμ 20 λεπτά πριν, omnius είπε στο 2% από την επόμενη εβδομάδα η N26 για το πακέτο metal. Αλλιώς για το απλό 0,8% Μου έστειλε και η vivid, από 1% πάει στο 0,5% (για το free)
ΠάρηςΓ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:11 μμ On 05/03/2025 at 10:27, somt said: ερώτηση αν έχεις vuaa στη freedom24 μπορείς να το βάλεις να κάνει αυτόματα επανεπένδυση το όποιο κέρδος; και κάθε πότε γίνεται αυτό; ετήσια; ημερήσια; παντως πολύ σπρωξιμο το vuaa και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό Τωρα πάντως πέφτει και θα έχανες λεφτά.
Raylan Δημοσ. Πέμπτη στις 09:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:12 μμ Μέχρι και ο γερόλυκος Γουόρεν Μπάφετ τα πούλησε τα ETF του s&p500, έρχεται ακόμη μεγαλύτερη κατρακύλα.. Πηγή:https://www.mononews.gr/business/gouoren-bafet-giati-sokarei-o-megaloependytis-sofos-tis-omacha
JcD Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ 13 minutes ago, Raylan said: Μέχρι και ο γερόλυκος Γουόρεν Μπάφετ τα πούλησε τα ETF του s&p500, έρχεται ακόμη μεγαλύτερη κατρακύλα.. Πηγή:https://www.mononews.gr/business/gouoren-bafet-giati-sokarei-o-megaloependytis-sofos-tis-omacha Μην πουλάτε με χασούρα, τώρα είναι περίοδος αγορών, ο συγκεκριμένος δείκτης δεν έχει χάσει από την εκκίνηση του την δεκαετία του '50, αλλά είναι επένδυση μακροχρόνια! Μην πανικοβάλλεστε, ειδάλλως μην μπαίνετε στο παιχνίδι των επενδύσεων! 7
The_Judas Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Raylan είπε Μέχρι και ο γερόλυκος Γουόρεν Μπάφετ τα πούλησε τα ETF του s&p500, έρχεται ακόμη μεγαλύτερη κατρακύλα.. Πηγή:https://www.mononews.gr/business/gouoren-bafet-giati-sokarei-o-megaloependytis-sofos-tis-omacha αυτο το etf ειναι το 0.02% από το portfolio του. ο buffet θελει να αγοραζει καλες εταιρειες σε χαμηλες τιμες... γι αυτο δεν αγοραζει ουτε την δικη του μετοχη της berkshire γιατί είναι ακριβή... Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:58 μμ από The_Judas 2
panagiotis54 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 πμ 2 hours ago, Raylan said: Μέχρι και ο γερόλυκος Γουόρεν Μπάφετ τα πούλησε τα ETF του s&p500, έρχεται ακόμη μεγαλύτερη κατρακύλα.. Πηγή:https://www.mononews.gr/business/gouoren-bafet-giati-sokarei-o-megaloependytis-sofos-tis-omacha
Doubt Δημοσ. Παρασκευή στις 12:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:16 πμ 2 ώρες πριν, JcD είπε Μην πουλάτε με χασούρα, τώρα είναι περίοδος αγορών, ο συγκεκριμένος δείκτης δεν έχει χάσει από την εκκίνηση του την δεκαετία του '50, αλλά είναι επένδυση μακροχρόνια! Μην πανικοβάλλεστε, ειδάλλως μην μπαίνετε στο παιχνίδι των επενδύσεων! ... είπε ο κύριος που μένει στη Ρωσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα